Hamileylen bile siddet görmek

Allah senin aileninde afedersin cezasını versin nasıl gönderiyolar geri seni ya dayak yedğini bildikleri halde ayıp hadi babanı geçtim annen nasıl izin veriyor ve cahillik deme ya evlenip sevişmeyi bilen onu nasıl bilmez sendede hata var doğurduktan sonra doktora soramadın mı nasıl korunulur diye

Keske diyorum bende yardim alsaydim olan oldu 7 aylik simdi onu nasil guzel yetistirmenin pesindeyim

Vallahi haklısın
Bu yüzden kötü evlilik yasayana şiddet gorene sakin çocuk yapma deniliyor
Adama nerdeyse beş sene bağlı hic yoktan
Ondan sonra kendisi ayrilmak istemeyecek şiddet alışkanlık haline gelecek

Tek kendisi olsaydı yada tek çocuk olsaydı bir sene disini sık yada sığınma evine başvur oradan sonra çalışır çocuğunuda krese verirsin derdik

En başından şiddet var madem niye korunmadın? Sağlık ocağı ücretsiz hap veriyor.
2 çocukdan bahsediyorsun ikinciye bile önlem almamışsın. Ne kadar sağlıklı büyüyor şimdi o çocuk gözü önünde annesi dayak yiyor. İleride şiddet uygulayacak o kesin!!!
kadın sığınma evleri var oraya git al çocuğunu da madem baba istemiyor.
İş bulmuşsun geri göndermişler niye gidiyorsun? Gitmiycem diye diretemedin mı? Muhtaç değilim çalışıyorum sizden bişy beklemiyorum diyemedin mı?
Şu pislik kocana da biraz çıkışmayı öğren madem gideceğin yok. Al eline birşey vur kafasına. Bacak arasına tekme at!
Şikayet et polise gözü korksun sen çok mu sessiz kalıyorsun ya?
Küçücük çocuğun gözü önünde sana nasıl vuruyor kıyameti koparırım!

Senin o ailen inan ki kocandan cok daha kotu insanlar. Siddet gordugunu bildikleri halde nasil her defasinda geri donderdiler kucaginda cocukla? Ben olsam o aile ile tekrar gorusmezdim. Torunlarini da gostermezdim. Allah kocanizi da islah etsin. İnsallah duzelir. Cunku sizin o kadar kucuk iki bebekler yeni bir yasam kurma iz kisa vadede cok zor. İnsallah basarabilirsiniz.

Sığınma evi,uzaklaştırma kararı ve üniversitede güzel bir bölüm okuyun ayrıca çalışmanızda gerekecek, çocuklara kim bakacak?

Iyi de kasabada eczane yok mu?
Ve calismiyorsa neyle geciniyorsunuz? Hem kucuk cocugunuz var hem hamilesiniz.
Bizim bir 8 aylik oglumuz var harcanan paranin haddi hesabi yok ihtiyaci bitmiyor.
Eczane tabiki var ama ankaradaki gibi hemen ayagimin altinda degil malesef o haplar sutu azalttigini biliyorum o zmnlar emziriyodum hamile kalinca malesef kesildi emzirememenin pismanligini yasiyorum hala esimde babadan kalma tarlalari var yazin arada onlari yapar ciftci yani

Ne yapsın ? Dayak Yemeğe devam mı etsin ?

Onceden bende karsilik veriyodum sonra o kesiyodu sesini simdi oglum ben bagirdigimda daha cok korkuyor o yuzden muhattap olmamaya calisiyorum bu yuzden sanirim ezilen taraf ben oluyorum benle tartisirken cocugu elime vermiyor kucaginda aglatiyo cocuk sussun balkonda hava aldirmak icin cikarmaya calisiyorum cikartmiyor sanirim bisey yapacagimdan korkuyo psikolojisini anliyamiyorum gercekten bu tartismada ver cocugu susturuyum korkuyo diyorum vermiyo ensonunda ablasiyla ayni binada oturuyorum hizlica cikip onun kapisini caldim su adamin elinden cocugumu al yoksa delirtecek diye sonrasinda cocugum cok korkmustu onun korkulu gozlerini gordukce kafayi yicek gibi oluyorum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…