Calismiyor ben sehirde oturmuyorum kasabada 'Bu adam 7/24 evde mi?
Koyun cocuklari arabasina gidin 10 dakika alin gelin.
Iyi de kasabada eczane yok mu?Calismiyor ben sehirde oturmuyorum kasabada '
Keske diyorum bende yardim alsaydim olan oldu 7 aylik simdi onu nasil guzel yetistirmenin pesindeyimAllah senin aileninde afedersin cezasını versin nasıl gönderiyolar geri seni ya dayak yedğini bildikleri halde ayıp hadi babanı geçtim annen nasıl izin veriyor ve cahillik deme ya evlenip sevişmeyi bilen onu nasıl bilmez sendede hata var doğurduktan sonra doktora soramadın mı nasıl korunulur diye
Vallahi haklısınGerçek hayat tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi mükemmel değil ne yazık ki, birbirimize gaz verelim eyvallah ama kişinin hayatı sosyal çevresi ortada, korunmaktan bihaber üniversite biter güvenlikçi olur 5 bin tl maaşla ise başlar rezidansta yaşarsın demeyi ben de isterim ama bunlar olmaz 2 küçük çocuk seni o eve o adama o ortama bağlar,baştan beri dayak yiyen bir kadin 2018 senesinde nasil istemeden hamile kalir hadi kaza oldu ertesi gün hapını nasıl bilmez elimizin altında net var yahu
Daha 2.doğacak emecek gazı cazı olacak diğeri de ana kuzusu destek olan bir koca yok...
Sizin tek cocugunuz mu var iki miKeske cocugu birakip tek basima cikabilcegim bi yer olsaydi heryere esimle gidiyorum malesef
Ustune gitmiyorum sakin kalmasi adina sinirlenecegi konulara pek deyiniyorm acikcasi bizim konumz ailesydi smdi takmamaya calisiyorumBeen sadece cocugumla ilgileniyorum oglumuzla ilgili konularda sadece konusabiliyoruz zaten
Simdi napiyosunuz peki
Sığınma evi,uzaklaştırma kararı ve üniversitede güzel bir bölüm okuyun ayrıca çalışmanızda gerekecek, çocuklara kim bakacak?Merhaba ben evliyim ve 11 aylik bir cocugum var 7 aylik hamileyim istenmeyen bir gebelik oldu korunmayı bilemedim cahillikten ve ben gorucu usulü bir evlilikti cocuk olmadan dovmustu annemgile gittim geri gonderdiler simdide ayni her tartismamizda siddetve ilk cocugum bundan cok etkileniyor bir iki kere gene gittim annemgile ama geri gonderdiler aciktan liseden mezun oldum simdi guvenlik ve üniversite sinavina giricem ayaklarimin ustune hemen basabilmem icin daha neler yapmam lazim yoksa üniversite yi bitirmek icin sabirmi etmem lazim
Eczane tabiki var ama ankaradaki gibi hemen ayagimin altinda degil malesef o haplar sutu azalttigini biliyorum o zmnlar emziriyodum hamile kalinca malesef kesildi emzirememenin pismanligini yasiyorum hala esimde babadan kalma tarlalari var yazin arada onlari yapar ciftci yaniIyi de kasabada eczane yok mu?
Ve calismiyorsa neyle geciniyorsunuz? Hem kucuk cocugunuz var hem hamilesiniz.
Bizim bir 8 aylik oglumuz var harcanan paranin haddi hesabi yok ihtiyaci bitmiyor.
Ne yapsın ? Dayak Yemeğe devam mı etsin ?Gerçek hayat tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi mükemmel değil ne yazık ki, birbirimize gaz verelim eyvallah ama kişinin hayatı sosyal çevresi ortada, korunmaktan bihaber üniversite biter güvenlikçi olur 5 bin tl maaşla ise başlar rezidansta yaşarsın demeyi ben de isterim ama bunlar olmaz 2 küçük çocuk seni o eve o adama o ortama bağlar,baştan beri dayak yiyen bir kadin 2018 senesinde nasil istemeden hamile kalir hadi kaza oldu ertesi gün hapını nasıl bilmez elimizin altında net var yahu
Daha 2.doğacak emecek gazı cazı olacak diğeri de ana kuzusu destek olan bir koca yok...
1 tane 7 aylikta hamileyimSizin tek cocugunuz mu var iki mi
32 bakiyoreşin kaç yaşında?
çalışmayı düşünmüyor mu?
Onceden bende karsilik veriyodum sonra o kesiyodu sesini simdi oglum ben bagirdigimda daha cok korkuyor o yuzden muhattap olmamaya calisiyorum bu yuzden sanirim ezilen taraf ben oluyorum benle tartisirken cocugu elime vermiyor kucaginda aglatiyo cocuk sussun balkonda hava aldirmak icin cikarmaya calisiyorum cikartmiyor sanirim bisey yapacagimdan korkuyo psikolojisini anliyamiyorum gercekten bu tartismada ver cocugu susturuyum korkuyo diyorum vermiyo ensonunda ablasiyla ayni binada oturuyorum hizlica cikip onun kapisini caldim su adamin elinden cocugumu al yoksa delirtecek diye sonrasinda cocugum cok korkmustu onun korkulu gozlerini gordukce kafayi yicek gibi oluyorum gercektenEn başından şiddet var madem niye korunmadın? Sağlık ocağı ücretsiz hap veriyor.
2 çocukdan bahsediyorsun ikinciye bile önlem almamışsın. Ne kadar sağlıklı büyüyor şimdi o çocuk gözü önünde annesi dayak yiyor. İleride şiddet uygulayacak o kesin!!!
kadın sığınma evleri var oraya git al çocuğunu da madem baba istemiyor.
İş bulmuşsun geri göndermişler niye gidiyorsun? Gitmiycem diye diretemedin mı? Muhtaç değilim çalışıyorum sizden bişy beklemiyorum diyemedin mı?
Şu pislik kocana da biraz çıkışmayı öğren madem gideceğin yok. Al eline birşey vur kafasına. Bacak arasına tekme at!
Şikayet et polise gözü korksun sen çok mu sessiz kalıyorsun ya?
Küçücük çocuğun gözü önünde sana nasıl vuruyor kıyameti koparırım!
Ne yapsın ? Dayak Yemeğe devam mı etsin ?
o şart zaten. mümkünse çocuktan uzak hesaplaşsınlar bir deKorunma yollarını ve kendini savunmayı öğrensin gerekirse o da vursun
Sanirim bu yuzden cok ezdiriyorum kendimi ama oglum icin susmayi tercih ediyorumKorunma yollarını ve kendini savunmayı öğrensin gerekirse o da vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?