Hamileym esim bizi birakti allah nasp edrse kzim olucak kizm icin bi iki parca kiyft yardmi yapick k

Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
İnsanlar size yol göstermeye çalışıyor.Nedir bu hiddet?

Bana 7 aylik dedi

Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
Gerçekten uslubunuz cok cok yanlış. Lütfen sakin olun. Burda bu kadar kadin toplandık sizinle ilgili varsayimdan başka birsey yapamıyoruz. Neden arkadaşlara yazmıyorsunuz.

Bak gerçekten yardım ederler sana. Iki parca olur sana 1 yaşına yetecek kadar kıyafet. Hani neden zorlaştırıyorsun durumu iyice. Konu birazdan kapanır sende ban yersin.

Çocuğunu düşün. Ve artık lutfen konun gercekse. Gerçekten yardıma ihtiyacın varsa bu fırsatı iyi değerlendir.

Bebeginin suçu yok . onun kismeti varsa önüne geçme.

Defalarca yardım için komu açtınız.
Ama kimseye güvenip adres vermediniz .
Peki insanlar neden size güvenip kargoya yollasınlar ki?
Eğer site yonetimine mağduriyetinizi kanıtlarsanız bulunduğunuz şehrin kargo şirketine göndereceğim yardım .
Kıyafet, bez , eğer lazımsa mama ...

Bu uyenin konularinin gidisati yardim isteme - sorgulanmaya baslayinca bahaneler - sinirlenip beddua ve kufur etmek - kapanis ve ban.

Kesinlikle inanmiyorum yardima muhtac olduguna, Astoria yazmisti kargoya gonderim isteyecegini dogru cikti kim kargoya gonderir yahu? Ayrica ikinci el sitelerinde en cok giden urunler bebek urunleri zaten birkac defa giyilip buyuyor bebekler, esyalari da mis gibi kaliyor. Her yerde reklamlari var bu devirde ikinci el esya satmak icin magazasi olmasi gerekmedigini bilmeyen mi var. Ek olarak ben gercekten yardima ihtiyaci olan kimsenin agziyla istedigini bile gormedim kaldi ki cirkeflesip kufur edecek. Erkek bile olabilir bu kisi kendini ifade edemeyip hemen kufre sariliyor.

bu bilgi nerden kendi mi söyledi

Mardin yeni sehir surat kargoda bu verdigi isimle surekli kargo geliyor mudur? Yani ulasmak kolay olur gibi... :)

Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soru

Kizim icin bi iki parca kiyaft yardimi yapicak kimse varmi acaba
Neden farkli isimlerle ayni konuyu aciyorsunuz? vermis oldugunuz iletisim bilgilerinizi basbakanlik araciligiyla mardin valiligine iletildigini size yardim edilecegini soyledigim halde bu israr neden N Nesrindag2 ?
Burdan nasil bir yardim bekliyorsunuz?

Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soru

Ya hayır. Burdan yaz demiyorum zaten sana. Sayfaları baştan oku. Sana yardım etmek isteyen en az 4 kişi gördüm ben. Ozelden yaz . kimse senin kimlik bilgini veya telini veya açık adresini yazmaz burda . lutfen ozelden ulaş arkadaşlara. Eminim ki sana yardım etmek istiyorlar fakat gerildik ve inanmak istiyorlar sana.

Hadi lutfen ulaş arkadaşlara. Korkma sana kimse küfür etmez yargilamaz. Bebeğini düşün lutfen. Onun ihtiyacı var bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…