- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Internete nerden baglaniyorsun? 15 20tl kucumsedin ya merak ettim.Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
İnsanlar size yol göstermeye çalışıyor.Nedir bu hiddet?Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
Anne olacaksin birde su yazdiklarina bak. Ben okurken utandim .Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
Konu sahibinin benim bildiğim 3.uyeligibunları nerden öğrendin?
Bana 7 aylik dediKayniniz siz 2 aylık hamileyken altınlarınızi alıp gitmiş ,eşiniz sizi terketmiş,aileniz sizi bosattirmiyor ,siz su an 9 aylik hamilesiniz...bütün bunlar bir köy yeri için yeterince büyük olaylar zatenMune ile temasa geçin ,o konu sahibi gercekten madur desin hepimiz yardım ederiz
İnsanlar size yol göstermeye çalışıyor.Nedir bu hiddet?
Gerçekten uslubunuz cok cok yanlış. Lütfen sakin olun. Burda bu kadar kadin toplandık sizinle ilgili varsayimdan başka birsey yapamıyoruz. Neden arkadaşlara yazmıyorsunuz.Simdi bisey diyicem agir olucak al o iki parca gondericegn bebek kyafetini 15 20 tlni ..........yazma defol
18 Mart'ta 8 aylikti bebek.Takvimini ben tutuyorum artık.Bana 7 aylik dedi
bu bilgi nerden kendi mi söylediKayniniz siz 2 aylık hamileyken altınlarınızi alıp gitmiş ,eşiniz sizi terketmiş,aileniz sizi bosattirmiyor ,siz su an 9 aylik hamilesiniz...bütün bunlar bir köy yeri için yeterince büyük olaylar zatenMune ile temasa geçin ,o konu sahibi gercekten madur desin hepimiz yardım ederiz
Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soruGerçekten uslubunuz cok cok yanlış. Lütfen sakin olun. Burda bu kadar kadin toplandık sizinle ilgili varsayimdan başka birsey yapamıyoruz. Neden arkadaşlara yazmıyorsunuz.
Bak gerçekten yardım ederler sana. Iki parca olur sana 1 yaşına yetecek kadar kıyafet. Hani neden zorlaştırıyordu durumu iyice. Konu birazdan kapanır sende ban yersin.
Çocuğunu düşün. Ve artık lutfen konun gercekse. Gerçekten yardıma ihtiyacın varsa bu fırsatı iyi değerlendir.
Bebeginin suçu yok . onun kismeti varsa önüne geçme.
Mardin yeni sehir surat kargoda bu verdigi isimle surekli kargo geliyor mudur? Yani ulasmak kolay olur gibi... :)
Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soru
Neden farkli isimlerle ayni konuyu aciyorsunuz? vermis oldugunuz iletisim bilgilerinizi basbakanlik araciligiyla mardin valiligine iletildigini size yardim edilecegini soyledigim halde bu israr neden N Nesrindag2 ?Kizim icin bi iki parca kiyaft yardimi yapicak kimse varmi acaba
Herkese cvp yazmaktan yoruldum cvp yazmayincada saldiriyorlar cvp verincede 50 tane soru her cvba soru
Mardin mi adresi tüm konuyu okuyanadımMardin yeni sehir surat kargoda bu verdigi isimle surekli kargo geliyor mudur? Yani ulasmak kolay olur gibi... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?