ya eşim bu konularda çok saf.yapılan şeyleri hemen unutur.ben ise kolay unutmuyorum.ya da unutamıyorum.Peki kız sizin düğüne gelmezken o fena olmuyormuymus
peki sizce bu kız neden beni tanımadığı halde bana karşı bu kadar soğuk ve tavırlı olabilir?kaldı ki geçimsiz huysuz biri değlim arkadaş çevrem çok ve genelde sevilen biriyim.anladığım kadarıyla ikinizde konuşmak için birbirinizden atak beklemişsiniz.
şahsi fikrim; ilk adımı karşıdan beklemekten ziyade siz atmayı deneseydiniz konuşmak için. haa eğer bile isteye yüzünü eğiyorsa zaten keserdiniz münasebeti.. Şuan iki taraf olarak aynı şeyleri düşünüyor olabilirsiniz
peki sizce bu kız neden beni tanımadığı halde bana karşı bu kadar soğuk ve tavırlı olabilir?kaldı ki geçimsiz huysuz biri değlim arkadaş çevrem çok ve genelde sevilen biriyim.
evet biz eşimle tanışmadan önce tanışıyolardı.ve samimiydiler.bilemiyorum eşinizi tanıyor mu demiştiniz?
bana da böyle davranan biri vardı. okul dönemlerinde, erkek arkadaşımla aynı sınıfta bi kızdı ve karşılaşsak beni görmeden sadece erkek arkadaşımla konuşurdu.. insanın canını sıkıyor görünmez gibi hissediyorsun, seni basitleştirmeye çalışıyolar kıl oluyorum ben de.
kesinlikle katılıyorum size:)Ben olsam beni yok sayan birinin evine bebek görmeye vs...gitmezdim.
Bazen insanlara hak ettiği gibi davranmak gerek öyle kibarlasmadan, Dümdük
doğuma daha 2-3 ay var sanırım.bugün yemekte söyledi eşim.kızın eşiyle aynı okuldalar ve sürekli görüşüyorlar.eşimde istiyoki samimi olalım ve gidip gelelim.ama olay benden kaynaklı değilki.Bebeğin doğumuna ne kadar var ; eşiniz ne kadar aceleci ?
Eğer eşiniz gidecekse sizde gitmelisiniz. Tebrik eder evinize gidersiniz.
Çok dert edilecek bir durum değil bence. Aileden değiller, her zaman görme zorunluluğunuz yok, sorumluluğunuz yok v.s
Bunun için tartışmayın derim.
doğuma daha 2-3 ay var sanırım.bugün yemekte söyledi eşim.kızın eşiyle aynı okuldalar ve sürekli görüşüyorlar.eşimde istiyoki samimi olalım ve gidip gelelim.ama olay benden kaynaklı değilki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?