HAMİLEYMİŞŞŞŞ....

Eşiniz bu kadar size karşı tavırdan sonra neden size fenasın diyor ki? Madem düğününüze bile ggelmedilerdemekki eşinizle o kadar yakin değillermiş.gitmeyin bence. Sizi saymayip hiç muhattap olmayanin siz neden doğumuna tebriğe gidesiniz ki?

eşin tek gitsin

samimi olan o sen değilsin

ya eşim bu konularda çok saf.yapılan şeyleri hemen unutur.ben ise kolay unutmuyorum.ya da unutamıyorum.

düğüne gelmedi diye unutulamıcak birşey yapmamışlar bence.sonuçta yakın akraba yada çok sıkı dost değiller herhalde..

Ben olsam kindar olmam giderim. Yarım saat oturur hal hatır sorar kalkarım. Sonraki adım onun olcak sonuçta. Seni mevlüte vs. çağırmaz ise bir daha da gitmez görüşmezsin..

benim yanımda eşime selam verecek ,konuşacak
beni görmezden gelecek.

ve sonra ben onun evine gitcemmmmm oldu!!!

Bende olsam yuzunu bakmam bebek gormeye gitmem bir cöp dahi almam hediye olarak.

O da sizden yakınlık beklemiş,belki o da sizi anlatsa sizin bize anlattığınız gibi anlatırdı.
Ben olsam bir bebek kıyafeti alıp hastaneye giderdim doğum yaptığı gün. Zaten 15 dk yeterli olur,evine de gitmezdim. Siz bir adım atın baktınız ki hala ondan bir karşılık yok, tavrı aynı; o zaman ona göre davranırsınız. Ama ikinizin de birbirinizi yanlış anladığınızı düşünüyorum

Aynı benım esım gıbı eşınız!! Bencede cok sınır bozucu asla gıtmem asla ben olsam çok ıstıyorsa kendısı gıtsın arkadasının yanında olsun ...

Bence herşeyi bir kenara bırakıp,bir kez şans verin.
Yani gidin-gayet sıcak ve içten davranın, eşinize de böyle davranacağınızı yalnız kızın hal ve tutumundan bundan sonra görüşüp görüşmeyeceğinize karar vereceğinizi söyleyin.

Eşiniz o bayanın eşiyle çok iyi arkadaş olmasa gitmeyin derdim ama eşinize ve arkadaşına yazık. Bence gidin, tebrik edin, büyüklük sizde kalsın. Hem de eşiniz mutlu olsun. En nihayetinde kadının tek yaptığı soğuk davranmak. Hem belki çekingen biridir, sizi çok uzak görmüştür ondan uzak kalmıştır.
Hem siz son bir şans vermiş olun ona hem de eşiniz mutlu olsun derim ben.

esınızle kocası yok yakın ; düğününüze GELMEDİLER!
garip değil mi? sende onu hatırlatsan kocana..

İçinden ne geliyorsa öyle davran.
Dipnot: gidip gelmediğiniz,samimi olmadığınız insanların doğumuna gitmeniz gereksiz

karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor ki selam vermek istesem de böyle yapınca bende soğuk duruyorum haliyle.beni görmezden gelip eşimle konuşup gidiyolar.sanki ben yokmuşum gibi.

yuhhhh bu kadarı da fazla en azından bir kafa selamı gerekir
kız az değil bence

sizin eşinizi takdir ettim
ama erkeklerin geneli öyle değil farketmiyorlar bile çoğu zaman

eşimin ailesi yıllarca beni yavrumu görmezden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…