Eşiniz bu kadar size karşı tavırdan sonra neden size fenasın diyor ki? Madem düğününüze bile ggelmedilerdemekki eşinizle o kadar yakin değillermiş.gitmeyin bence. Sizi saymayip hiç muhattap olmayanin siz neden doğumuna tebriğe gidesiniz ki?mrb arkadaşlar iyi akşamlar,fazla ayırıntıya girip sizleri de sıkmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz.Ve eşimle sevgiliyken eşimin arkadaş çevresinden beni ilk tanıştırdığı bi çift var çok samimilerdi.ilk tanıştığımızda kız hemen hemen hiç benm yüzüme bakmadı çok muhabbet etmedi ben de ilk kez görüştüğümüz için çok üstünde durmadım.sonra okullar açılıp aynı ilçeye gelince ki hepimiz aynı ilçede çalışıyoruz öğretmeniz.bi kaç defa ayaküstü muhabbetimiz oldu ve kız beni gördüğünde hep soğuk davrandı hatta eşimde fark etti.biz onlardan önce evlendik ve düğünümüze gelmediler hatta sonrasında tebrik bile etmedi kız bizi.neyse evlendikten sonra da bi kaç defa karşılaştık ve ben yokmuşum gibi sadece eşimle selamlaşıp konuştular ve bana selam dahi vermediler.sonra aynı havuza yüzmeye gittik ve yine birbirimizi tanımıyomuş gibi davrandık hiç konuşmadık ve bunun gibi şeyler...
en son bu kız ortak bi arkadaşımıza gitmiş ve benmle ilgili demişki beni havuzda gördü konuşmadı.halbuki havuza gelene kadar aslında o bana tavır koydu ve anlamadım sebebini.
neyse sonuç kız hamile ve eşim doğumda gidelim diyor.kızın kocasıyla çok yakınlar.ben ise asla istemiyorum.haksızmıyım?siz olsanız nasıl davranırdınız?eşimde sen çok fenasın unut gitsin nolcak gidelim dio ve sinir ediyor.bi akıl verin lütfen siz olsanız nasıl davranırdınız?uzun oldu kusura bakmayın.şimdiden çok teşekkürler....
eşin tek gitsinmrb arkadaşlar iyi akşamlar,fazla ayırıntıya girip sizleri de sıkmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz.Ve eşimle sevgiliyken eşimin arkadaş çevresinden beni ilk tanıştırdığı bi çift var çok samimilerdi.ilk tanıştığımızda kız hemen hemen hiç benm yüzüme bakmadı çok muhabbet etmedi ben de ilk kez görüştüğümüz için çok üstünde durmadım.sonra okullar açılıp aynı ilçeye gelince ki hepimiz aynı ilçede çalışıyoruz öğretmeniz.bi kaç defa ayaküstü muhabbetimiz oldu ve kız beni gördüğünde hep soğuk davrandı hatta eşimde fark etti.biz onlardan önce evlendik ve düğünümüze gelmediler hatta sonrasında tebrik bile etmedi kız bizi.neyse evlendikten sonra da bi kaç defa karşılaştık ve ben yokmuşum gibi sadece eşimle selamlaşıp konuştular ve bana selam dahi vermediler.sonra aynı havuza yüzmeye gittik ve yine birbirimizi tanımıyomuş gibi davrandık hiç konuşmadık ve bunun gibi şeyler...
en son bu kız ortak bi arkadaşımıza gitmiş ve benmle ilgili demişki beni havuzda gördü konuşmadı.halbuki havuza gelene kadar aslında o bana tavır koydu ve anlamadım sebebini.
neyse sonuç kız hamile ve eşim doğumda gidelim diyor.kızın kocasıyla çok yakınlar.ben ise asla istemiyorum.haksızmıyım?siz olsanız nasıl davranırdınız?eşimde sen çok fenasın unut gitsin nolcak gidelim dio ve sinir ediyor.bi akıl verin lütfen siz olsanız nasıl davranırdınız?uzun oldu kusura bakmayın.şimdiden çok teşekkürler....
ya eşim bu konularda çok saf.yapılan şeyleri hemen unutur.ben ise kolay unutmuyorum.ya da unutamıyorum.
Öyle bi başlık atmışsınız ki ben de kocanızdan hamile sandım.
İçinden ne geliyorsa öyle davran.mrb arkadaşlar iyi akşamlar,fazla ayırıntıya girip sizleri de sıkmadan hemen konuya girmek istiyorum.
karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor ki selam vermek istesem de böyle yapınca bende soğuk duruyorum haliyle.beni görmezden gelip eşimle konuşup gidiyolar.sanki ben yokmuşum gibi.
Bir kere esimin babasindayken, babasinin kuzeni (bayan) hic bir sebep yokken bana soguk davrandi. Sanki ben orada yokmusum gibi hissettirmeye calisti. Bunu esim de farkeder farketmez "kalk gidiyoruz" dedi ve bir daha o akrabasiyla gorusmedi ayrica babasina da laf soktu o kadinin bana yaptigini gormezden geldigi icin. Simdi dusunuyorum da bir es karisini baskalarinin yaninda ezik duruma dusuruyorsa bazi seyleri gormezden geliyorsa ayda bir gordugu insanlarin dusuncelerini her gece birlikte yattigi kisinin dusuncelerine tercih ediyorsa burada bir sorun var demektir. Yanlis anlamayin ama esiniz size pek deger vermiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?