HAMİLEYMİŞŞŞŞ....

Ben insan yerine koymayanı ben hiç koymam , gitmeyin kesinikle , arkadaşınız sevgilisi ile sizin düğününüze gelmediyse eşinizde gitmesin ben olsam gitmem de göndermem de böyle bir durumda
 
Ben insan yerine koymayanı ben hiç koymam , gitmeyin kesinikle , arkadaşınız sevgilisi ile sizin düğününüze gelmediyse eşinizde gitmesin ben olsam gitmem de göndermem de böyle bir durumda
ben zaten gitmeyi düşünmüyorum eşime diyorum sen git.ama o da sensiz gitmem diyor.
 
aynen çok mantıksız ama eşim kızın eşini çok seviyor.araları muhabbetleri çok iyi.ben gitmem dediğimde eşim sen beni sevmiyorsun hatrım için bişey yapmıyosun dedi.

hemen duygu sömürüsüne geçmiyorlar mı sinir oluyrum yaş kaç olursa olsun zihniyet aynı hepsinde , beni sevgimi buna göre anlıyorsan bensana hiçbir şey demiyorum diyin , eğer ki sırf bu kelimeyi söylediği için giderseniz her seferinde bu tarz konuşmalarda gelir size. nasıl çocuklar ağlamayı koz kullanıp her dediğini yaptırıyor eşinizzde bu sözcüklerle gelir .can sıkıcı bir hal alır.
 
ben zaten gitmeyi düşünmüyorum eşime diyorum sen git.ama o da sensiz gitmem diyor.

götürmek için yapıyor sanırım sırf bu yüzden huzursuzluk kaçacak ama sinir bozucu bir durum açukcası hiç hoşlanmıyorum bu tarz konuşmalardan ben
 


Aynen ben de öyle düşündüm. Hatta şey dedim kocanın eski sevgilisi hamileymişte senin kocandan diyecek gibi geldi BDV'ye takılalı kafam bir milyon oldu vallaha
 
Aynen ben de öyle düşündüm. Hatta şey dedim kocanın eski sevgilisi hamileymişte senin kocandan diyecek gibi geldi BDV'ye takılalı kafam bir milyon oldu vallaha
evet öyle bi anlam çıkmış arkadaşlar kusura bakmayın sinirle yazdım çok düşünemeden
 
Kadin yapmak istemedigi seyleri yapmiyor degil mi. Ayip olmaz falan dusunmuyor. Size selam vermek istemiyorsa vermiyor. Gormezlikten geliyor. Siz de yapmak istemediginiz seyleri yapmayin. Hayatiniz hep onu bunu memnun etmekle mi gececek? Peki kadin sizi memnun ediyor mu? Hayir. Bir selami bile cok gormus. Ne gideceksiniz ya. Resmen seni takmiyorum diyor. Siz de onu takmayin. Sizi hayatina almayanlari siz de hayatinizdan cikarin. Bu kadar basit. Sizin de azicik degeriniz ederiniz olsun. Bunun icin dusunmeye bile degmez. Kadin insanliktan nasibini almamis. Eee o zanan insan gibi davranilmayi da haketmiyor.
 
evet öyle bi anlam çıkmış arkadaşlar kusura bakmayın sinirle yazdım çok düşünemeden
Ya siz kusura bakmayın. Burada bazen öyle saçma konular açılıyor ki artık paranoyak oldum herhalde.
 
Ayrica giderseniz de size kimse madalya da vermez. Degerinizi daha da dusurursunuz. Sizi sallamayan birinin ayagina bebek gormeye gitmeyin.
 
bence gitmelısiniz gidinde utandırın onu siz insanlığınızı gösterin o hatasını anlar
 
Ya soylemeyim soylemeyim diyorum ama aklima su da gelmedi degil. Size ozellikle selam vermemek icin caba sarfetmesi sizi esinizden kiskaniyor olabilir mi? Hayir aklima getirmek istemiyorum ama dugununuze bile gelmemis.
Niye bu kadar ozellikle ayri durmak icin caba sarfeder ki bir insan?
 
cevaplarınızın hepsini okudum arkadaşlar çok saolun:)gitmemeye kararlıyım eşimede sebebini sakince anlatacağım istiyorsa kendisi arkadaşına bi şekilde ulaşıp tebrik etsin ama beni karıştırmasın.keşke kötülüğe de iyilikle cevap verecek kadar yüce gönüllü olsam ama yapamıyorum.....
 
bu ihtimalde aklıma gelmedi değil.sonuçta ilk tanıştığımız andan itibaren tavrı hep bu yönde ve arkadaşlarıma anlattığımda da onlarda aynı yorumu yaptılar.bi ara eşim bu kızın bi arkadaşı varmış eşimle tanıştırmak istemiş ve eşim kabul etmemiş.yani hiç görüşmemişler.laf arasında bahsetti eşim.acaba diyorum o da sebep olabilir mi.
 
Bilmiyorim ama hatinun tavirlari sanki esinizle o evlenecekmis de siz evlenmissiniz gibi size tavir yapiyor. Var bir kuyruk yarasi ama anlayamadim. Ben olsaydim boyle birini evime bile sokmazdim. Ne kadar uzak durursaniz o kadar kar. Hatta mumkunse esiniz de bu aile ile gorusmese. Esiniz gorusse bile siz o hatunun oldugu ortama girmeyin bence. Cunku boylelerinden zarar gelir emin olun. Haset cunku.
 
Bu tip durumlarda vicdaninizi falan dinlemeyin. Kadin merhametsiz. Bir selami bile cok goruyor. esiniz size vicdan yaptirirsa kesin ve net tavrinizi koyun. SInIrlarInIzI cizin. Aksi halde her seferinde taviz vernek zorunda kalan siz olursunuz.
 
Bir kere esimin babasindayken, babasinin kuzeni (bayan) hic bir sebep yokken bana soguk davrandi. Sanki ben orada yokmusum gibi hissettirmeye calisti. Bunu esim de farkeder farketmez "kalk gidiyoruz" dedi ve bir daha o akrabasiyla gorusmedi ayrica babasina da laf soktu o kadinin bana yaptigini gormezden geldigi icin. Simdi dusunuyorum da bir es karisini baskalarinin yaninda ezik duruma dusuruyorsa bazi seyleri gormezden geliyorsa ayda bir gordugu insanlarin dusuncelerini her gece birlikte yattigi kisinin dusuncelerine tercih ediyorsa burada bir sorun var demektir. Yanlis anlamayin ama esiniz size pek deger vermiyor gibi.
 
Ben olsam görev edasında gider gelirdim. onun dışında hiç uğraşmaz, konuşmaz ve düşünmezdim. açıkçası insanlar bazen o kadar değer bulamıyorlar gözümde. sadece karnındaki bebeğe saygıdan giderdim.
 
Ama sizin düğününüzde onlar daha evli değilmişki canım. Ben olsam bebeğe giderdim insanlar kendi evlerinde çok daha başka oluyorlar belki bu vesileyle daha iyi tanışma imkanınız olabilir, yazdıklarından anladığıma göre hep ayak üstü görüşmüşsünüz. Bazen en samimi dostluklar böyle başlar, nasılolsa kaybedecek birşey yok bence git.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…