doğuma daha 2-3 ay var sanırım.bugün yemekte söyledi eşim.kızın eşiyle aynı okuldalar ve sürekli görüşüyorlar.eşimde istiyoki samimi olalım ve gidip gelelim.ama olay benden kaynaklı değilki.
önce biz evlendik ve onlar gelmediği için biz de gitmedik.tabiki sizin de dediğiniz gibi kimi tanıyorsam onunla konuşup diğerine selam veririm bu normal.ama kız ben yokmuşum gibi davranıyor.ben buna bozuluyorum.Siz onun düğününe gittiniz mi?
Bir de hani yolda karşılaşınca ben de limi tanıyor isem eşlerden onunla konuşurum diğerine de merhaba iyi akşamlar vs derim bana çok garip gelmedi
Düğününüze gelmemiş ama diğer karşılaşmalarda o da belki sizden bir girişkenlik sıcaklık beklemiştir
Ben mesela iş ortamında insanların ayy canıııım diye sarılıp muhabbete dalmasından hoşlanmam kişiyi sevsen bile yüzüm değişir arkandan damdan kendini bir şey sanıyor gördüm bana içten davranmadı diyorlar
Soğuksa soğuktur karşı taraf siz ben öyle değilim demişsiniz o zaman ilk yakınlaşma da sizden beklenmiş olabilir
karşılaştığımızda yüzüme bakmıyor ki selam vermek istesem de böyle yapınca bende soğuk duruyorum haliyle.beni görmezden gelip eşimle konuşup gidiyolar.sanki ben yokmuşum gibi.Hiç davet ettiniz mi örneğin
Siz benden değil ondan kaynaklı dersiniz o da aynısını der bu bir kısır döngü olur
Siz hep ondan kaynaklı dediniz de siz nasıl bir hamle yaptınız karşı tarafa ya da eşiniz ile aynı okuldanmış eşi okul etkinliğinde vs görünce hiç yanına gittiniz mi bir kaç kez karşılaşın konuştuk demişsiniz de kim başlattı konuşmayı
Sizde onu görmezden gelip sadece eşini tebrik edin ozaman
önce biz evlendik ve onlar gelmediği için biz de gitmedik.tabiki sizin de dediğiniz gibi kimi tanıyorsam onunla konuşup diğerine selam veririm bu normal.ama kız ben yokmuşum gibi davranıyor.ben buna bozuluyorum.
Ben olsam gitmezdim sizin düğününüze gelmemiş tebrik bile etmemiş. Hem eşiniz samimiyse tüm arkadaşları toplanıp bi hediye alıp versinler olsun bitsin.mrb arkadaşlar iyi akşamlar,fazla ayırıntıya girip sizleri de sıkmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz.Ve eşimle sevgiliyken eşimin arkadaş çevresinden beni ilk tanıştırdığı bi çift var çok samimilerdi.ilk tanıştığımızda kız hemen hemen hiç benm yüzüme bakmadı çok muhabbet etmedi ben de ilk kez görüştüğümüz için çok üstünde durmadım.sonra okullar açılıp aynı ilçeye gelince ki hepimiz aynı ilçede çalışıyoruz öğretmeniz.bi kaç defa ayaküstü muhabbetimiz oldu ve kız beni gördüğünde hep soğuk davrandı hatta eşimde fark etti.biz onlardan önce evlendik ve düğünümüze gelmediler hatta sonrasında tebrik bile etmedi kız bizi.neyse evlendikten sonra da bi kaç defa karşılaştık ve ben yokmuşum gibi sadece eşimle selamlaşıp konuştular ve bana selam dahi vermediler.sonra aynı havuza yüzmeye gittik ve yine birbirimizi tanımıyomuş gibi davrandık hiç konuşmadık ve bunun gibi şeyler...
en son bu kız ortak bi arkadaşımıza gitmiş ve benmle ilgili demişki beni havuzda gördü konuşmadı.halbuki havuza gelene kadar aslında o bana tavır koydu ve anlamadım sebebini.
neyse sonuç kız hamile ve eşim doğumda gidelim diyor.kızın kocasıyla çok yakınlar.ben ise asla istemiyorum.haksızmıyım?siz olsanız nasıl davranırdınız?eşimde sen çok fenasın unut gitsin nolcak gidelim dio ve sinir ediyor.bi akıl verin lütfen siz olsanız nasıl davranırdınız?uzun oldu kusura bakmayın.şimdiden çok teşekkürler....
Gitmeyeceğim diyeceksin ben gelmiyorum sen git diye düğününe gelmiyor doğumuna gidiyorsun mantıksızmrb arkadaşlar iyi akşamlar,fazla ayırıntıya girip sizleri de sıkmadan hemen konuya girmek istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz.Ve eşimle sevgiliyken eşimin arkadaş çevresinden beni ilk tanıştırdığı bi çift var çok samimilerdi.ilk tanıştığımızda kız hemen hemen hiç benm yüzüme bakmadı çok muhabbet etmedi ben de ilk kez görüştüğümüz için çok üstünde durmadım.sonra okullar açılıp aynı ilçeye gelince ki hepimiz aynı ilçede çalışıyoruz öğretmeniz.bi kaç defa ayaküstü muhabbetimiz oldu ve kız beni gördüğünde hep soğuk davrandı hatta eşimde fark etti.biz onlardan önce evlendik ve düğünümüze gelmediler hatta sonrasında tebrik bile etmedi kız bizi.neyse evlendikten sonra da bi kaç defa karşılaştık ve ben yokmuşum gibi sadece eşimle selamlaşıp konuştular ve bana selam dahi vermediler.sonra aynı havuza yüzmeye gittik ve yine birbirimizi tanımıyomuş gibi davrandık hiç konuşmadık ve bunun gibi şeyler...
en son bu kız ortak bi arkadaşımıza gitmiş ve benmle ilgili demişki beni havuzda gördü konuşmadı.halbuki havuza gelene kadar aslında o bana tavır koydu ve anlamadım sebebini.
neyse sonuç kız hamile ve eşim doğumda gidelim diyor.kızın kocasıyla çok yakınlar.ben ise asla istemiyorum.haksızmıyım?siz olsanız nasıl davranırdınız?eşimde sen çok fenasın unut gitsin nolcak gidelim dio ve sinir ediyor.bi akıl verin lütfen siz olsanız nasıl davranırdınız?uzun oldu kusura bakmayın.şimdiden çok teşekkürler....
bir defalık birşey olsa tamam ben de takmam selam vermedi diye ama kız beni gördüğü halde eşime selam verip beni yoksayıyor.o yüzden hiçte gitmek istemiyorum.gitsem ne diyeceğim ki?yani benm için çok saçma bi ortam olacak.2 yakın arkadaşım var, birbirlerini tanıyorlar ama samimi değiller, merhabalaşırlar sadece. Markette karşılaşmışlar ve selamlaşmamışlar. Ikiside ayrı zamanlarda yanıma geldi ve birbirleri hakkında benimle sorunumu var markette gördü ama selam vermedi dediler. Ikiside karşıdan selam beklemiş ve yanlış anlaşılmışlar. Seninkide böyle bir durum olabilir
aynen çok mantıksız ama eşim kızın eşini çok seviyor.araları muhabbetleri çok iyi.ben gitmem dediğimde eşim sen beni sevmiyorsun hatrım için bişey yapmıyosun dedi.Gitmeyeceğim diyeceksin ben gelmiyorum sen git diye düğününe gelmiyor doğumuna gidiyorsun mantıksız
aynen arkadaşım ben de öyle düşünüyorum.onun da beni görmekten haz edeceğini düşünmüyorum.ama eşim işteO soğuksa siz de soğukmuşsunuz. Selam verdiniz de almadı mı? İkiniz de aynısınız anlaşılan ve komiktir ki ikiniz de aynı şeyden şikayetçisiniz. E madem birbirinizin yüzüne bile baknayan insanlarsınız, doğuma gitmenize gerek yok. Zaten onun da sizi görmek isteyeceğini sanmıyorum. Sorun olmaz yani. Siz onun doğumunu takmazsınız, o da sizin gelmemenizi takmaz bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?