Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

amin canım inş.en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın bizimlede paylaşırsın inş. Kolay değil canım tabiki düşündükçe insan daha beter olur yavrun bedeninde senin yediklerini yiyo senin aldıgın nefesi alıyo rabbim inş.hayırlısıyla saglıgına kavustursun canım

Ne güzel kız bebekler az bu sene sen de kapmışsın bi tane
magnezyum kasılmalar ve kramplar için veriliyor kullan mutlaka
baskı ve ağrı yapması bi işaret bol bol dinlen çok fazla ayakta kalma uzun yürüyüşler yapma
erken doğum riski bende de çıktı bi ara kasılmalarmda başlamıştı idrar yolu iltahabından kaynaklanmış
düzenli kan ve idrar tahlili yaptır mutlaka
doğum sancısı öyle olmuyor canım korkma ve hep pozitif düşün
doktorun önemli bu sıkıntılarını anlatırsın vajinal ultrasonla bakıp açılman olup olmadığına ve bebeğin şuanki durumuna bakıp seni rahatlatır
iyi bir doktor bul kendine sana güven verecek hamileliği sevdirecek
maşallah kızına kilosu gayet güzel sağlıkla dünyaya gelir inşallah

haklıymıssın canım dün yeni doktorumuzdaydık aynı deiklerini yaptı erken dogum belirtisi yok dedi alttan değilde ultrasondan serviks uzunluguna baktı endişe edilecek bişe yok dedi magnezyumu kullan mutlaka dedi. Mininğim allah şükür cok iyi boy 30 cm kilo 1026 gr.cıktı:) idrar yolu iltihabımda vardı gecti süküğr bide yeşil akıntım var buaralar onun içinde krem verdi doktor bakalım inş.gecer. Her gittiğimde tahlil istiyolar zaten gene yaptırdım dün enfeksiyonum gecmiş bol su içmeye devam et dedi. Baya bi inceledik miniğimi cok iyi görünüyo saglıklı bi bebek dedei inş.hep böyle devam eder.güzel haberleri duymayı rabbim hepimize nasip etsin insan bi baska oluyo bebeği saglıklı heyifli olunca cok teşekkr ederim canım ilgin için. Senin minik nasıl neler yapıyo uykusuzluk problemi falan varmı emziriyomusun canım

merhaba arkadaşlar bugünkü kahvaltı menümüz

2 tane biber kızartmsı
cay
3 dilim ekmek
2 yumurta
bal ve pekmez
domates salatalık idi yeni yaptım sayılır. cok sıcak buralar cok terliyorum. herkesin kandili mübarek olsun

kimseler gelmedimi kaç gündür gene ben yazayım yediklerimi. ooo bugün öyle bi kahvaltı yaptım ki 3 gün acıkmam belki:) eşimle beraber yaptık kahvaltıyı menümüz

kıymalı yumurta(5 tane) eşimle yediğim için ben kaç tane yedim bilmiyorum ama yarı yarıya yedik
ne kadar ekmek yedim bilmiyorum ama baya yedim.
domates salatalık
2 bardak açık çay
1 tatlı kaşıgı bal yedim.
suan okadar tokum ki daha iş yapmadım nasıl yerimden kalkıcam bilmiyorum. telaştan ilaçlarımı içmeyide unuttum.

akşama menümüz.taze fasulye pirinç pilavı cacık yapıcam. corba bilmiyorum yapsammı kararsızım birde kek yapıcam çay keyfinde inş. öğlende bişey yemem sanırım suan bilmyrm ne yerim midem patlıyor resmen cok yedik bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…