Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

canım naber nasılsın görüşemedik ne zamandır napıyosunuz bebişle

annişlerr nasılsınızz bugun neler yediniz ben hala kahvaltı etmedim ne yiyceğimi düşünüyorum kıslarr

merhaba arkadaşlar minik bebişler ben gene patates kızartması yumurta domates salatalık 1 tane simit 1 dilim ekmek çay içtim gene neredeyse aynı seyleri yedim çarşamba günü kontrolumüz var baya kilo almıstır bizim minik. 700 gr 800 gr.civarındadır diye tahmin ediyorum tombiş bi bebek olucak anası babası gibi

öğle yemeğimde;
2 tane dolma
bide zırın diyoruz biz kurumuş hamurdan yapılan bi atıstırmalık diyim yogurtlu soslu yeniyor ondan yedim.
bugün toplam 1 kase yogurt yemiş bulunuyorum.

yemekten 1 saat sonra cok az dondurma yedim. az öncede 1 elma ve erik yedim

akşam yemeğinde bişi yemeyi düşünmüyorum baya yemek yedim agırlık var daha yemem meyve dısında diye tahmn ediyorum.. kimsecikler yok buaralar. sıkılyorum bende duramıyorum cıkıyorum hemen

aaaa resmen topigimiz bomboş terk edildi sanki kimsecikler gelmiyo.
sabahki menümüz;
patates kızartması
2 yumurta
3 dilim ekmek
2 bardak çay
domates salatalık yedim.

buarada gece 3:30 da uyandım allahım o nasıl bi acıkma resmen uyuyamıyorum karnım gurulduyo miniğim tekmeliyo ardarda acıktı demkki oda kalktım azıcık bi ekmek arasına domates koydum yedim sonra uyuyabildim

kıslar ben bugun sabah yine öğürüdm sadece bi tost yiyrbildim kepek ekmekli şuanda ceviz yiyorum bakalım akşama gücüm olcakmı yemek yapmaya

kıslar ben bugun sabah yine öğürüdm Sadece bi tost yiyrbildim kepek ekmekli şuanda ceviz yiyorum bakalım akşama gücüm olcakmı yemek yapmaya

allahtan cok sık yasamıyosun canım akşamlarıda oluyomu bulnatın yada gün boyu. Bu arada hangi ilaçları kullanıyosun kaç gündür ne gelen var ne giden bende durmuyorum bakıyorum kimsecikler yok. Oof akşam ne yemek yapıcam hiçte bilmyrm

yok canım sadece sabahları oluyor oda arada kusuyrum hep kusmuyorum bugun çok fenayım ama makarna haşladım şmdi belki bastırır birazda olsa akşama da daha bişey düşünmedim

yok canım sadece sabahları oluyor oda arada kusuyrum hep kusmuyorum bugun çok fenayım ama makarna haşladım şmdi belki bastırır birazda olsa akşama da daha bişey düşünmedim

eşimde değişik yemek pek sevmiyo pek standart yemek yapıyoruz cok sıkıldım aynı seylerden ve düşünmekten. dinlen canım bulantın varsa cok üstüne gitme bence tuzlu cubuk genelde iyi geliyo

dolapta haşlanmış kuru fasülye buldum akşama onu pişiricem zaten canım çekip duruyodu ay görümcemde aramış ki yarın hastnaeye gidcem benimle gel benim de yarın hastanede randevum var ve ikili testim yapılcak onun yine annesi yanında ama ben hep tekim bunu hiç düşünmüyo ya herkes kendisini düşünüyo gıcık oldumm

uzun süredir faydalı bir şey yiyemiyorum
önceden yoğurdu çok severdim ama hamileliğim boyunca yiyemedim.
sabahları ya bir tatlı sakız çiğniyorum, ya da bir domates yiyorum oda canım çekerse.
öğle varsa 3-4 yaprak sarma yerim sevdiğim için yoksa meyveyle geçiştiririm.
aşkam ise ya meyve yada sadece su içip yatarım.

bu mide bulantıları beni deli ediyo.
ayrıca mutfağa girmememe rağmen eşim hergün acıktım ne yiyoruz diyo , onada deliriyorum((((

ahhh güzelim aaah niye düşünsünler bazıları böyle işte yorma kendini kendin için cabala sonucları haber ver

aynı dert bendede va canım ne yiyoruz diye duyuyorum bende ister yemek güzel olsun ister çirkin olsun yapıyorum begenmediğindede lafı yapıştırıyorum artık yemeklerimi begeniyo yada numara yapıyo bilemem inş. bian önce gecer canım haftana bakılırsa cok sürmicek ama herkes bir olmuyo tabi inş. en kısa zamanda gecer canım. suan cokta kasma kendini minikler 3 ay anne deposundan faydalanıyo inş. bundan sonra cok iyi beslersin. haa desenki sen iyi besliyomusun hayr cokta saglıklı beslenemiyorum ama genede sükür kilosu 900 gr. olmus haftasına göre fazla bile moralini bozma canım allah yardımcın olsun.

bugün kontrolumuz vardı hanımlar şeker yüklemesin yapıldı tam bi işkenceydi ama sükür bi sıkıntı yok sonucum cok iyi bebiş 900 gr.imiş. 26 haftalık dedi ama 25 haftalıgız galiba ileriden gidiyoruz sancılarım oldugu için magnezyum ve demir hapı verdi. bunları kullanıcam doktorumdan memnun kalmadım baska bi doktora gidicem kısmetse bakalım inş. bu sefer tutturabilirm. doguma kadar değişmez.. şeker yüklemesinden dolayı sabah bişey yemedim 12:30a kadar saat 13:30da 1 yumurta 3 dilim ekmek koca bi kasede yeşillik salatası yaptım onu yedim şimdide bi tabak makarna ve yogurt yicem inş.

az önce yine kustum kızlar hiç iyi diilim bu arada dr bebek kız büyük ihtiml dedi daha çok erken değil mi sizce de doğruluk payı varmıdır

az önce yine kustum kızlar hiç iyi diilim bu arada dr bebek kız büyük ihtiml dedi daha çok erken değil mi sizce de doğruluk payı varmıdır

valla bilmiyorummki canım biz 12 haftalıkken kız ddi emin değildi 25 olduk hala kız oldugunu söylüyo ama emin değil hayırlısı olsun kendini fazla kaptırma düşünmemeye calıs bence değişirsede hayal kırıklıgına ugramazsın. bişey yedinmi peki bugün yedikten sonra mı kustun boş boşmu kustun inş. kısa zamanda gecer canım ya

valla ben haftalardır yemek yapmıyorum,yapmamda mümkün değil sanırım, mutfağa girince benim mide hareketleniyor:)
artık kocalarda biraz idare etsin dimi yani:)

valla ben haftalardır yemek yapmıyorum,yapmamda mümkün değil sanırım, mutfağa girince benim mide hareketleniyor:)
artık kocalarda biraz idare etsin dimi yani:)

aynen öyle cnım napalım yani kolayda değil hele bu bulantılar varken canım gercekten cok zor oluyo tavuk ve karnıbaharı cok severdim ama o bulantı döneminde cok tiksindim sonra bulantı gecince yine yedim alıstırdım kendimi mecburen. eee naılsınız nasıl gidiyo kontrol ne zm. ilk bebişmi canım

Ben hala yemek yiyemiyorum yaa günde 1 öğün zor yiyorum sürekli yatıyorum yaa off çabuk geçsin bu zamanlar

ilk bebiş Allah'ın izniyle.5 yıllık hasret sona eriyor.
bugün ikili test için doktora gidicem, belki cinsiyette belli olur diye ümit ediyorum.
seninde mi ilk bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…