Böyle devam etmicek tabi ki canım.
Yiyemiyorsanda kendini zorlama.
Nasıl olsa bebiş senin depondan besleniyor. 3 aydan sonra yediklerimize daha çok dikkat etmeliyiz.
bebişimi besliyemiyorum diyede üzülme.
İnşallah bulantıların çabucak geçer.
kıslar ben bugun sabah yine öğürüdmSadece bi tost yiyrbildim kepek ekmekli şuanda ceviz yiyorum bakalım akşama gücüm olcakmı yemek yapmaya
yok canım sadece sabahları oluyor oda arada kusuyrum hep kusmuyorum bugun çok fenayım ama makarna haşladım şmdi belki bastırır birazda olsa akşama da daha bişey düşünmedim
ahhh güzelim aaah niye düşünsünler bazıları böyle işte yorma kendini kendin için cabala sonucları haber verdolapta haşlanmış kuru fasülye buldum akşama onu pişiricem zaten canım çekip duruyodu ay görümcemde aramış ki yarın hastnaeye gidcem benimle gel benim de yarın hastanede randevum var ve ikili testim yapılcak onun yine annesi yanında ama ben hep tekim bunu hiç düşünmüyo ya herkes kendisini düşünüyo gıcık oldumm
uzun süredir faydalı bir şey yiyemiyorum
önceden yoğurdu çok severdim ama hamileliğim boyunca yiyemedim.
sabahları ya bir tatlı sakız çiğniyorum, ya da bir domates yiyorum oda canım çekerse.
öğle varsa 3-4 yaprak sarma yerim sevdiğim için yoksa meyveyle geçiştiririm.
aşkam ise ya meyve yada sadece su içip yatarım.
bu mide bulantıları beni deli ediyo.
ayrıca mutfağa girmememe rağmen eşim hergün acıktım ne yiyoruz diyo , onada deliriyorum((((
az önce yine kustum kızlar hiç iyi diilim bu arada dr bebek kız büyük ihtiml dedi daha çok erken değil mi sizce de doğruluk payı varmıdır
ahhh güzelim aaah niye düşünsünler bazıları böyle işte yorma kendini kendin için cabala sonucları haber ver
aynı dert bendede va canım ne yiyoruz diye duyuyorum bende ister yemek güzel olsun ister çirkin olsun yapıyorum begenmediğindede lafı yapıştırıyorum artık yemeklerimi begeniyo yada numara yapıyo bilememinş. bian önce gecer canım haftana bakılırsa cok sürmicek ama herkes bir olmuyo tabi inş. en kısa zamanda gecer canım. suan cokta kasma kendini minikler 3 ay anne deposundan faydalanıyo inş. bundan sonra cok iyi beslersin. haa desenki sen iyi besliyomusun hayr cokta saglıklı beslenemiyorum ama genede sükür kilosu 900 gr. olmus haftasına göre fazla bile moralini bozma canım allah yardımcın olsun.
valla ben haftalardır yemek yapmıyorum,yapmamda mümkün değil sanırım, mutfağa girince benim mide hareketleniyor:)
artık kocalarda biraz idare etsin dimi yani:)
aynen öyle cnım napalım yani kolayda değil hele bu bulantılar varken canım gercekten cok zor oluyo tavuk ve karnıbaharı cok severdim ama o bulantı döneminde cok tiksindim sonra bulantı gecince yine yedim alıstırdım kendimi mecburen. eee naılsınız nasıl gidiyo kontrol ne zm. ilk bebişmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?