Ben hala yemek yiyemiyorum yaa günde 1 öğün zor yiyorum sürekli yatıyorum yaa off çabuk geçsin bu zamanlar
ilk bebiş Allah'ın izniyle.5 yıllık hasret sona eriyor.
bugün ikili test için doktora gidicem, belki cinsiyette belli olur diye ümit ediyorum.
seninde mi ilk bebiş?
Hamileliğimi 9 kilo ile tamamladım
kızımı kucağıma aldım çok şükür
darısı sizlerin başına
topiğimi boş bırakmayın ben arada uğrarım
aaaay cok gzel önce teşekkür etmek istiyorum böyle bi konuda topic actıgın için bi ara kalabalık olduk sonra kimseler gelmez oldu. bi yerde acaba dogum yaptınmı diye yazdım merak ettim hiç görmedim seni ilk defa konsuyoruz. kilon harika canım. ben daha şimdden 7 kilo aldımama hayırlısı genede. meleğini rabbim size bagıslasın hayırlı ömürler nasip etsin. ne zmaan dogum oldu nasıl gecti kaç kg dogdu minik
amiiin canım benimde kızım olucak kısmetse. ben yazdıgımda dogum yapmıstın ozaman. rahat gecmesi cok gzel rabbim ayırmasın sizleri. aaay 2 haftadan fazladır son 1 haftadırda agrılarım var kasıklarımda iğne batar gibi adet sancısı gibi bide sanki alttan rahimimi cekiiyolar gibi bi agırlık ve baskı var cok korkuyorum doktor magnezyum verdi halimi anlatınca ilacın prospektüsünü okudum zamanından önce baslayan kasılmalarda yazıyodu panikledim nete baktım bikaç rahatsızlıgım erken dogum riskini gösteriyo haftaya baska bi doktora gidicem bu 4.doktorum olucak korkuyorum.. sence bu sancılar dogum sancısı gibimi. agrı gelip dinlenince geciyo bi zaman ayakta kalınca gene baslıyoNe demek canım sizin burası muhabbet edin paylaşın herşeyinizi
yarı kırkımız çıktı doğum çok güzel geçti tahminimden ve ilk doğmumdan çok daha rahattı kızım 3 kilo küsür doğdu
ben de ilk kez gördüm seni mutlu oldum bi sorun olursa yazabilirsin cevaplarım iki hamilelik geçirdim
kilo işi farklı bi olay ya ben çok yedim ama almadım oğlumda da öyle oldu
önemli olan bebeğin ve senin sağlığın
Rabbim hayrlısıyla sağlıkla kavuştrsun bebeğine
Hamileliğimi 9 kilo ile tamamladım
kızımı kucağıma aldım çok şükür
darısı sizlerin başına
topiğimi boş bırakmayın ben arada uğrarım
slm annişler uzun süredir giremiyorum nette sorun vardı bu aralar hiç faydalı şeyler yemiyorum kızlar midemde acayip bi sorun war sürekli ağır bişyler yemişim gibiyim çok fena bi duygu midem ağzımda gibi bunun için ne yapmalıyım
bende ailemin yanına geldim..ıgdırdan..takip ediyodum burayı daha önce ama bu ara giremedim..
son 1,5 aydır hiç kilo almadım hala +8 deyim..bebişime yarıyo maşallah yediklerim..
sabah:haşlanmış yumurta,beyaz peynir,3 zeytin,2 dilim tam buğday ekmeği,biraz bal yedim
ara:karpuz kavun
öğleneynirli pide,ayran
akşam:henüz belli değil ama o kadar sıcakki zorla yemek yiyorum..hafif bi şyler atıştırırım galiba.
afiyet olsun canım toplam 8 kilomu aldın. ben suana kadar 7 kilo aldım görenler kilo almadın diyo nasıl iş anlamadım. cok az zamanın kalmıs darısı bizimde basımıza inş.
afiyet olsun canım toplam 8 kilomu aldın. ben suana kadar 7 kilo aldım görenler kilo almadın diyo nasıl iş anlamadım. cok az zamanın kalmıs darısı bizimde basımıza inş.
evet canım miniğim kız bayadır görüşmedik seninle. Cümlemize saglıklı minikleri bagıslasın canım.seninle toksoplasmayı hiç konusmadık diye hatırlıyorum ne zman cıktı tedavi oluyosun dimi minik nasıl bebişe bi etkisi varmıcanım maaşallah 26. Hafta olmuşsun.. Ne güzel..
Kız de mi bebişin?
Allah sağlık versin arkadaşım...sağlıkla kucağına alırsın bebiişini inşallah..
Ben hala aynı korku içindeyim..14. Haftaya geldik ama şu toksoplasma derdi sürüyor..
evet canım toplam 8 kilo aldım şimdilik...bu kilo işi tamamen bünyeyle ilgili millet asıl kilo sonradan alınıyo iştahın çok açılıyo falan diye çok biliyo..hamilelikte etraf maşallah uzman kesiliyor..ama ben 1.5 aydır aynıyım..faydalı şeyler yedikten sonra hiç korkma kilo sağlıklı alınıyo..
Baya büyüdük ama son zamanlar sanki zaman yavaşladı..sabırsızlık arttı galiba:)
evet canım miniğim kız bayadır görüşmedik seninle. Cümlemize saglıklı minikleri bagıslasın canım.seninle toksoplasmayı hiç konusmadık diye hatırlıyorum ne zman cıktı tedavi oluyosun dimi minik nasıl bebişe bi etkisi varmı
Canım bu konuda çok sıkkın arkadaşım hiç sorma, bir sürü test olmuştum bununla ilgili. Önce bir doktor bağşıklığını ölçemedik ilaç antibiyotik kullanman gerekiyor dedi, bir buçuk ay kullandım. Sonra üniversiteye gittim, o bir ay önce bağışıklığınız tam dedi ve ilaç kullanmanıza gerek yok dedi.Ben de ilacı bıraktım. Aynı yerde bir ay sonra gene emin olayım diye test yaptırdım. Bu sefer üniversite şüpheli bağışıklık sonucu verdi. Ya nasıl aynı testi iki defa farklı çıkarır anlayamadımŞimdi eşimle İstanbul'a gidip özel laboratuarlarda da yaptıracağız aynı testi..Korku içindeyim çünkü bu hastalık bebekte körlük, sağırlık, zeka geriliği yapıyormuş. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah, yüreğimiz ferahlasın. Çünkü amniyosentez yaptırmak hiç istemiyorum. Biliyorsun onda da düşük riski var
Canım bu konuda çok sıkkın arkadaşım hiç sorma, bir sürü test olmuştum bununla ilgili. Önce bir doktor bağşıklığını ölçemedik ilaç antibiyotik kullanman gerekiyor dedi, bir buçuk ay kullandım. Sonra üniversiteye gittim, o bir ay önce bağışıklığınız tam dedi ve ilaç kullanmanıza gerek yok dedi.Ben de ilacı bıraktım. Aynı yerde bir ay sonra gene emin olayım diye test yaptırdım. Bu sefer üniversite şüpheli bağışıklık sonucu verdi. Ya nasıl aynı testi iki defa farklı çıkarır anlayamadımŞimdi eşimle İstanbul'a gidip özel laboratuarlarda da yaptıracağız aynı testi..Korku içindeyim çünkü bu hastalık bebekte körlük, sağırlık, zeka geriliği yapıyormuş. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah, yüreğimiz ferahlasın. Çünkü amniyosentez yaptırmak hiç istemiyorum. Biliyorsun onda da düşük riski var
rabbim yardımcın olsun canım ya baya stres yasıyosun .. nasıl değişik cıkıyor aynı yerde yaptırdıgın anlamıyorum burada bi hayat var sonucta insan nereye güvenecgini sasırıyo ya bosunamı yapılıyo onca hastane bosunamı okuyo doktorlar anlamıyorum. inş.gzel haberlerini alırız canım dediğin gibi arastırın bol bol. 2li testin nasıl cıkmıstı sonucta orada zekayla ilgilide kısmen dogruluk payı oluyo canım. rabbim yavrunun güzel haberlerin duymayı nasip etsin inş. saglıklı dünyaya gözlerini acar inş. bol bol dua et canım rabbim yoklugunu aratmasın yavrunuzun size bagıslasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?