Hamişlerimm bakın biii.

zeynep2709

Miniğimmm geliyoor
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
109
44
43
32
ya bu dokuz ay nasi gecicek bebisimi görmek onu hissettmek icin sabirsizlaniyorum zaman gecirmek icin tavsiyeleriniz varmiii

bebişine bir şeyler örebilirsin canım...
ben hiç anlamam ama teyzem gebeliği boyunca battaniyeler, hırkalar falan örmüştü renk renk..

Hic acele etme, nasil olsa o gunler de gelecek Allahin izniyle. Sen bugunlerin tadini cikar, asil bugunleri ozleyeceksin.
Benim artik gunlerim bebegimin kipirdayislarini dinlemekle geciyo, kucagima almanin tadi elbette baska olacak ama bu kipirtilari coooookkkk ozleyecegim. Son gunlerde zaman cok cabuk geciyo zaten.
Bi de dogunca herkesin kucaginda gezecek, simdi bitek benimmm:)
Dogunca cok kiskanicam oglumu

yaa sana cok az kalmis ne guzel saglikla alirsin inslah kucagina

ya bu dokuz ay nasi gecicek bebisimi görmek onu hissettmek icin sabirsizlaniyorum zaman gecirmek icin tavsiyeleriniz varmiii
Film izle, kitap oku :) Ben çalışıyordum, zaman çabuk geçti. sen çalışmıyorsun sanırım. bu yaşadıklarımızla ilgili çok güzel kitaplar. sana tavsiye edebileceğim Doğuma Hazırlık kitabı. Dr. Hülya Okumuş. ya da Tracy Hogg un kitapları Benim günüm doldu ama bebiş hala doğmadı. bana da geçmiyor günler

benden bi tane dahaa günüm doldu, hala gelmedi bebiş. ben de daha doğmadan çok özledim ve kıskanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…