Hamişlerimm bakın biii.

geçiyor zaman vallahi bende öyle diyordum suan 4 aylik olduk gerçi. Kesecikken suan usg da hareketleri görünce daha da heyecanlı oluyor

anladim canm. bende daha 6ci haftaya yeni girdik.dogumun sekli de belli deyil daha.

ya bu dokuz ay nasi gecicek bebisimi görmek onu hissettmek icin sabirsizlaniyorum zaman gecirmek icin tavsiyeleriniz varmiii
Merhaba Zeynep :) aynı duyguları paylaşıyoruz.ben kitap okuyorum,kopegımle oynuyorum ve komşularımı toplayıp bızde Yapboz yapıyoruz :)puzzle ıyı bır zaman gecırme aracın tavsiye ederım.
Sevgilerle

bebeklerınız dogduktan sonra karnınızda tekme attıgı gunlerı ozlıyceksınız bende oyle olmustu hamılelıgın en guzel zamanları bebegın karındakı hareketlerını hıssettıgınız dönem bence. zamana gelınce zaman kusma donemınde geçmıyo gıbı gelsede o donemı atlattıktan sonra sankı yerınde durmuyo daha dun test yapmıs gıbıyım coktan 14 haftaya geldık inş hepımız sag saglım kucaklarımıza alırız yavrularımızı

kesinlikle zaman geçmiyo gibi gelse de aslında farkında olmadan geçip gidiyor. kese var mı bebek oluşmuş mu derken bi baktım 13 haftalık olmuş bile miniğim :) ama son ay geçmek bilmiyomuş onu da bekleyip görücez :/

aynen hamılelıgın bı ılk 3 aylık donemı bıde son ayı gecmıyo ama gecınce uykusuz gecelerı gorunce ınsan o gecmeyen zmanları özluyo

herkese merhaba... bi mutlulukla yazmıştım buraya hamileyim diyee ama perşembe günü ayın 27.nda bebeğim düştü. allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın. sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah

Allah sabır versın rabbım sanada bıan once saglıklı bı bebek nasıp etsın ıns

Aceleye gerek yok bende once cok sabirsizdim ama dogduktan sonra herseyi kafama gore yapamicam biliyorum uyku olsun gezmek olsun onj icin acele etmeden bu zamanlrjn tadjni cikarmaya karar werdim

Aceleye gerek yok bende once cok sabirsizdim ama dogduktan sonra herseyi kafama gore yapamicam biliyorum uyku olsun gezmek olsun onj icin acele etmeden bu zamanlrjn tadjni cikarmaya karar werdim
orasi oyle yinede bebisim yanimda olsa daha iyi hrrseye razi oluyo insan olarak

canını sıkma rabbim verecegide alacagida zamani cok iyi biliyo bunada sukur et

Vala ben de nasıl geçecek diyordum öyle bir geçiyor ki hele sizin hamileliğiniz kışa gelmiş günler kısa nasıl geçer anlamazsın bile. Sadece şu tavsiyeyi vereyim bebek doğduktan sonra yapamayacağın şeyleri yap bol bol evinde değişiklik yapacaksan yap çünkü 28. Haftadan sonra artık ağırlaşmaya başlarsın. Benim bel ağrılarım 26. Haftada başladı ki kilo problemim olmamasına rağmen

o kilolar beni cok korkutuyo zaten 62 kiloyla hamileloge basladik bakalim sonuc felaket olmaz inslah

Korkma sağlık Herşeyden çok önemli ben de 64 ile başladım boyum 1.75 şimdi 77 kiloyum. Hamileliğim başında iştahım çok açıktı ne olduysa o zaman oldu zaten ama vereceğime inanıyorum hamur işlerine dikkat edersen sıkıntı olmaz canım benim ama bebişinle sağlıklı olun yeter kiloyu istedikten sonra verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…