Hamişlerimm bakın biii.

bende araniza yeni katilanlardanim 5haftalik bebegim :) bide ilk cocuk olunca insan sabrsizlaniyo.zaman nasil gececek temmuz sonu nasil gelecek cok ta heyecanliyim

bende çok heyecanlıyımm bendeee
ayy cok heycanlii ya saglikla olur inslah

kizlar sizde de bel agrisi oluyor mu? en cok gece yataga yatdigimda bel agrisi yasiyorum,bi de kalp carpintisi oldurucek beni( sanki kilometrelerce kosmusum gibi oluyorum bazen

kizlar sizde de bel agrisi oluyor mu? en cok gece yataga yatdigimda bel agrisi yasiyorum,bi de kalp carpintisi oldurucek beni( sanki kilometrelerce kosmusum gibi oluyorum bazen
ilk zmanlar daha cok brl agrisi oluyodu smdi geceleri agrio benimde biraz sirt ustu yatiyosan ondan carpinti oluyodur belki sola yatmayo dene hamilerler icin daha iyi oluyomus

Allah bebeklerini zi sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin canlar şimdi heyecan olması çok güzel ama son zaman daha da güzel ve birazcikta zor oluyo
sende heyecan dorukta 10gun kalmış ya çok heyecanlı sag salim inşallah bizde ozamanları göre bilelim canm sanada bolşans

kızlar ben kitap okuyorum bol bol. Başka zaman nasıl geçsin ayy. Zaten doktor iş falan yapma dedi Telefonla da uğraşamıyorum bebiş için. ben de kitaba verdim kendimi.

kızlar ben kitap okuyorum bol bol. Başka zaman nasıl geçsin ayy. Zaten doktor iş falan yapma dedi Telefonla da uğraşamıyorum bebiş için. ben de kitaba verdim kendimi.
benim doktorumda aksine cok yatma,haraket halinde ol,acik havada yuruyus yap falan dedi ya. cok yatmiyorum o yuzden evde de is filan yapiorum haraket olsun diye

benim doktorumda aksine cok yatma,haraket halinde ol,acik havada yuruyus yap falan dedi ya. cok yatmiyorum o yuzden evde de is filan yapiorum haraket olsun diye
Benimki normal doğum olmayacak canım. Ondan benim hareket etmeme gerek yok. Ayrıca biz daha Üç ayımızı doldurmadik. Biraz riskli bir dönemdeyiz ondan sürekli dinlenmek mecburiyetindeyim. :-(

Sen kaçıncı haftandasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…