Hande Ataizi son görüntüsüyle şaşırttı

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Doğumdan 1 hafta sonra eski formuna kavuştu.

Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Doğum kilolarını vermeye başladığı fark edilen Ataizi, işlerini tamamladıktan sonra “Eşim oğlumuzla ilgileniyor, uyanmadan evde olmalıyım” diyerek evine döndü.

Zaten zayifti hamileliktede pek kilo almadi.dogumda gitmiştir aldigi.cok zarif bir bayan.cok begenir im. .

Dogum yaptim hamileyim deyip 10-15kilo alip vermeden oturan laf soylenincede bunun arkasina siganan ve sanki her hamile o kilolari almasi farzmis gibi sanan hanimciklara gelsin bunye meselesi filan degil arkadas biraz dikkat istek daha gecen tartismistik butun bayanlar diretti illa davul gibi olunur diye eh iste avuntu

Tamam biraz dikkat olacak bu kesin...fakat Hande Ataizinin yag dokusu zaten yok ki kilo alsın...

Kilo sıfır e dogal olarak...

Tamam biraz dikkat olacak bu kesin...fakat Hande Ataizinin yag dokusu zaten yok ki kilo alsın...

Kilo sıfır e dogal olarak...
YaG dokusu olmamasi gibi birsey teknik olarak mumkunn degil az olur cok olur o ayri bogazini tutar spor yaparsin ozaman kendiliginden olusacak degil oda zaten .. oyuzden hamilelikte ve sonrasinda dunyanin kilosunu alip normalmis ve verilmiyomus gibi davranmak gereksiz ki beni ilgilendirmez sadece bu boyledir denmesine kiziyorum o oyle degildir dikkat ve tercihtir .. hastalik rahatsizlik vs haricinde vucudumuzu biz sekle sokariz biz dikkat ettigimiz kadar olur benimde yag oranim cok cok dusuk ama var yinede sporda yapiyordum ama kas kemik deri ve organlardan ibaret olmuyorsun yag var

Gorumdugu gibi degil aslinda instagramdaki resimlerinde bir gobegi var masalla xok ta rahat koymus o resimleri cok ta hosuma gitti dogalligi saklamamasi

Ben de toplamda 5 kilo aldım 3,5 kilo doğdu oğlum şimdi 24 günlük olduk göbeğim neredeyse yok. Bütün kıyafetlere giriyorum çok şükürrr. Bebeğim de sağlıklı hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…