Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Merhaba bayanlar bende geldim aranıza ben fatoş 3 gün damla halinde kahverengi lekelenme geldi merak ettim araştırdım hamilelikle alakası olduğunu öğrendim ayrıca 14 ocakta regl oldum bugün test yaptım 2 cızgı çıktı T'işareti,nde koyu değil açık çızgı çıktı hamilemiyim sizce kızlar

yasakhayal tatlım sen hatırlamıyon mu tarifin kaçıncı sayfada olduğunu
aklım kaldı yaa yapmak istiyorum hatırlayan yazsın lütfennn :))))))

çilekli kurabiye

100 gr margarin
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket çilekli puding
aldığı kadar un

tüm malzemeyi karıştır,ele yapışmayan bir kıvam elde edene kadar unu ekle zaten hamur sana dur diyor:)))cevşz büyüklüğünde parcalar kopar beze yap fırın tepsisine diz 180 derecede üzerleri çatlayana kadar pişir.daha fazla tutma o zaman büsküvi gibi oluyo.
Fırından çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri ele harika bir lezzet,çilek sevmeyenler herhangi pudingle deneyebilir...afiyet bal şeker olsuunnn

heçç hepp yapıyodum dimi o zman yemekayy hayır da sanki benim eşim hamıle 5 kurşluk faydası yok yahuu gecen dedim ki şu nevresimler topla yıkanmıştı toplamış odaya koymuş katlamdan yaparım diyooo

yapiyodun tabiiiiiii

yaw erkegin is yapmasindan nolcekkkkkkkarkasindan bide kendin kesin yaparsinnn

canımm çift çizgi az da olsa silik çıkmışsa hamılesındırrr...hadi bakalımm hayırlı olsunn

damdan düştüm veee geldimmmm canlarrrrr

fatosumm hosgeldinnnnyaw eger ikinci cizgi varsa bide 5 dk icinde ciktiysa hamilesin ozamannn

hayılrısı olsun canım t çizgisi hafif çizgide olsa hamişsindirr yarın bi kan testi yaptırırsınnn alırsın müjdeniii ne güzellll ne güzelll

edaammm canım çok sağol hemen yapıcam çok çok çokkkkkkk teşekkür ederim :))))))

kızlar ben çıkıyorum daha yemek yapıcam eşime yarın görüşürüz çok yazışmayın tatlı hanımlarr
haaa okuması zor oluyo sonra :))))))

kızlaaaaar benim karadayı :98:geldi
ben kaçıyom o geçecek artık pc ye :126: şimdi pc yüzünden aile içi şiddet yaşamayalım bari
hadi o bırakırsa ben yine
gelirim canlar

aaaaaa bende tam onu yazacaktım karadayı başlar ve ben çıkarrrhepinizi öperimm junıorlarrr iyi olursam diziden sonra burdayımmm

şimiden afiyet olsunn canımm iyi akşamların olsunnn

kızlaaaaar benim karadayı :98:geldi
ben kaçıyom o geçecek artık pc ye :126: şimdi pc yüzünden aile içi şiddet yaşamayalım bari
hadi o bırakırsa ben yine
gelirim canlar

aman Allah korusun canımmmm bekletme eniştemizi iyi akşamalrın o0lsunnn

ne demek bıtanemmm herzaman sorablırsınnnn afıyet olsun tatlımmmmm... gorusmek uzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…