- 18 Mart 2012
- 1.340
- 13
- 158
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.241
yasakhayal tatlım sen hatırlamıyon mu tarifin kaçıncı sayfada olduğunu
aklım kaldı yaa yapmak istiyorum hatırlayan yazsın lütfennn :))))))
heçç hepp yapıyodum dimi o zman yemekayy hayır da sanki benim eşim hamıle 5 kurşluk faydası yok yahuu gecen dedim ki şu nevresimler topla yıkanmıştı toplamış odaya koymuş katlamdan yaparım diyooo
hancegin sen neredeydin :26:
ben koydum kafaya istanbuldaysan gelicem
gell lorimmmm gellll sen gel kalcak yer vaaaa bendeeeben bu topigin uguru oliyim bence ugur getiriyim size
Merhaba bayanlar bende geldim aranıza ben fatoş 3 gün damla halinde kahverengi lekelenme geldi merak ettim araştırdım hamilelikle alakası olduğunu öğrendim ayrıca 14 ocakta regl oldum bugün test yaptım 2 cızgı çıktı T'işareti,nde koyu değil açık çızgı çıktı hamilemiyim sizce kızlar
Merhaba bayanlar bende geldim aranıza ben fatoş 3 gün damla halinde kahverengi lekelenme geldi merak ettim araştırdım hamilelikle alakası olduğunu öğrendim ayrıca 14 ocakta regl oldum bugün test yaptım 2 cızgı çıktı T'işareti,nde koyu değil açık çızgı çıktı hamilemiyim sizce kızlar
damdan düştüm veee geldimmmm canlarrrrr
kuzucuk hosgeldinnnnnnnnnnn
yasakhayal tatlım sen hatırlamıyon mu tarifin kaçıncı sayfada olduğunu
aklım kaldı yaa yapmak istiyorum hatırlayan yazsın lütfennn :))))))
kızlaaaaar benim karadayı :98:geldi
ben kaçıyom o geçecek artık pc ye :126: şimdi pc yüzünden aile içi şiddetyaşamayalım bari
hadi o bırakırsa ben yine
gelirim canlar
edaammm canım çok sağol hemen yapıcam çok çok çokkkkkkk teşekkür ederim :))))))
kızlar ben çıkıyorum daha yemek yapıcam eşime yarın görüşürüz çok yazışmayın tatlı hanımlarr
haaa okuması zor oluyo sonra :))))))
kızlaaaaar benim karadayı :98:geldi
ben kaçıyom o geçecek artık pc ye :126: şimdi pc yüzünden aile içi şiddetyaşamayalım bari
hadi o bırakırsa ben yine
gelirim canlar
aaaaaa bende tam onu yazacaktım karadayı başlar ve ben çıkarrrhepinizi öperimm junıorlarrr iyi olursam diziden sonra burdayımmm
yemekler yapıldıı yendi sanırm canım hepicimiz burdamıyızzz
edaammm canım çok sağol hemen yapıcam çok çok çokkkkkkk teşekkür ederim :))))))
kızlar ben çıkıyorum daha yemek yapıcam eşime yarın görüşürüz çok yazışmayın tatlı hanımlarr
haaa okuması zor oluyo sonra :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?