- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.261
aaaaaa bende tam onu yazacaktım karadayı başlar ve ben çıkarrrhepinizi öperimm junıorlarrr iyi olursam diziden sonra burdayımmm
kız ben tv de ki karadayıyı:98: demiyom benimkaradayı :98:yani benim kociş
aman Allah korusun canımmmmbekletme eniştemizi iyi akşamalrın o0lsunnn
canımm çift çizgi az da olsa silik çıkmışsa hamılesındırrr...hadi bakalımm hayırlı olsunn
fatosumm hosgeldinnnnyaw eger ikinci cizgi varsa bide 5 dk icinde ciktiysa hamilesin ozamannn
hayılrısı olsun canım t çizgisi hafif çizgide olsa hamişsindirryarın bi kan testi yaptırırsınnn alırsın müjdeniii ne güzellll ne güzelll
oyy bir bir gidiosunuz yawwwiyi seyirler canımmm :
yaptimda herifim yoldaymissssgelmedi daha yemedikk yawrummmmmmmm benimmm
allamm yarappim kiz sen beni öldürecenmiiii
oyy sende gitcen ozamn yasakımmmbuna yüreğim dayanamaz yawww
aynennnn canım herkeze yol gorundu malum belkım az sonra bendee kaçablururmbende Yer Gök Aşk a bakıcam
yapma kuşumtövbe allahım sensiz kk nın tadımı olur hiç
canocanimm yemek icin cikiyoo
papommmmmm karadayi icin cikiyoo
melekimmm gercek yasamdaki karadayi icin cikiyooo
haydin topluca hoscakalinnnnnnnn
çook tesekkür ederim kızlar inşallah yarın kan testi yaptıracam evet 5 dk icerisinde cizgi cıktı 2çizgi t'cizgi acık pembe gibi çıktı kahverengi leke düşükle sonuçlanıyor yazmış bazı arkadaşlar sizce doğrumu
Liste eksik benceeeeeeeeeeeeeeeeeebenide eklemen gereklıydııı
bende kendime bir dizi bulayım yawww hiç izlemem dizi arada 80 lere bakıorum o kadaedaaamm iyi seyirler canımm bende akşam yemeğini erkn yedm soğan suyum kaldı birazdan onu içcemm unutmadannn
ama benim gidesim gelmiyo yanınızdan aklıma bi fikir geldi en iyisi ben onu uyutup geliyim bari
çook tesekkür ederim kızlar inşallah yarın kan testi yaptıracam evet 5 dk icerisinde cizgi cıktı 2çizgi t'cizgi acık pembe gibi çıktı kahverengi leke düşükle sonuçlanıyor yazmış bazı arkadaşlar sizce doğrumu
saollllll xcanımmm sanada afıyetttt olsunnnnyalnz sogan suyu tok ıcılmıyor canommm ac karna ıcılıyor
ama benim gidesim gelmiyo yanınızdan aklıma bi fikir geldi en iyisi ben onu uyutup geliyim bari
edammm sen nere bak seni gözümden kacirmisimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?