Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımm çift çizgi az da olsa silik çıkmışsa hamılesındırrr...hadi bakalımm hayırlı olsunn

fatosumm hosgeldinnnnyaw eger ikinci cizgi varsa bide 5 dk icinde ciktiysa hamilesin ozamannn

hayılrısı olsun canım t çizgisi hafif çizgide olsa hamişsindirr yarın bi kan testi yaptırırsınnn alırsın müjdeniii ne güzellll ne güzelll

çook tesekkür ederim kızlar inşallah yarın kan testi yaptıracam evet 5 dk icerisinde cizgi cıktı 2çizgi t'cizgi acık pembe gibi çıktı kahverengi leke düşükle sonuçlanıyor yazmış bazı arkadaşlar sizce doğrumu

aynennnn canım herkeze yol gorundu malum belkım az sonra bendee kaçablururm bende Yer Gök Aşk a bakıcam

bende kendime bir dizi bulayım yawww hiç izlemem dizi arada 80 lere bakıorum o kada edaaamm iyi seyirler canımm bende akşam yemeğini erkn yedm soğan suyum kaldı birazdan onu içcemm unutmadannn

belli olmaz canım negatif düşünmee yerleşme lekelenmesi olabilirr benim 3 hafta önce düşüğüm oldu ama 8 haftalıktı 7,haftanın ortalarında kahverengi lekelenmerim olmuştu ama senin daha çok yeni büyük ihtimal yerleşme kanamasıdırr

bende kendime bir dizi bulayım yawww hiç izlemem dizi arada 80 lere bakıorum o kada edaaamm iyi seyirler canımm bende akşam yemeğini erkn yedm soğan suyum kaldı birazdan onu içcemm unutmadannn

saollllll xcanımmm sanada afıyetttt olsunnnn yalnz sogan suyu tok ıcılmıyor canommm ac karna ıcılıyor

ama benim gidesim gelmiyo yanınızdan aklıma bi fikir geldi en iyisi ben onu uyutup geliyim bari

melekimmm karşına esneee daha çabukk gelir uykusuu eniştemin babam anneme öle yapıp anacım hemen uykusu gelio

fatosumm her kahverengi leke düsük olmaz korkma seninki yeni bi gebelik daha yerlesiyodur annesi.sonucu bizede bildirrrrr

saollllll xcanımmm sanada afıyetttt olsunnnn yalnz sogan suyu tok ıcılmıyor canommm ac karna ıcılıyor

valla canımmm açıkmam ki sabah kadar napimm saat 22 gibi içerim bekliyimde azcıkk belki acıkırımm

edammm sen nere bak seni gözümden kacirmisimmmm

ben buna sımdık sımdıkkkkkkk ağlarımmmmmm amaaaaaaaaa hadı gelmesem hıc unuttun gozunden kaçırdın dıyecemde sımdı hergun hatta sabah aksam burdayım burda yatıyom da dıyebılırım sabahtan berıdır hıc cıkmadm sen halaaa benı gozundden kaçır ağlıcam işteeee banannneeee yaa bananeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…