Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

fatosumm her kahverengi leke düsük olmaz korkma seninki yeni bi gebelik daha yerlesiyodur annesi.sonucu bizede bildirrrrr

canım çokk geçmiş olsun düşük neden oldu Rabbim yeni ve sağlıklı bebekler versin inşallah benim 3 yaşında bi oğlum var anasınıfına başlamadan olsun istedim inşallah yarın haber veririm benim oğlus uyandı

mehmet uyandı kızlar yarın haber veririm inşallah hayırlı geceler canlar çok memnun oldum tanıştığıma

edammm seni gözümden kacirmadimm kuzumm benimm seni hic kacirirmiyimm bennnnseyi kasdettim simdi cikip bi yere gidecegini yazdinda benmi görmedim deemkk istedimmmcünkü yazilanlari hep okuyamiyorum bi mutfak bi kk arada mekik dokuyorummmbir gün boyunca hic gelmesen hemen merak ederim nerde bu kiz diyeee

hııııııııııııııııııııııııııı tamammmmmm ozaman oyle desene bende dedım benı ne cabuk unutttuuuuu benı unutmaaaa heheheh

Son düzenleme:
ilhannazimm sen cok zekisinnn valla olabilirrrrrr

valla yasakımm her halde dün puzzle mı alırken böle çokkkkkkkkk zeki olduğumu falan sandımmm kafayı yicemmm çokk zorr bi puzzle almışımmm akşamdan beri renlerini ayırlmaya çalışıorum bitin renklermi bir birine benzerrr ppfff

hııııııııııııııııııııııııııı tamammmmmm ozaman oyle desene bende dedım benı ne cabuk unutttuuuuu benı unutmaaaa heheheh

yaw hepiniizn nicki aklimda hic unuturmuyum bennn

mesala bugün nuarinim hic gelmediiii noldu merak ediyorumm.regli yarin inslalah güzel haber aliriz ondanda seytanin bacagini kirip hamilemiz olur bu hafta...nikiyyimde dün geldi bugün gelmedi hic...:44:

Son düzenleme:

cokmu zorrrhicmi yapamadin dahayaw aslinda senden kutulamazdi öyle seyler ama nasi oldu

valla o beni uyutur bu gidişle ninnimi söylesem acaba
Melekimm geldi mi kociş ,,, benimki de geldi de ben de çıkıverdim..Şimdi yemek yedik de bi bakıveriiim şu kızlara dedim.......UYUTALım kocişleri de girelim konuşam burda......
Kızzz sen uyutma hemen kocişi SİZin işiniz yok mu bakiiimm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…