- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.281
melekimmm karşına esneeedaha çabukk gelir uykusuu eniştemin babam anneme öle yapıp anacım hemen uykusu gelio
iyi fikirde uyurmuki bu saatteee
valla canımmm açıkmam ki sabah kadar napimmsaat 22 gibi içerim bekliyimde azcıkk belki acıkırımm
melekimmm karşına esneeedaha çabukk gelir uykusuu eniştemin babam anneme öle yapıp anacım hemen uykusu gelio
iyi fikirde uyurmuki bu saatteee
valla onda uyucak göz yok gibi bugün faltaşı gibi açık gözleri
fatosumm her kahverengi leke düsük olmaz korkma seninki yeni bi gebelik daha yerlesiyodur annesi.sonucu bizede bildirrrrr
belli olmaz canım negatif düşünmee yerleşme lekelenmesi olabilirrbenim 3 hafta önce düşüğüm oldu ama 8 haftalıktı 7,haftanın ortalarında kahverengi lekelenmerim olmuştu ama senin daha çok yeni büyük ihtimal yerleşme kanamasıdırr
belki karşında esnerse gelebilir haa yasakımm olabilir miii
mehmet uyandı kızlar yarın haber veririm inşallah hayırlı geceler canlar çok memnun oldum tanıştığıma
o zaman tek çare kalıyor melekimmm kaderimize razı olcazzz
ben buna sımdık sımdıkkkkkkk ağlarımmmmmm amaaaaaaaaa hadı gelmesem hıc unuttun gozunden kaçırdın dıyecemde sımdı hergun hatta sabah aksam burdayım burda yatıyom da dıyebılırım sabahtan berıdır hıc cıkmadm sen halaaa benı gozundden kaçır ağlıcam işteeee banannneeee yaa bananeeee
edammm seni gözümden kacirmadimmkuzumm benimm seni hic kacirirmiyimm bennnn seyi kasdettim simdi cikip bi yere gidecegini yazdinda benmi görmedim deemkk istedimmm cünkü yazilanlari hep okuyamiyorum bi mutfak bi kk arada mekik dokuyorummm bir gün boyunca hic gelmesen hemen merak ederim nerde bu kiz diyeee
ilhannazimm sen cok zekisinnnvalla olabilirrrrrr
hıııııııııııııııııııııııııııtamammmmmm ozaman oyle desene bende dedım benı ne cabuk unutttuuuuu benı unutmaaaa heheheh
valla yasakımm her halde dün puzzle mı alırken böle çokkkkkkkkk zeki olduğumu falan sandımmmkafayı yicemmm çokk zorr bi puzzle almışımmm akşamdan beri renlerini ayırlmaya çalışıorum bitin renklermi bir birine benzerrr ppfff
ben sımcıkkk fılm ızlıyecemm sekerlerım reklam aralarında gelırımmmm bakmayaa
Melekimm geldi mi kociş ,,, benimki de geldi de ben de çıkıverdim..Şimdi yemek yedik de bi bakıveriiim şu kızlara dedim.......UYUTALım kocişleri de girelim konuşam burda......valla o beni uyutur bu gidişleninnimi söylesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?