- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.301
Melekimm geldi mi kociş ,,, benimki de geldi de ben de çıkıverdim..Şimdi yemek yedik de bi bakıveriiim şu kızlara dedim.......UYUTALım kocişleri de girelim konuşam burda......
Kızzz sen uyutma hemen kocişi SİZin işiniz yok mu bakiiimm.....
geldimmmmmm bebeeemmmmmmmmmmmmmmm
loorimmmmmmmmmmmmm hosgeldinnizzz minikkkusssssssyaw hep teldemiydin bu zamana kadarr
ruyambusemmm sendemi herifini uyutacannyaw uyutunda gelinn gariiiii.melekim kendi uyudu galiba gelmedi daha
baksanızaa yawwww darmadağın oldum akşam akşammEki Görüntüle 636474 kavanozlarda da ayırabiliğm renkler varrr delimiyim neyimm yaww
cokmu zorrrhicmi yapamadin daha yaw aslinda senden kutulamazdi öyle seyler ama nasi oldu
geldimmmmmm bebeeemmmmmmmmmmmmmmm
datlım kıymatlım hoşş geldinnn
hosbulduk biricigimmevet ya annemle baya konusuruz bizz artik kolum fln uyusuyo ancak kapatiyoruz
bayilirimmm ben puzzle a ama sana kolay gelsin nazimm
konus anneciginle o nasi seviniyodun simdi canim benimmmm anne gibisi varmii
mikrofonunu acta konussana yorulmazsinnn
kizlar yemekcigimi yiyim artikbenimki basimda bekliyooo
ahh canım bende çok severim çokta yaptım ama eskimişim galibaageçen hafta yaptım çarçabuk ısınayım diee sonra bunu aldımm buna benze yapmıştım 2 yıl önce ama ne bilim bunda biraz zorlancam gibimm senin varmı bi püf noktan ben önce resme baka baka ayırıorum renleri kalanrıda üzerinde şekillre göre ayırmaya çalışıroum ama ne bilim bu garip zaten orjinal çizme gibi hiç net değil sanki yerler yada ben yapamıcamı anladımm bahane buluorumm
kizlar yemekcigimi yiyim artikbenimki basimda bekliyooo
konus anneciginle o nasi seviniyodun simdi canim benimmmm anne gibisi varmii
mikrofonunu acta konussana yorulmazsinnn
kesinlikle yokk yasakımmmmanalar babalar 1 taneee Rabbim uzun ömür versin hepsineee
nazim bende renklere gore gidiyorum da bu baya karisik gibi mesela ben ilk once hep koselerden basliyorum niye bilmiyorum ama oradan dan gidiyorum
bende ilk öle düşündüm de bunun köşesini bulamdım lorimm yawww hepsi aynı sankii yawwwkutuya bakınca dedimmm aaa ne kada güzel hole çok yıkışırrr sanırm bi kaç yıla bitmess buu gızanımla yaparım artıkkk inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?