Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ruyambusemmm sendemi herifini uyutacannyaw uyutunda gelinn gariiiii.melekim kendi uyudu galiba gelmedi daha

baksanızaa yawwww darmadağın oldum akşam akşamm kavanozlarda da ayırabiliğm renkler varrr delimiyim neyimm yaww

ruyambusemmm sendemi herifini uyutacannyaw uyutunda gelinn gariiiii.melekim kendi uyudu galiba gelmedi daha

Yasak hayalim benim kocişi uyutamıcam ben bugün.......MELEKK erkenden uyur kesin ,gelemez.......Kızz böyle dedimi duymasın sakın....

cokmu zorrrhicmi yapamadin dahayaw aslinda senden kutulamazdi öyle seyler ama nasi oldu

yaptımm yasakım da ne bilim bunda renklerr çok yakın birbirine stres atıyayım die başladım strese soktu beniii

bayilirimmm ben puzzle a ama sana kolay gelsin nazimm

ahh canım bende çok severim çokta yaptım ama eskimişim galibaa geçen hafta yaptım çarçabuk ısınayım diee sonra bunu aldımm buna benze yapmıştım 2 yıl önce ama ne bilim bunda biraz zorlancam gibimm senin varmı bi püf noktan ben önce resme baka baka ayırıorum renleri kalanrıda üzerinde şekillre göre ayırmaya çalışıroum ama ne bilim bu garip zaten orjinal çizme gibi hiç net değil sanki yerler yada ben yapamıcamı anladımm bahane buluorumm

konus anneciginle o nasi seviniyodun simdi canim benimmmm anne gibisi varmii

mikrofonunu acta konussana yorulmazsinnn

hemde nasil yaa anaaammmmm

benim telsiz ama mikrofonu yok iste benim akilli kocam oyle almis bende isyan ediyorum arada yemek fln yaparken boynum tutuluyo

nazim bende renklere gore gidiyorum da bu baya karisik gibi mesela ben ilk once hep koselerden basliyorum niye bilmiyorum ama oradan dan gidiyorum

konus anneciginle o nasi seviniyodun simdi canim benimmmm anne gibisi varmii

mikrofonunu acta konussana yorulmazsinnn

kesinlikle yokk yasakımmmm analar babalar 1 taneee Rabbim uzun ömür versin hepsineee

nazim bende renklere gore gidiyorum da bu baya karisik gibi mesela ben ilk once hep koselerden basliyorum niye bilmiyorum ama oradan dan gidiyorum

bende ilk öle düşündüm de bunun köşesini bulamdım lorimm yawww hepsi aynı sankii yawww kutuya bakınca dedimmm aaa ne kada güzel hole çok yıkışırrr sanırm bi kaç yıla bitmess buu gızanımla yaparım artıkkk inşallahhhhh

kosesi fln onda cok zorr nazim yaaa kizan iyice karistirmasin ortaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…