- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.321
kosesi fln onda cok zorr nazim yaaa kizan iyice karistirmasin ortaligi
lorimmm hancekim gitti daha da gelmedi dimiiigene misafirimi geldikkii maşşalh çok hamarat yawww hiç üşenmiooo herşeyi ypyooo
bu arada lorim doktor dedimi ilk üç ay salam sosis vs yasak diee bide ayva yeebebeğimiz güzell olsunnn
oyy kızan olsunnda kafamda gezsin yawwwbenimde şu korunma geçsede rahatlasam yaww lorimm bu puzzlarada ondan sardım zaman geçsinn çarçabukkk
hancek mukemmel ya yetisilmez hizina acaba buyuyunce onun gibi olurmuyummasallahhh
evet hayatim cig olan hersey yasak zaten onlari yemiyodum da ayvamiii hmmmmm bi arastirmam lazim burada nerelerde var
yiyiiiimmm de soyle guzel bisey olsun hos bizden de cirkin dogmazzz anammmm cokmu kustahca oldu
baba renkli gozlu sarisin bende kumral babanin anasi alman ve full renkli goz renkli gozlu sari turke benzemeyen bisey olur gibime geliyo cunku esimin bebeklik fotolari tam alman bebeklerine benziyo sari renkli goz
(saglikli olsunda )
tü tü maşallhhhinşallah canım sağlıklı sıhatli olsun daa bencede bizim hiç birimizden çirkin kızan çıkazzz biizm kalbiimiz güzel herşeyden önceee
maşşallhhh tümmm arkadaşlrımaaa
topikte bas basa kaldik nazimmm gordun mu bende birazdan cikicamm hatta simdi cikiyorum gelebilirsem bugun gelmeye calisicam gelemezsem beni coook sayfa okuma zahmetinde koymayin
Kızlarrrrrrr Hemennn dolmuş sayfalarr. Almış Başını Gitmişş
Biraz Geçmiş Okuyim dedim. VazcaydımmmO kadar sayfa oku oku bitmezz
Kim var acaba ???
hancekimmm doru ya gelmemis dahaesiyle karaoglanla ilgileniyo herhalde..canim benim ya hakkini yemim hep burdaydi bugün. yoruldu kuzucugumm cayimizi yapti kahvemizi yapti
edammmin filmi bitmedi galiba daha
Çekilin çekilin hoooooooop çok iyi kullanmayı bilmiyorum kızlar çekiliiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Geldim habibtem geldimmmmmm hoooooopppp inebildim şükür:)))))
Eşimle sohbet koyulaştıda bölüp gelemedim pardon kızlaaarr
yaw bi gittim masallahhhhhh bi ne hizzz
ilhannazimm yedim yemegimide simdikte kaldirma zamani kaldirmadan bi bakim dedimmm
ilhannazimmmm o nasi bi puzzzelllllnasi cikacan isin icindennn bitince resim istiyommm
loorimmm senin bebis cok güzel olacak ya. .cok ortak yapimmm var..tam türkle yari türk yapimi bi kuzucukk nasi olacak merak ediyommmm gözü rekli olsun rengi kumral olsunn babayi bilmiyorum ama sen cok güzel bi kizsin sana benzerse tahmin ediyorum nasi bi bebek olacaginii resminde manken sanmistik senii
Kızlarrrrrrr Hemennn dolmuş sayfalarr. Almış Başını Gitmişş
Biraz Geçmiş Okuyim dedim. VazcaydımmmO kadar sayfa oku oku bitmezz
Kim var acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?