Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canlarım benimmmm keşke aynı şehirlerde olsak varya neler neler yaparım size varya..Çok seviyorum sizleri Bi zaman gelsede buluşsak bi yerde

ahh nerde o günlerrr hem senin yaninda hemde antalya sicagi gel keyfim gelll

hem cabucak bebemizde olurr....senin yemeklerin hemde sicakligin arti antalyanin sicakligi ohhhh simdiden kanim pihtilasmadan kurtuldu icim isindiii

yuuupppiii hancekimde geldiii hoşş geldin cankuşummm:119::119::119::119::119:

Hoşbuldummm canarımmmmm,neler neler yaptınız ben yokken:))))Ben yiğene panço başladım yani ilmeklerini attım öremedim henüz eşimi yatırdığım gibi açtım hemen kkyi

Canlarım benimmmm keşke aynı şehirlerde olsak varya neler neler yaparım size varya..Çok seviyorum sizleri Bi zaman gelsede buluşsak bi yerde

valla canommm içimi okudun yaa ağzın bal yesinn bende nasıll istiorumm anlatamam şöle yüz yüze dertleşsek gülüşsekkk ne kada ii olcakkk

Hoşbuldummm canarımmmmm,neler neler yaptınız ben yokken:))))Ben yiğene panço başladım yani ilmeklerini attım öremedim henüz eşimi yatırdığım gibi açtım hemen kkyi

masallahhhhhh hemide örgü örüyo hancekimmmmmhancekimm herifin cok sansli yawwwwww

kadir gecesindemi dogmusssss

ahh nerde o günlerrr hem senin yaninda hemde antalya sicagi gel keyfim gelll

hem cabucak bebemizde olurr....senin yemeklerin hemde sicakligin arti antalyanin sicakligi ohhhh simdiden kanim pihtilasmadan kurtuldu icim isindiii

Habibde habibim benim (canımın canı)yirim kız seni bitanesin sen,kandırsanıza kızlar eşlerinizi hepiniz gelsenize antalyaya bakın ben kandırdım benim goncamı getirdim antalyaya sizde gelin vallahi hiçbir günümüz boş geçmez varya:))Benim dünürde çok sevmiş beni çarşamba günü buluşacağız oda ahşap boyama yapıyormuş,o bana ahşap boyama öğretecek bende ona örgü tekniklerini:)))Ayy yeni insanlar tanımak ne kadar güzelll,bütün sıkıntı stres gidiyor anında hele sizinle olunca stresin s s kalmıyor

baksanızaa yawwww darmadağın oldum akşam akşamm Eki Görüntüle 636474 kavanozlarda da ayırabiliğm renkler varrr delimiyim neyimm yaww

Pazar günleri trt1 de avrupa avrupa oynuyor izlermisin bilmiyorum bi bölümünde karı koca iidiaya giriyorlar yaparsın yapamazsın gibi kadın sabahlara kadar bununla uğraşıyor gözler kıpkırmızı uyuyamıyor en son delirme raddesine geliyordu amman diyeyim kuzum bunlar minicik minicik çok kaptırma sakın hem onlarla uğraş sonra gel pcde bize yorum yazderken gözlerin etkilenmesin dinlendiricin falan varsa mutlaka tak bitanemmmm beynini çok yorar bunlar amman kuzumm

maşşşalllh hancekim yawww 10 parmağında 10 marifettt

masallahhhhhh hemide örgü örüyo hancekimmmmmhancekimm herifin cok sansli yawwwwww

kadir gecesindemi dogmusssss

Kayınvalidem ve ablalarımda öyle söylerler :)))Canlarım yaa o ne kadar şanslıysa bende bi okadar şanslıyım hakkını yiyemem eşimin bir tane o bir taneeee...KAyınvalidem,kayınpederim,görümcelerim hepsi candır cann.Kendi öz be öz annem babam ablam olsa bu derece severdim onları...Hepsinden Allah razı olsun canlarımmmm

hancekimmmmmm benimmmmmm benim herif aksi yaw..ben cok seviyorumm antalyayi benimki yok sevmiyoo..neymis sicagindan bunaliyomusss..denizi iyi degilmisssstutturmus didim diye..oranin suyu iyimissss

ahhh tek hayalim antalyadan ev almakkk ama zor bilmiyorum ama hayali bile güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…