- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.341
ahh inşallahh yasakımmm ama başaldımm lorşm sağ olsun bi fikir veri köşeleri de ayırmaya başladımmmevde kap kaçak puzzle olduu
Çekilin çekilin hoooooooop çok iyi kullanmayı bilmiyorum kızlar çekiliiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
iyi etmisinnnn hamaratimmmmmmmmm lafini ettik neka hamaratsin diye ardindannn
Anammmbizim kızlar burdaymısss
Anammmbizim kızlar burdaymısss
Canlarım benimmmmkeşke aynı şehirlerde olsak varya neler neler yaparım size varya..Çok seviyorum sizleri Bi zaman gelsede buluşsak bi yerde
yuuupppiii hancekimde geldiii hoşş geldin cankuşummm:119::119::119::119::119:
yuuupppiii hancekimde geldiii hoşş geldin cankuşummm:119::119::119::119::119:
Canlarım benimmmmkeşke aynı şehirlerde olsak varya neler neler yaparım size varya..Çok seviyorum sizleri Bi zaman gelsede buluşsak bi yerde
Hoşbuldummm canarımmmmm,neler neler yaptınız ben yokken:))))Ben yiğene panço başladım yani ilmeklerini attım öremedim henüz eşimi yatırdığım gibi açtım hemen kkyi
ahh nerde o günlerrr hem senin yaninda hemde antalya sicagi gel keyfim gelll
hem cabucak bebemizde olurr....senin yemeklerin hemde sicakligin arti antalyanin sicakligi ohhhh simdiden kanim pihtilasmadan kurtuldu icim isindiii
berayımmm hoş geldinn canımmmm maşallahımız var yawwwAllah bozmasın
baksanızaa yawwww darmadağın oldum akşam akşammEki Görüntüle 636474 kavanozlarda da ayırabiliğm renkler varrr delimiyim neyimm yaww
Hoşbuldummm canarımmmmm,neler neler yaptınız ben yokken:))))Ben yiğene panço başladım yani ilmeklerini attım öremedim henüz eşimi yatırdığım gibi açtım hemen kkyi
masallahhhhhh hemide örgü örüyo hancekimmmmmhancekimm herifin cok sansli yawwwwww
kadir gecesindemi dogmusssss
hosgeldinn aysemmmmmmm
yawrukusum yeni mekanimiz bizim burasi artikinn
Habibde habibim benim (canımın canı)yirim kız seni bitanesin sen,kandırsanıza kızlar eşlerinizi hepiniz gelsenize antalyaya bakın ben kandırdım benim goncamı getirdim antalyaya sizde gelin vallahi hiçbir günümüz boş geçmez varya:))Benim dünürde çok sevmiş beni çarşamba günü buluşacağız oda ahşap boyama yapıyormuş,o bana ahşap boyama öğretecek bende ona örgü tekniklerini:)))Ayy yeni insanlar tanımak ne kadar güzelll,bütün sıkıntı stres gidiyor anında hele sizinle olunca stresin s s kalmıyor
dıger topiğe nıye gelmıyosunuzzzhoşbuldumm cnmm
burdayızzzz datlım kıymatlımmm agellllhoşş geldinnn sefa getirdinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?