Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww sorma kuzum bende hastalık bu puzzlee işi bir zamanlarda böle deliye bağlamıştım şimdi evde sıkılmayaım die başladım geçen hafta 500 lük biince gaza geldimm şimdi aldım 1000 likk kısnet bakalım umuudm var eski perfonmansımdan eser kalmış gibii ben zaten gözlüklüyğm bebemm 3 numara :103::103::103: lakin hiç sevmiorummm lense çevirilebilse hemen çevircemm

öyle ama gercekten senin nasi bi kiz oldugun belli..rabbim mutlulugunuzu daim etsin 5 tanede yawruunuzzzzzz olsun inslaalhhhh

onlardanda allah razi olsun seni böyle sevdikleri icinnn

biz kocişle yazları gelyoz canım öle gezmelik değill tatil içinn inş.. kızmet olurda tanışırzzz bende sizleri çok sevdimm hepinizle oturup uuzn uuzun karşılıklı sohpet etmek kavhe içipp amaçsızca fal bakmakk çookk mükemmel olurduu

Eşinde kum deniz sevmiyorsa bizim evin olduğu yerler bir harika denizide minik çakıllı harika bir denizimiz var burada bak dibini taşını balığını hepsini görürsün,o derece harikadır evlerde residans burda enfes evler var ve fiyatları hem uygun hemde krediye uygun enfes evler yapılıyor bayılıyorum ben...Sıcağına bişey diyemem ama bizim siteden alabilirsiniz denizden eser püfür püfür:)))

iyimm cnm iyi olmaya calışıyormm yarın hsg cekılıcm korku heyecann degısık .........

aysemmm korkmaa canim benimm gercekten öyle cokta abartilacak kadar agrili bisey degillll

bi kac kisinin cani yandi diye herkeste öyle olacak diye biye yokk....inslalah hicbi sorun cikmazzzzz..en güzel icin rahat eder en azindan ....bebisinin gelmesini beklersinnn

Bu yazda gelecekseniz eğer mutlaka görüşelim ilhannazım bir kahve bile içmek o kadar harika olurki ayyyyy durup durup sarılır öpüşürüz ay kız ilhannaz senmiydin ay hançek senmiydin diye diyegülüşür dururuz artıkın:)))

doru sarilip öpüsürüzzzz

öyle ama gercekten senin nasi bi kiz oldugun belli..rabbim mutlulugunuzu daim etsin 5 tanede yawruunuzzzzzz olsun inslaalhhhh

onlardanda allah razi olsun seni böyle sevdikleri icinnn

Amman habibte habibim napptıınnn ben hangi birini sevcem kız 5 tanenin annaaaamm kız deliririmya ben onların peşinde anneeeeeeeeeemmmm diye diye düşünsene silonun peşinde deli oluyorum kendi evladım olunca ne olurum bilemiyorum ..

Sendende Allah razı olsun habibtemmm

ayy ni güzell olurrrr kısmet canımmm kesin antalya olurr da neresi olu bilmiorum ramazanda bi tatil planımız varr Allah kızmet edersee kocişimi kandırırsamm inş. geliirmmm maharetli hancekimiii hancekim azcık sana sürtünürümde belki azcık hamaratlık bulaşırrrr

Bunları yaparken falan pcnin karşısında çıkarma sakın bitanemmm,ben sana her zaman demiyormuyum bitanemmm sen istedikten sonra herşeyi yaparsın 3000 neki 5000liği bile yaparsın sen ama gözlere dikkat çok minik oluyorlar bunlar stres olma stres atayım derken

ayy neka güzelmisss sizin oralarrrrahhh hayal kurdumm nasi mutlu oldummm

hayılrısoı olsunn canımmm inş güzel haberler vercez hepimizzz

inş.. canlarım doktorum bana guven canını hıc acıtmıcm dedı ıcım rahatladı ben kk da okudum yok bayıldım ayılamadım agrıdan bayıldm koluma gırdıler yuruyemedmm falan fılan sana cok abartmışlar dedı doktorumm ... bakalım ALLAH yardmcım olsun inş.. yarın gzel haberlerle gelırımm

Gel bebeğim gel ben konyaaltı sahilinde oturuyorum,önce nerelere geliyordunuz??Sen sormak öğrenmek istediğin herşeyi sor meleğim ben herşeyi sıkılmadan açık açık yazar anlatırım sana sen yeterki iste ayrıca istediğin kadar sürtün:))))

olsunn hancekimm analarimiz okadar imkan yokken bile hepimize yetismislerrrr

hem basbakanimizi dinyelimmmmmallah ne verdiyse olcekkkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…