- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.361
Pazar günleri trt1 de avrupa avrupa oynuyor izlermisin bilmiyorum bi bölümünde karı koca iidiaya giriyorlar yaparsın yapamazsın gibi kadın sabahlara kadar bununla uğraşıyor gözler kıpkırmızı uyuyamıyor en son delirme raddesine geliyordu amman diyeyim kuzum bunlar minicik minicik çok kaptırma sakın hem onlarla uğraş sonra gel pcde bize yorum yazderken gözlerin etkilenmesin dinlendiricin falan varsa mutlaka tak bitanemmmm beynini çok yorar bunlar amman kuzumm
Kayınvalidem ve ablalarımda öyle söylerler :)))Canlarım yaa o ne kadar şanslıysa bende bi okadar şanslıyım hakkını yiyemem eşimin bir tane o bir taneeee...KAyınvalidem,kayınpederim,görümcelerim hepsi candır cann.Kendi öz be öz annem babam ablam olsa bu derece severdim onları...Hepsinden Allah razı olsun canlarımmmm
fikir ayriliklari yasadikkkartikin burdayizz aysemmmmmmmmm
sen napiyon görmeyeli nasilsinn minikkusssss
Habibde habibim benim (canımın canı)yirim kız seni bitanesin sen,kandırsanıza kızlar eşlerinizi hepiniz gelsenize antalyaya bakın ben kandırdım benim goncamı getirdim antalyaya sizde gelin vallahi hiçbir günümüz boş geçmez varya:))Benim dünürde çok sevmiş beni çarşamba günü buluşacağız oda ahşap boyama yapıyormuş,o bana ahşap boyama öğretecek bende ona örgü tekniklerini:)))Ayy yeni insanlar tanımak ne kadar güzelll,bütün sıkıntı stres gidiyor anında hele sizinle olunca stresin s s kalmıyor
hancekimmmmmm benimmmmmm benim herif aksi yaw..ben cok seviyorumm antalyayi benimki yok sevmiyoo..neymis sicagindan bunaliyomusss..denizi iyi degilmisssstutturmus didim diye..oranin suyu iyimissss
ahhh tek hayalim antalyadan ev almakkk ama zor bilmiyorum ama hayali bile güzellll
iyimm cnm iyi olmaya calışıyormm yarın hsg cekılıcm korku heyecann degısık .........
iyimm cnm iyi olmaya calışıyormm yarın hsg cekılıcm korku heyecann degısık .........
biz kocişle yazları gelyoz canım öle gezmelik değill tatil içinn inş.. kızmet olurda tanışırzzz bende sizleri çok sevdimm hepinizle oturup uuzn uuzun karşılıklı sohpet etmek kavhe içipp amaçsızca fal bakmakk çookk mükemmel olurduu
Bu yazda gelecekseniz eğer mutlaka görüşelim ilhannazım bir kahve bile içmek o kadar harika olurki ayyyyy durup durup sarılır öpüşürüz ay kız ilhannaz senmiydin ay hançek senmiydin diye diyegülüşür dururuz artıkın:)))
öyle ama gercekten senin nasi bi kiz oldugun belli..rabbim mutlulugunuzu daim etsin 5 tanede yawruunuzzzzzz olsun inslaalhhhh
onlardanda allah razi olsun seni böyle sevdikleri icinnn
Bu yazda gelecekseniz eğer mutlaka görüşelim ilhannazım bir kahve bile içmek o kadar harika olurki ayyyyy durup durup sarılır öpüşürüz ay kız ilhannaz senmiydin ay hançek senmiydin diye diyegülüşür dururuz artıkın:)))
yaww sorma kuzum bende hastalık bu puzzlee işi bir zamanlarda böle deliye bağlamıştım şimdi evde sıkılmayaım die başladım geçen hafta 500 lük biince gaza geldimmşimdi aldım 1000 likk kısnet bakalım umuudm var eski perfonmansımdan eser kalmış gibii ben zaten gözlüklüyğm bebemm 3 numara :103::103::103: lakin hiç sevmiorummm lense çevirilebilse hemen çevircemm
Eşinde kum deniz sevmiyorsa bizim evin olduğu yerler bir harika denizide minik çakıllı harika bir denizimiz var burada bak dibini taşını balığını hepsini görürsün,o derece harikadır evlerde residans burda enfes evler var ve fiyatları hem uygun hemde krediye uygun enfes evler yapılıyor bayılıyorum ben...Sıcağına bişey diyemem ama bizim siteden alabilirsiniz denizden eser püfür püfür:)))
ilhannazimmmm puzzeldeki resim neka güzel yaaacok begendimmmm
aysemmm korkmaa canim benimm gercekten öyle cokta abartilacak kadar agrili bisey degillll
bi kac kisinin cani yandi diye herkeste öyle olacak diye biye yokk....inslalah hicbi sorun cikmazzzzz..en güzel icin rahat eder en azindan ....bebisinin gelmesini beklersinnn
hayılrısoı olsunn canımmm inş güzel haberler vercez hepimizzz
ayy ni güzell olurrrrkısmet canımmm kesin antalya olurr da neresi olu bilmiorum ramazanda bi tatil planımız varr Allah kızmet edersee kocişimi kandırırsamm inş. geliirmmm maharetli hancekimiii hancekim azcık sana sürtünürümde belki azcık hamaratlık bulaşırrrr
Amman habibte habibim napptıınnn ben hangi birini sevcem kız 5 tanenin annaaaamm kız deliririmya ben onların peşinde anneeeeeeeeeemmmm diye diye düşünsene silonun peşinde deli oluyorum kendi evladım olunca ne olurum bilemiyorum ..
Sendende Allah razı olsun habibtemmm
Hancekk Kuzum sende mi Antalya'da yaşıyosun ??
Merkez mi Kuzum ?? Yoksa İlçesimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?