- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.381
inş.. canlarım doktorum bana guven canını hıc acıtmıcm dedı ıcım rahatladı ben kk da okudum yok bayıldım ayılamadım agrıdan bayıldm koluma gırdıler yuruyemedmm falan fılan sana cok abartmışlar dedı doktorumm ... bakalım ALLAH yardmcım olsun inş.. yarın gzel haberlerle gelırımm
Gel bebeğim gel ben konyaaltı sahilinde oturuyorum,önce nerelere geliyordunuz??Sen sormak öğrenmek istediğin herşeyi sor meleğim ben herşeyi sıkılmadan açık açık yazar anlatırım sana sen yeterki iste ayrıca istediğin kadar sürtün:))))
aysemmmm co kabartilmis kuzucukk..burdaki nuarinimizde cektirmissss hemde hic bayiltilmadan hic bisey hissetmedim dediiii.keske olsaydi sana kendi anlatirdii.......sen öyle yorumlara takilmaa yaw ben kürtaj oldum icimden parcayi kopardilar yine öyle olmadimmm
Allah bir daha yaşatmsınnn inşallah canımmm
oleeyy kocişime dedim bakarızzz dedi bakarız dediylee kısmet olursa gelirzzz canımmm biz geçen sene sideye gittik ama bu sene sana yakına aldırım otelli ama kısmett ayy heyecan yaptımmmm bakkk puzzle mazılı unuutmmm
Konyaaltı sahildeyim bitanemm ben yoksa sendemi antalyadasın??
aminnnkuzularimm mutfagi toplumm artikinn .hoscakalinnnnn
aminnnkuzularimm mutfagi toplumm artikinn .hoscakalinnnnn
Bak bana yakın otellerin adlarını yazıyorum bak onlara grown plaza,sealife,porto bello bunlar bana çok yakın oteller yada google yaz konyaaltı sahili oteller diye bak hangisi uygun olursa bakarsınona göre bitanemmm
Evet Kuzum BenimBende Antalyada'yım ama ilçesindeyim.
Gazipaşa İlçesini Biliyo musun ?? İşte Ordayım Benn
Amaa Konyaaltında Kaynım var. Orda Polis. O yüzden 1 aya bir geliriz oraya.
Hemde eşimin sınavları oluyo. Onun İçinde geliyoruz
tamamcnm tatil yeri bakarken bunlra bakcaminş. gelirizzz yawww nese canım iyi akşamlarrr öpüorımm sizii çokkk allah rahatlık verisnnn
Evet hayatım biliyorum duyuyorum ama hiç gitmedim ne yalan söyleyeyim biz korkuteliliyiz aslen sen oralımısın eşin vasıtasıylamı oradasın???
Geldiğinde kısmetse tanışmak isterim berayımmm
Yok kuzum ben Adanalıyım.
Eşimde Hataylı. Ama Malum Bildiğin Gibi Eşim Jandarma olduğundan Antalya'da Görev Yapıyor.
O yüzden Burda Yaşıyoruz
İnşallah kuzum kısmetse neden olmasın
aysemmmm co kabartilmis kuzucukk..burdaki nuarinimizde cektirmissss hemde hic bayiltilmadan hic bisey hissetmedim dediiii.keske olsaydi sana kendi anlatirdii.......sen öyle yorumlara takilmaa yaw ben kürtaj oldum icimden parcayi kopardilar yine öyle olmadimmm
Anladım canımm,Allahım eşini korusun o bizleri koruyor çünkü........
Geldiğin zaman yada gelmeden önce bana haber vermen yeterli bitanemmm sahildeki kafelerden birinde denize karşı kahvelerimizi içer konuşur dertleşiriz
Tamamdır Canım Benim İnşallah
Bu Arada Şu Smile Bayılıyorumm yaa. Bunu Her gördüğümde Gülmektenn Çatlıyorumm
Hangisi bitanemmm şu kafaya şaplak atanamı???
Evet Kuzum aynen Öylee Nasıl Güzel Şaplak atıyoo amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?