Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşbuldum canımmm girdim ama topik çok sakindii herkesler gitmiştii
sen nasılsın canımm

İyiyim bitanemm,sen nasılsınnn??Herkes akşam yemeği bulaşıklarını toplamaya gitti,gelirler umarım bilemiyrum,bi anda hareketlendi bir andada boşaldı topiğimiz:)))

Anaaaaaa herkes yattımı yaaa ben kaldımya brda tek başıma korktumya ben:18::18::18:Gececileeer gelin hadiiii

Anaaaaaa herkes yattımı yaaa ben kaldımya brda tek başıma korktumya ben:18::18::18:Gececileeer gelin hadiiii

geldimmmmmmmmmm topigimizinnnnnnnnnn canisiiiiiiiiiyaw sen niye gecelerde tek basinasin söyle bakimmmmmmm ..ben aliskinim ama sen yalniz durma öyle gecelerdee

canım ben sana kıyamam sen git dinlen tabiii

ben tek takılım bi yanda sizin özleminiz bir yandan puzzlem

Aynen Kuzum Burdada Çok güzeldi
Masmavi Bir Gökyüzü Ve Parlak Bir Güneş Vardı
Süperdii Yanii

Looriiiiim sesimimi duydun bitanemmm,hoşgeldiiiiin

o kadar cok alinti yaptim ki ben bile ne yazicagimi sasirdim berayim isaretledim..

yasakhayalimm gelll daaaa

hancegimm hamaratim sesini duymamak mumkun mu seni yanliz birakmamm

hee sicaktan bahsetmissiniz benim burada totomm donuyo karla karisik yagmur yagiyoo

geldimmmmmmmmmm topigimizinnnnnnnnnn canisiiiiiiiiiyaw sen niye gecelerde tek basinasin söyle bakimmmmmmm ..ben aliskinim ama sen yalniz durma öyle gecelerdee

Korktumya beeen hüüüüüüüüüü ağlıyodum köşeye saklandıydım sen gelince koşa koşa çıktım:))))

Kimsecikler kalmadı bi anda

loorimmm budada öyleeee kar yagdi yawwwwyok yazi görmüycez galibaaa bizzzzz

Dedim eskilere dakdı geç okur yazımı dediydim ama şükür erken gördün bebeğim

Dikkat et bitanemmm aç soba otur karşısına üşütme sakınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…