Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Dedim eskilere dakdı geç okur yazımı dediydim ama şükür erken gördün bebeğim

Dikkat et bitanemmm aç soba otur karşısına üşütme sakınnn...

seni gormemem mumkum degil zaten hancegimm

kalorifer acik uzerimde battaniye bogazli kazak ama hala tirrrrtiiirrrrrtiiiirrrrr

tamamm geldimm korkma evinede ben birakirimm artikinn süpürgemleee

Kullanmayıda bilmiyomm zaten sen bırak bitanemm yaaa:)))

Yarın annemmm gelecekmiş kızlaarrr sarma yapacağım dediydim telefonda az önce kıyamadı bana o kadar sarmayı tek başıma sarmama yüreği el vermedi yardıma gelecekmiş,yarın pek giremem akşam gelirim ancak siz burada olursunuz dimi canlarımmm

goruyomusunn anneyii canimmm yaa seviyorumm annelerii

0” Grubu “Sıcak”

Olumlu yönleri:
Özgüven sahibi, güçlü karar mekanizmasına sahip, sadık, kendi kararını kendi veren, eleştirici.

Olumsuz yönleri: İşkolik, duygusal, inatçı, soğuk, bencil, geçimsiz, endişeli

Gerçekler:
Dünyadaki insanların %38’ı 0 negatif, %6’sı ise 0 pozitiftir.

Özellikleri:
Sosyal, enerji dolu, çok hareketli, gerçekçi, arkadaş canlısı, gösterişli, uçuk. Önüne çıkan şansları anında kullanır. Yeni bir projeye hemen atılabilir, yeni fikirler üretmeye yatkındır. Dikkati çabuk dağılır, kuvvetli duygulara sahiptir ve kendini iyi ifade edebilir.

Her an muhalefet olabilir ama bu duruşundan hemen vazgeçebilir. Diğer kan gruplarından olan kişilere çabuk kapılabilir. Hırslı ve detaycı olan bu kişilik ortama kolay adapte olabilir. Hissettiklerini kolayca ortaya çıkartabilir, doğuştan zariftir.

Özet: Olumlu, aktif, bağımsız, risk almayı seven, dramatik bir yaşama sahip, zaman zaman bencil, romantik, arkadaşlarından etkilenen, organizasyon yeteneği gelişmiş, gururlu, birilerine dokunmayı ve birilerinin ona dokunmasını seven, hedefe kitlenen, boyun eğmeyi sevmeyen, açık sözlü.

A” grubu “Serin..”

Olumlu yönleri:
Dikkatli, sempatik, özverili, kibar, dürüst, sadık, uyumlu, empati kurabilen.

Olumsuz yönleri:
Çok kuruntulu, duygusal, sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.

Gerçekler:
Dünyadaki insanların %34’ü A negatif, %6’sı ise A pozitiftir.

Özellikleri:
Sinirlense bile sakin kalmayı başarır. İçe dönük, kamuoyuna duyarlı, sorumluluk sahibi. Sinirliyken bile güvenilir ve etrafındakilerin kafası karıştığında her şeyin sorumluluğunu üzerine alabilir. Utangaç olduğu zamanlar vardır. İnsanların yanında bazen sinirli olabilir. Etrafına karşı duyarlı olmasına rağmen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir.

Bir doğa düşkünüdür ve kalabalık ortamları pek sevmez. Değişime çok açık değildir, kendine ait bir dünyaya ihtiyaç duyar hatta karamsar bile sayılabilir. Değişikliğe açık olmadığı için duygusal tarafından dolayı bu kan grubundan olan kişiler genelde yaratıcı güce sahip sanatçılardır.

Özet: Temkinlidir, yardımseverdir, sorumluluk sahibi, iç huzura ve güçlü bir hafızaya sahiptir, grup çalışmasında başarılıdır, resmiyeti sever, sakindir, kurallara uyar, insanlarla olan ilişkilerine değer verir, çok hassastır, başkalarının ona dokunmasından hoşlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…