- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.441
loorim bak okuuuu
A grubu Serin..
Olumlu yönleri: Dikkatli, sempatik, özverili, kibar, dürüst, sadık, uyumlu, empati kurabilen.
Olumsuz yönleri: Çok kuruntulu, duygusal, sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.
Gerçekler: Dünyadaki insanların %34ü A negatif, %6sı ise A pozitiftir.
Özellikleri: Sinirlense bile sakin kalmayı başarır. İçe dönük, kamuoyuna duyarlı, sorumluluk sahibi. Sinirliyken bile güvenilir ve etrafındakilerin kafası karıştığında her şeyin sorumluluğunu üzerine alabilir. Utangaç olduğu zamanlar vardır. İnsanların yanında bazen sinirli olabilir. Etrafına karşı duyarlı olmasına rağmen başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir.
Bir doğa düşkünüdür ve kalabalık ortamları pek sevmez. Değişime çok açık değildir, kendine ait bir dünyaya ihtiyaç duyar hatta karamsar bile sayılabilir. Değişikliğe açık olmadığı için duygusal tarafından dolayı bu kan grubundan olan kişiler genelde yaratıcı güce sahip sanatçılardır.
Özet: Temkinlidir, yardımseverdir, sorumluluk sahibi, iç huzura ve güçlü bir hafızaya sahiptir, grup çalışmasında başarılıdır, resmiyeti sever, sakindir, kurallara uyar, insanlarla olan ilişkilerine değer verir, çok hassastır, başkalarının ona dokunmasından hoşlanmaz.
hancekimm uyuyo dedigimm uyumak degil uymakkk anlaminda..hani deriz ya bu ayakkabi bana uyarrr
loorim gercekten uydumu hepicigi..
dur bide ben okum kendimkini
hepsi uyuyo yasakhayalimm soguk biriyim gercekten ama size karsi degil ilk tanistigim insanlar oyle diyo sanradan tam farkli biri oluyorum deli oluyorumahanda boyle
yaw senle kk da ilk tanistigimizi hatirliyorum da hemen kaynasmistikk almanya topiginde
Bende hepsi uymuyo habibtemmm,bencil diyo burda mesela ben hiç bencil olmadım olamadım olmamda,Çok kuruntulu,sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.bunlar uymuyo diğerleri aynı ben:))))loorim gercekten uydumu hepicigi..
dur bide ben okum kendimkini
ilk seninle tanismistimm ne cok sevmistim seni hala da oylesin benim icin ozelsiinn
gelicemmm berline ne ki 1.5 saat otobusle
Bende hepsi uymuyo habibtemmm,bencil diyo burda mesela ben hiç bencil olmadım olamadım olmamda,Çok kuruntulu,sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.bunlar uymuyo diğerleri aynı ben:))))
Bende hepsi uymuyo habibtemmm,bencil diyo burda mesela ben hiç bencil olmadım olamadım olmamda,Çok kuruntulu,sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.bunlar uymuyo diğerleri aynı ben:))))
hancegim sana bisey sorucam hani soyle puskullu iplerden banyo ya yada cocuk odasina pas pas yapiyolar ya bu nasil yapiliyo benim gibi bisey beceremeyen sadece bi duz bi ters oren biri bunu nasil yapabilir
doru hancekimmm banada uymadi yaw..tekrar bi kan grubumumu ölctürsem yanlislikmi var acepppp
bu persembe ilk kanimi vermeye gidicemm
surekli kan alicaklar ya ben ona uyuz oluyorum ne yapiyolar o kadar kani
Aynen yazdığın gibi bi düz bi ters örerek yapabilirsin bitanemm,o püsküllü ipin aynı renginden bide normal ip al paspas kalınlığını ne kadar istiyorsan o kadar ilmek at ve iki ipi bir alarak bir ters bir düz örebilirsin bitanemm
OOooooohh beeee gitti şu yandaki reklamlar nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?