Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anaaaaa ayni bennnn %6 sida bizim sulaledir kesinn

ben bunlari kabul etmiyorummmmm

soğuk, bencil, geçimsiz, endişeli bu ne ya olmazki böyleee bi zerrecigi bilem yok bende

hepsi uyuyo yasakhayalimm soguk biriyim gercekten ama size karsi degil ilk tanistigim insanlar oyle diyo sanradan tam farkli biri oluyorum deli oluyorum ahanda boyle

yaw senle kk da ilk tanistigimizi hatirliyorum da hemen kaynasmistikk almanya topiginde

hancegim sana bisey sorucam hani soyle puskullu iplerden banyo ya yada cocuk odasina pas pas yapiyolar ya bu nasil yapiliyo benim gibi bisey beceremeyen sadece bi duz bi ters oren biri bunu nasil yapabilir

loorim gercekten uydumu hepicigi..

dur bide ben okum kendimkini
Bende hepsi uymuyo habibtemmm,bencil diyo burda mesela ben hiç bencil olmadım olamadım olmamda,Çok kuruntulu,sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.bunlar uymuyo diğerleri aynı ben:))))

Bende hepsi uymuyo habibtemmm,bencil diyo burda mesela ben hiç bencil olmadım olamadım olmamda,Çok kuruntulu,sinirli, kararsız, içine kapalı, sulu.bunlar uymuyo diğerleri aynı ben:))))

doru hancekimmm banada uymadi yaw..tekrar bi kan grubumumu ölctürsem yanlislikmi var acepppp

hancegim 1 sayfa geriye git sana bisey yazdim aydinlat beni

hancegim sana bisey sorucam hani soyle puskullu iplerden banyo ya yada cocuk odasina pas pas yapiyolar ya bu nasil yapiliyo benim gibi bisey beceremeyen sadece bi duz bi ters oren biri bunu nasil yapabilir

Aynen yazdığın gibi bi düz bi ters örerek yapabilirsin bitanemm,o püsküllü ipin aynı renginden bide normal ip al paspas kalınlığını ne kadar istiyorsan o kadar ilmek at ve iki ipi bir alarak bir ters bir düz örebilirsin bitanemm

benim ki gidiyo ya trye ben yaziyorum liste yapiyorum da onuda yaziyim ne kadar ip yeter ne sisler nasil olmali bi ter bi duz orerim ama digerini yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…