Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

loorim alsinlar iyi bisey sürekli kandan hormonlara tiroidlere sekere herseyi takip ediyolarrr

ay ne biliyim ya benim kanimi alinca bi tuaf oluyorum basim fln donuyo hic sevmiyorum da bakma iste bide gecen parmagimdan aldi bi makineye koydu olctu fln o neydi anlamadim :26:

ay ne biliyim ya benim kanimi alinca bi tuaf oluyorum basim fln donuyo hic sevmiyorum da bakma iste bide gecen parmagimdan aldi bi makineye koydu olctu fln o neydi anlamadim :26:

loorim yaw ben okadar hamile kaldim gittimm benden hic doktorum almadi hep koldan aldi:44::44:

..bende merak ettimmm simdi nicin almislarrkeske esin bi sorsaydi..bidaha alirlarsa esine bi sordursana

loorim yaw ben okadar hamile kaldim gittimm benden hic doktorum almadi hep koldan aldi:44::44:

..bende merak ettimmm simdi nicin almislarrkeske esin bi sorsaydi..bidaha alirlarsa esine bi sordursana

simdi sordum eisen diyo oda turkcesini bilmiyo sen bilirsin banada soyle

Sağol canım bence de paylaşalım çok faydalı oluyor zaten yeni üye oldum beni sonuçlar böyle,
Faktör V G1691A mutasyon saptanmamıştır
Prothrombin G20210A mutasyon saptanmamıştır
Faktör XIII V34L herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr A1298C herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr C677T herezigot mutasyon saptanmıştır
Paı-1 4G/5G 4G/5G
doktor çok ileri değil dedi bilemiyorum coraspin ve folbiol kullanıyorum ama 5ay oldu daha birşey yok.ben Gaziantep üniversitesinde baktırdım dediğin antikor ne anlayamadım herhalde bakmışlardır.sen nerde baktırdın özeller bakıyor mu?
Allah hepimize şifa versin.

demir oluyo yani demir eksikligenemi baktilarr.öylemi bakiliyomusssbende hic bakmadilarrr...

demekki bisey cikmadi zaten gut dedi o kadar parmagimdan kan aldi az bisey onu minik bi tupe koydu calkaladi sonra makineye takti sayi girdi 1 dk sonrada sonuc cikti:26:

Evet bitanemm maalesef zorundayım yaş 30 u geçince mecburen yapılcak

hancekim canim benim ben hic öyle 30 gecince yapilacak diye bisey duymadimmm..genellikle ense ölcümü cok riskli cikanlar kac yasinda olursa olsun oda isterlerse yaptiriyolarrr...senin bebisinin hele bi ensesi ölcülsünn insallah bi riskte cikmazsa hic gerek yokkk..benim kuzumun 12 haftada cok iyi cikmasina ragmen ölcen doktor istersen yaptir dedi..kendi kadin dogumcum sakin öyle sacmalikmi olur dedi..bebeginde hic bi risk yok dedi..

oda ne hancegim ilk kez duyuyorum

Hemogram tam kan sayımı demek
Hemoglobinde insanlardaki alyuvarların değeriyle ilgili az olduğu zaman üşürsün falan demir eksikliği çıkabilir,Hamilelerde özellikle çok yapılan bir testtir loorimm,kanının geneli bebişe gittiği için kan ilacı falan verilebilir o parmağından alınan kanlada hemoglobinini ölçmüştür laborant

demekki bisey cikmadi zaten gut dedi o kadar parmagimdan kan aldi az bisey onu minik bi tupe koydu calkaladi sonra makineye takti sayi girdi 1 dk sonrada sonuc cikti:26:

dorudurr baksinlar loorim napalim bebisin icin herseye dayanacannnn...senin hic önceden bi demir eksikligi tesbit edilmismiydiki baktilarr.yada doktorun iyi doktormus önceden tedbirini almak istemissss

haaa demekki hancegim bilmedigim cok sey var ya valla kendime

dorudurr baksinlar loorim napalim bebisin icin herseye dayanacannnn...senin hic önceden bi demir eksikligi tesbit edilmismiydiki baktilarr.yada doktorun iyi doktormus önceden tedbirini almak istemissss

yok yasakhayalim demir eksikligim fln yoktu bakti bende bilmiyorum iyi doktorda bide turkce bilse tatindan yenmiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…