- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.461
loorim alsinlar iyi bisey sürekli kandan hormonlara tiroidlere sekere herseyi takip ediyolarrr
bu persembe ilk kanimi vermeye gidicemm
surekli kan alicaklar ya ben ona uyuz oluyorum ne yapiyolar o kadar kani
Birinci trimester ikinci trimester diye gidecek sen yine yaştan yırtıyorsun benden bide amniyosentez yapacaklar
ay ne biliyim ya benim kanimi alinca bi tuaf oluyorum basim fln donuyohic sevmiyorum da bakma iste bide gecen parmagimdan aldi bi makineye koydu olctu fln o neydi anlamadim :26:
ay ne biliyim ya benim kanimi alinca bi tuaf oluyorum basim fln donuyohic sevmiyorum da bakma iste bide gecen parmagimdan aldi bi makineye koydu olctu fln o neydi anlamadim :26:
loorim yaw ben okadar hamile kaldim gittimm benden hic doktorum almadi hep koldan aldi:44::44:
..bende merak ettimmm simdi nicin almislarrkeske esin bi sorsaydi..bidaha alirlarsa esine bi sordursana
Birinci trimester ikinci trimester diye gidecek sen yine yaştan yırtıyorsun benden bide amniyosentez yapacaklar
Hemogramında hemoglobinini ölçmüştür bitanemmm
o gobekten yapilan mi :26: yaptirmak zorundamisin ki ya
simdi sordum eisen diyo oda turkcesini bilmiyo sen bilirsin banada soyle
Evet bitanemm maalesef zorundayım yaş 30 u geçince mecburen yapılcak
Sağol canım bence de paylaşalım çok faydalı oluyor zaten yeni üye oldum beni sonuçlar böyle,ayy cok gecmis olsunnn canim benimm.cok gec ögrenmissin pihtilasma oldugunu hangi faktörlerde seninki..o zaman aspirin yutmaya basla.pihtilasma cok erken düsügede neden olabiliyo.senin durumundakiler hamile kalmadanda igne kullaniyo..bide en bagisikligada ayrintili baktirmaisin.bebegi yabanci madde gibi görüp saldiran antikorlar var cünküü.rabbim sifa versinnsen buraya gelde sürekli bilgi paylasimi yapalim derdimiz ayniymis senle .kontakta olalim sürekli canim benimm
demir oluyo yani demir eksikligenemi baktilarr.öylemi bakiliyomusss bende hic bakmadilarrr...
Evet bitanemm maalesef zorundayım yaş 30 u geçince mecburen yapılcak
oda ne hancegim ilk kez duyuyorum
demekki bisey cikmadi zaten gut dedi o kadar parmagimdan kan aldi az bisey onu minik bi tupe koydu calkaladi sonra makineye takti sayi girdi 1 dk sonrada sonuc cikti:26:
Hemogram tam kan sayımı demek
Hemoglobinde insanlardaki alyuvarların değeriyle ilgili az olduğu zaman üşürsün falan demir eksikliği çıkabilir,Hamilelerde özellikle çok yapılan bir testtir loorimm,kanının geneli bebişe gittiği için kan ilacı falan verilebilir o parmağından alınan kanlada hemoglobinini ölçmüştür laborant
demekki bisey cikmadi zaten gut dedi o kadar parmagimdan kan aldi az bisey onu minik bi tupe koydu calkaladi sonra makineye takti sayi girdi 1 dk sonrada sonuc cikti:26:
dorudurr baksinlar loorim napalim bebisin icin herseye dayanacannnn...senin hic önceden bi demir eksikligi tesbit edilmismiydiki baktilarr.yada doktorun iyi doktormus önceden tedbirini almak istemissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?