- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.481
Tüpün kafası mormuydu???
yok hancegim kirmiziydi icinde sivi vardi :26:
Sağol canım bence de paylaşalım çok faydalı oluyor zaten yeni üye oldum beni sonuçlar böyle,
Faktör V G1691A mutasyon saptanmamıştır
Prothrombin G20210A mutasyon saptanmamıştır
Faktör XIII V34L herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr A1298C herezigot mutasyon saptanmıştır
Mthfr C677T herezigot mutasyon saptanmıştır
Paı-1 4G/5G 4G/5G
doktor çok ileri değil dedi bilemiyorum coraspin ve folbiol kullanıyorum ama 5ay oldu daha birşey yok.ben Gaziantep üniversitesinde baktırdım dediğin antikor ne anlayamadım herhalde bakmışlardır.sen nerde baktırdın özeller bakıyor mu?
Allah hepimize şifa versin.
Silikon gibi donuk bişeymiydi???
yok yasakhayalim demir eksikligim fln yoktu bakti bende bilmiyorum iyi doktorda bide turkce bilse tatindan yenmiyecek
keske aama cok tecrübeli bi doktormus belli
seffafti serce parmagim kadardi hafif sarimtrak renkte bisey di neymis merak ettim :26:
anladım sağol yapıldı sanırım pıhtılaşmaya 0,6 lık cleaxan kullan hamile kalınca dediler daha kısmet olmadı bir de eşimin hareket ve morfoloji sorunu var bundan düşük oluyormuş bilgin varmı?canim benim senin sadece mthfr cikmis .iki tane pihtilasma faktörün varr..ama cok agir bi pihtilasma degill..hamile kalinca düsük doz bi heparin kullanirsin inslalah yawruna kavusursunn..o bagsiklikla ilgili bi sorunn..bagi
Antifosfolipid Antikor Sendromu Nedir?
Antifosfolipid antikor sendromu (APS) otoimmün bir bozukluktur. Otoimmün bozukluklar, vücudun bağışıklık sisteminin vücudun doku ve hücrelerine saldırıp onlara zarar verecek antikorlar ürettiğinde ortaya çıkar.
bebegi yabanci madde gibi görüp saldirip öldürüyoo
Anladığım kadarıyla biyokimya tüpüne koymuş kanını santrifürüje koyup kanını ayrıştırmış ayrıştırdıktan sonra sarı sıvı çıkar plazma denir onada onunla çalışılır tüm testler
loorim googledeki arastirmalarima göre hamilelikte parmaktan kan kansizlik oldugunda ve kan sekerinde sorun olanlarda galiba aliniyo..
sende bunlar varsa doktorun onun icin hap vermek icin almistir..bende bunlar cikmamisti yapilan kan testlerinde sadece pihtilasma cikmistiii..korkma hap vermek icin bunlara bakmis sorun yok dediyse yokturrr
Korkulacak bişey yok bitanemm hani gebeliğini öğreneceğindede kan vermiştinya o zamanda aynı şeyi yaptılar tabiki onu sen görmedin kan ayrıştırılır testler öyle çalışılır
vallla kızlar hızınıza yetısene aşk olsunha
vallla kızlar hızınıza yetısene aşk olsunha
anladım sağol yapıldı sanırım pıhtılaşmaya 0,6 lık cleaxan kullan hamile kalınca dediler daha kısmet olmadı bir de eşimin hareket ve morfoloji sorunu var bundan düşük oluyormuş bilgin varmı?
Takıl bize karabiberim
takılacamee neler yapıyoruz qene benım qelın buralarda qezınıyor dedikodumu falan yapmıyor dimi
daha hic kan vermedim persembe kan vericem ac bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?