Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

masallahhh sanaa

takılacam ee neler yapıyoruz qene benım qelın buralarda qezınıyor dedikodumu falan yapmıyor dimi

Napalım bitanemmm konu konuyu açıyor dertleşiyoruz:)))Habibtem benim o bitanedir dedikodu bilmez o herkesin iyiliğini konuşr daha birini çekiştirirken görmedim ben onu

kopma bizden bi koparsan onca sayfa okumak zorunda kalcaksin

öyle oluyor valla quzucuqum ya ama napayım sıkıntılarım var qıremıyorum yoksa topıkten cıkmam cunku esım sureklı sehır dısında kızlar bılırler ondan burda vakıt qeçırıyorum yenı ark edınıyorum ve süper bilgiler öğrenıyorum qeçmişi okursanız zaten anlarsanız cok sıkıntılı surecler den qeçdm

Napalım bitanemmm konu konuyu açıyor dertleşiyoruz:)))Habibtem benim o bitanedir dedikodu bilmez o herkesin iyiliğini konuşr daha birini çekiştirirken görmedim ben onu

kaynanasını(yanı benı) çekiştirirken yakaladım amma habibteni

masallahhh sanaa

2000-2006 yılları arası laboratuvarda doktorumun tabiriyle sağ koldum hasta kabul sonuç raporlama vs vs benim işimdi 2 laborant bide ben vardım hey gidi günler heyyyy,sonra kapandı orası bana başka iş buldular 2 ay onun dersini aldım bi hocadan sertifikamıda o verdi eeg teknisyeni oldum sonrasında beyin grafisi çekiyordum 2006dan 20011 e kadarda o işi yaptım:)))
Yaşlanmışım ulennnn

anliyorum canim Allah baska dert vermesin

hancegimm kiz ne yaslanmasi senin hamaratligini napcaz nazimla ben tirt ciktin gordun mu yetisemeyiz sana bize ogreticeksin artik

anliyorum canim Allah baska dert vermesin

hancegimm kiz ne yaslanmasi senin hamaratligini napcaz nazimla ben tirt ciktin gordun mu yetisemeyiz sana bize ogreticeksin artik

32 oldum be kuzzumm baksana ooooooof ooof dertlendim yine görüyormusun((Ne tırt çıkması bitanemm sizin isteyipte yapamayacağınız bişey yok..Siz yeterki isteyin ben tüm bildiklerimi öğretirim size ne demek canlarım benimmmm

32 neki hancegimm dahaa dur bakalimmm ogret ogret iyi olur valla sordum da gormedin herhalde onun icin ne kadr ip gerekli bide nasil bi sis

00.45 yasakhayalimin yerine cevap verdim ama

Hep kafam karışıyo öndemiyiz sizden sizmi öndesiniz soriim dedim bitanemm sağol minik kuşummm

Bide erken kalktım bugün uyku gelmeye başladıda o yüzdende sordum açıkcası eşim kalkarda pc başında görürse beni kızarda((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…