- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.501
hosgeldin canimmm yetis yetisebilirsenn
İşte o kanda şekerine,böbrek fonksiyon testlerine,karaciğer fonksiyon testlerine kısacası tüm biyokimyana bakılacak bitanemm,hemogramına demirine herşeyine
6 sene laboratuvarda çalışınca bunları biliyor insan doğal olarak :)))
zor qbı ama bakalım kendı evıne qeçsem yetısırımde işte şu anda göçebe yasıyorum ve fırsat buldukca qırıp bakmaya calısıyorum :)
takılacamee neler yapıyoruz qene benım qelın buralarda qezınıyor dedikodumu falan yapmıyor dimi
eyvahh kaynanacigim gelmissss..buyurr annecigimmmm cay gayfe ne icersinnn
bişey istemem qelinim sağlıgın sahatın yerınde olsun ben mutlu olurum :) oğlumlada mutlu ol o yeter bana
kopma bizden bi koparsan onca sayfa okumak zorunda kalcaksin
Napalım bitanemmm konu konuyu açıyor dertleşiyoruz:)))Habibtem benim o bitanedir dedikodu bilmez o herkesin iyiliğini konuşr daha birini çekiştirirken görmedim ben onu
masallahhh sanaa
bişey istemem qelinim sağlıgın sahatın yerınde olsun ben mutlu olurum :) oğlumlada mutlu ol o yeter bana
turnayı tam qözünden vururum her zamansende oyle bir gelin secmissin ki turnayi gozunden vurmussun
bitmedi yaaatatlibiberimmm eviniz tadilati devam ediyomune zaman tasinacaksinizzzz
öyle oluyor valla quzucuqum ya ama napayım sıkıntılarım var qıremıyorum yoksa topıkten cıkmam cunku esım sureklı sehır dısında kızlar bılırler ondan burda vakıt qeçırıyorum yenı ark edınıyorum ve süper bilgiler öğrenıyorum qeçmişi okursanız zaten anlarsanız cok sıkıntılı surecler den qeçdm
kaynanasını(yanı benı) çekiştirirken yakaladımamma habibteni
2000-2006 yılları arası laboratuvarda doktorumun tabiriyle sağ koldum hasta kabul sonuç raporlama vs vs benim işimdi 2 laborant bide ben vardım hey gidi günler heyyyy,sonra kapandı orası bana başka iş buldular 2 ay onun dersini aldım bi hocadan sertifikamıda o verdi eeg teknisyeni oldum sonrasında beyin grafisi çekiyordum 2006dan 20011 e kadarda o işi yaptım:)))
Yaşlanmışım ulennnn
kulaklari yanasica cadi kaynanammm bak kaynanalik böyle olur isteeeeee
valla bana qelecek qelınde damatta yaşadı inş .kulaklari yanasica cadi kaynanammm bak kaynanalik böyle olur isteeeeee
allah razı olsun loori'mmmmanliyorum canim Allah baska dert vermesin
anliyorum canim Allah baska dert vermesin
hancegimm kiz ne yaslanmasi senin hamaratligini napcaz nazimla ben tirt ciktin gordun mu yetisemeyiz sana bize ogreticeksin artik
Şuan orda saat kaç habibtemmmm
32 oldum be kuzzumm baksana ooooooof ooof dertlendim yine görüyormusun((Ne tırt çıkması bitanemm sizin isteyipte yapamayacağınız bişey yok..Siz yeterki isteyin ben tüm bildiklerimi öğretirim size ne demek canlarım benimmmm
00.45 yasakhayalimin yerine cevap verdim ama
32 neki hancegimm dahaa dur bakalimmmogret ogret iyi olur valla sordum da gormedin herhalde onun icin ne kadr ip gerekli bide nasil bi sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?