Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

siz 1 saat bizden ondesiniz

canum valla bana da çok geldigibi ya bizim buralarda pek detaylı inceleme yapılmıyor yazın inşallah şehir dışında tekrer yapmak istiyorum bakalım artık.Eşimin hızlı sayısı yok ama yavaş hareketli yerinde hareketli olan fene değilmiş kafama morfoloji çok takılıyor neyse içimiferahlattın Allah da seninkini ferahlatsın iyi geceler ben çıkıyorum.

32 neki hancegimm dahaa dur bakalimmm ogret ogret iyi olur valla sordum da gormedin herhalde onun icin ne kadr ip gerekli bide nasil bi sis

Ooooww pardon bitanemmm görmedim sıkı olsun istersen 4 numara yeterli ama hafif gevşek olsun yumuşak olsun dersen 6-7 numara şiş olsun,sakallının ipi belli zaten bide ondan biraz kalın aynı renkte ip alsın ipler ve şişler geldikten sonra ne kadar ilmek atacağını ne kadar öreceğini daha ayrıntılı anlarırım balımmm

onlar zaten yumak seklinde olmuyo dimi bombeli sekilde aliniyo ama anlamadim niye 2 side farkli renk oluyo ki 1 tane yetiyomu yetmiyomu anlayamadim

bi igne konusunda biraz kafam karistii ..:44::44:ama sen morfolojiyi kafana takma bizim sorunumuz kanlaa..bizim morfoloji sorunumuz yok ama yine düsük oluyo.....sen üzülme yeterki ignen dozunda ayarlansinn..allah razi olsun canim benimmmm.sanada iyi gecelerrr

Vallahi nasıl anlatayım kendimi bilemedimki karabiberimm,kızlara soralım onlar anlatsın beni :)))Kızlaaaaaaaar

hancegim en hamaratli (kimse ustune alinmasin) kizcemiz vede cok sakin yapida bi insan tanidigim kadariyla hemen kaynastik fln cana yakin cok iyi biri bize kahve yapar durmadan kendi gunde kac bardak kahve ictigini o bilem bilmiyo heee bide silver var oglusu kedisi ben cok seviyorum yaramazii kendi halinede yasayan cok becerikli ve cok tatli biri

nasil

onlar zaten yumak seklinde olmuyo dimi bombeli sekilde aliniyo ama anlamadim niye 2 side farkli renk oluyo ki 1 tane yetiyomu yetmiyomu anlayamadim

Burda sakallı ipler kiloyla satılıyo sen istediğin gramda alıyorsun sana 300 gram sakallı 300 gramda normal ipten yeterli sanırım paspas örmek için,,,Sakallı ip dediğim benim ince bi ipe sarılı o sakallar,diğeride bildiğimiz yünlerden orta kalınlıkta aynı renk olursa sakallıyla daha güzel durur diye düşündüm ben ama sen farklı olsun dersen bişey diyemem

hanegim ben 1 ipten anca orerim tek rank digerini asla yapamam herhalde karisik fln ama yarin detayli konusalim uykumda geldi kafamda karisti :44: arti kocada soyleniyo ben kaciyorum diger sayfada anlattim seni

kizlar iyi geceler yarin gorusmek uzere

Harikasın bitanemmm bide kocasına deli gibi aşık:)))))

bende devamini getirimmm

cok cana yakinn,sevecenn,caliskan ,elinden her is gelenn,doruyu yanlisi ayiran,haksizliga gelmeyen,dorunun yaninda olan,evli esine ömrüm diyenn esini cok seven antalyada yasayan kedicigi olan oglu yani , ayrica esinin ailesini cok seven onlarda hancekimi sever tabi bebis hasretiyle yanan güzel bi anne adayiibenim suan aklima gellen bunlarrrr

Canlarımmmm ulen ağlattınızya beni habibtelerim beniiimmmm ÇOK SEVİYORUM ULEN HEPİNİZİ aaa bide babaanne olucam yakındaaa:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…