- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.521
Hep kafam karışıyo öndemiyiz sizden sizmi öndesiniz soriim dedim bitanemm sağol minik kuşummm
Bide erken kalktım bugün uyku gelmeye başladıda o yüzdende sordum açıkcası eşim kalkarda pc başında görürse beni kızarda((
canum valla bana da çok geldigibi ya bizim buralarda pek detaylı inceleme yapılmıyor yazın inşallah şehir dışında tekrer yapmak istiyorum bakalım artık.Eşimin hızlı sayısı yok ama yavaş hareketli yerinde hareketli olan fene değilmiş kafama morfoloji çok takılıyor neyse içimiferahlattın Allah da seninkini ferahlatsın iyi geceler ben çıkıyorum.sanki altilik igne cokmus gibime geldi ama tabi doktor dorusunu bilirr..kuzum benimm sanmiyorum olurmu öyle sey burda okadar cok sey okudumki 0 morfoloji ve az bi hareketli spermle o kadar cok hamile kalan varr saglikli bi sekilde kucagina alan bi cok kiside varr..esin hareketlilik icin cinko ve vitamin c hapi kullansinn
32 neki hancegimm dahaa dur bakalimmmogret ogret iyi olur valla sordum da gormedin herhalde onun icin ne kadr ip gerekli bide nasil bi sis
siz 1 saat bizden ondesiniz
Ooooww pardon bitanemmm görmedim sıkı olsun istersen 4 numara yeterli ama hafif gevşek olsun yumuşak olsun dersen 6-7 numara şiş olsun,sakallının ipi belli zaten bide ondan biraz kalın aynı renkte ip alsın ipler ve şişler geldikten sonra ne kadar ilmek atacağını ne kadar öreceğini daha ayrıntılı anlarırım balımmm
Kızz dahada kafamı karıştırma siz öndesiniz burada saat 01:51 şuanda
hanceğim biraz bahsetsene kendınden canım
canum valla bana da çok geldigibi ya bizim buralarda pek detaylı inceleme yapılmıyor yazın inşallah şehir dışında tekrer yapmak istiyorum bakalım artık.Eşimin hızlı sayısı yok ama yavaş hareketli yerinde hareketli olan fene değilmiş kafama morfoloji çok takılıyor neyse içimiferahlattın Allah da seninkini ferahlatsın iyi geceler ben çıkıyorum.
bizde de 12 iste canim daha 00 yani anladin mi
Vallahi nasıl anlatayım kendimi bilemedimki karabiberimm,kızlara soralım onlar anlatsın beni :)))Kızlaaaaaaaar
loorim hancekimm ben bu saat konusuna karismim iyice karistirrim simdi
onlar zaten yumak seklinde olmuyo dimi bombeli sekilde aliniyo ama anlamadim niye 2 side farkli renk oluyo ki 1 tane yetiyomu yetmiyomu anlayamadim
bencede yasakhayalim yarin anlatirim daha iyi oyle 00 fln iyice karisiklik oldu
Burda sakallı ipler kiloyla satılıyo sen istediğin gramda alıyorsun sana 300 gram sakallı 300 gramda normal ipten yeterli sanırım paspas örmek için,,,Sakallı ip dediğim benim ince bi ipe sarılı o sakallar,diğeride bildiğimiz yünlerden orta kalınlıkta aynı renk olursa sakallıyla daha güzel durur diye düşündüm ben ama sen farklı olsun dersen bişey diyemem
hancegim en hamaratli (kimse ustune alinmasin) kizcemizvede cok sakin yapida bi insan tanidigim kadariyla hemen kaynastik fln cana yakin cok iyi biri bize kahve yapar durmadan kendi gunde kac bardak kahve ictigini o bilem bilmiyo heee bide silver var oglusu kedisi ben cok seviyorum yaramazii kendi halinede yasayan cok becerikli ve cok tatli biri
nasil
Bebeğim burda 00 geçeli neredeyse 2 saat oldu şuan saat 01)))
Ordada 00:58 dimi
Harikasın bitanemmm bide kocasına deli gibi aşık:)))))
bende devamini getirimmm
hancegim en hamaratli (kimse ustune alinmasin) kizcemizvede cok sakin yapida bi insan tanidigim kadariyla hemen kaynastik fln cana yakin cok iyi biri bize kahve yapar durmadan kendi gunde kac bardak kahve ictigini o bilem bilmiyo heee bide silver var oglusu kedisi ben cok seviyorum yaramazii kendi halinede yasayan cok becerikli ve cok tatli biri
nasil
bencede yasakhayalim yarin anlatirim daha iyi oyle 00 fln iyice karisiklik oldu
bende devamini getirimmm
cok cana yakinn,sevecenn,caliskan ,elinden her is gelenn,doruyu yanlisi ayiran,haksizliga gelmeyen,dorunun yaninda olan,evli esine ömrüm diyenn esini cok seven antalyada yasayan kedicigi olan oglu yani , ayrica esinin ailesini cok seven onlarda hancekimi sever tabi bebis hasretiyle yanan güzel bi anne adayiibenim suan aklima gellen bunlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?