- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.541
burada suanda tam 01.00
Canlarımmmm ulen ağlattınızya beni habibtelerim beniiimmmm ÇOK SEVİYORUM ULEN HEPİNİZİaaa bide babaanne olucam yakındaaa:))))))
Tamam habibtemmm seni çok seviyorum loorimide belirtiiim dedim bak silver atladı kucağıma yine ıııııh diyo ağlama diyo oyyy benim bebeğim yaaaanam lorim birden ciktigaliba cikmak zorunda kaldii
iyi geceler looorimmmmmm
hancekimmm bi biz kaldikk yawrukusummm bizde cikalimm barii
.öptümm canimm benimm allaha emanet ol iyi gecelerrrrrrr
Burasıda 02:06 şimdik:))))Biz öndeyiz sizden işte
bizde seni cok seviyozzzzz
bak onu bilmiyodum hancekimmm gelininmi var seninnsevgilisindenmi yosamm karisindan mi torunun olcekkk
Valla gümüşün annesi dünürüm olduğuna göremm karısı oluyor dimi:)))Vay eşşolueşşek evlendimi bu şimdi anoooommmm
Oyyy kaldım yine tek başımaaa,hani beni eve bırakcaktın habibtemmm
Melekimm geldi mi kociş ,,, benimki de geldi de ben de çıkıverdim..Şimdi yemek yedik de bi bakıveriiim şu kızlara dedim.......UYUTALım kocişleri de girelim konuşam burda......
Kızzz sen uyutma hemen kocişi SİZin işiniz yok mu bakiiimm.....
ruyambusemmm sendemi herifini uyutacannyaw uyutunda gelinn gariiiii.melekim kendi uyudu galiba gelmedi daha
sanada günayydıın ruyabusem nasılsınGÜnaydIN kızlarrrrr..........Kimsecikler yok sabah sabah.........Yaaa siz kaçlara kadar oturuyonuz bakalım öyle.........Enerjinize hayranım valla.... BEN akşam erkenden uyuyuvermişim saat 9 buçukta.... Siz yine çok ilerlemişsiniz........
Hayırdır gülüm ne olduu patır kütür çıkıyorsun???
sanada günaaaydın HANCEK im nasılsın
Günaydın herkeseeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?