Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anam lorim birden cikti galiba cikmak zorunda kaldii
iyi geceler looorimmmmmm

hancekimmm bi biz kaldikk yawrukusummm bizde cikalimm barii

.öptümm canimm benimm allaha emanet ol iyi gecelerrrrrrr

Canlarımmmm ulen ağlattınızya beni habibtelerim beniiimmmm ÇOK SEVİYORUM ULEN HEPİNİZİ aaa bide babaanne olucam yakındaaa:))))))

bizde seni cok seviyozzzzz

bak onu bilmiyodum hancekimmm gelininmi var seninn sevgilisindenmi yosamm karisindan mi torunun olcekkk

anam lorim birden cikti galiba cikmak zorunda kaldii
iyi geceler looorimmmmmm

hancekimmm bi biz kaldikk yawrukusummm bizde cikalimm barii

.öptümm canimm benimm allaha emanet ol iyi gecelerrrrrrr
Tamam habibtemmm seni çok seviyorum loorimide belirtiiim dedim bak silver atladı kucağıma yine ıııııh diyo ağlama diyo oyyy benim bebeğim yaaa

Allah rahatlık versin bitanemm,tatlı rüyalar gör kuzzumm

Allaha emanet ol habibtemm

bizde seni cok seviyozzzzz

bak onu bilmiyodum hancekimmm gelininmi var seninn sevgilisindenmi yosamm karisindan mi torunun olcekkk

Valla gümüşün annesi dünürüm olduğuna göremm karısı oluyor dimi:)))Vay eşşolueşşek evlendimi bu şimdi anoooommmm

GÜnaydIN kızlarrrrr.......... Kimsecikler yok sabah sabah.........Yaaa siz kaçlara kadar oturuyonuz bakalım öyle.........Enerjinize hayranım valla.... BEN akşam erkenden uyuyuvermişim saat 9 buçukta.... Siz yine çok ilerlemişsiniz........

ruyambusemmm sendemi herifini uyutacannyaw uyutunda gelinn gariiiii.melekim kendi uyudu galiba gelmedi daha

valla kocişi uyutucam derken kendim uyudum kaldım ben ya
amma yazmışsınız ya okuyamadım kaç sayfa:26:

sanada günayydıın ruyabusem nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…