Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günayyddınnnnn canlarrr sabah şeriflernizzz hayrolsunnn

kocişş kalk bu akşam erken yatak dediii hancekimm iii dedim bende soğan suyumu yapimm valla çok apart topar olmuşşş

Günaydın nazımmm,nasılsın??Bilemedim bende patır kütür çıktın gibi oldu evet ya bezen eşler hadi dediğinde buraya yazılamıyor bile sende haklısın

Günaydın nazımmm,nasılsın??Bilemedim bende patır kütür çıktın gibi oldu evet ya bezen eşler hadi dediğinde buraya yazılamıyor bile sende haklısın

aynen oldu valla canımmm kociş diodu hadi kalkalım 10 dak.sonra diee iii ii tamam diorumm sonraa eee hadii deyincee kalkim barim dedimmm

afiyet olsun hancekimmm bende şimdi yapyom tek başıma

Afiyet bal şeker olsun bitanemm,bende annemi bekliyorum işte kalksam olur gelmek üzeredir bitanemm.Görüşürüz sonra yine ben ara ara telden girerim..Öpüyorum koccaman balımmm dikkat et kendine yorma gözlerini puzzle yapıcam diye

aayy ne kada güzell ana kızz yicenizz selam süle canım öptüm anacının ellerinden bu arada puzzle unutmuştum haa iiyi akllıma getirdin saoll canımmm

maş maş . inşallah şu evıme qeçdıqım zaman bende ıyıce kaynasırım hancekım ıle
aglama minikkusum bi isim vardi kk da geldimmm unutmadim atla arkama hadiii kemeri bagla ya bismillahhhhhhhhh

qelinim sen bu süpürgenin üstünde bi o yana bi bu yana derken üşütecen qıtcen ha
bende severim ferhat göçeri cnm

pazar qunu radyodan dınledım bende harıka pek bi hoşuma qitti :)

Kızlar buqün fransadan bir tanıdıqımız qelıyor şimcik kocacıqım qelcekmıs yemeqe qıtcekmısız sizi cok optum fazla kaynatmayın yetısemıyorum ya yarım saaat qeçmıişi okumakla kalıyom hadın kendınıze çokkkkk ıyı bakın canlarımmmm

iyi eğlenecelerr canımmm

Canlarımm Günaydın Hepinizee
Güzel,Mutlu Ve Huzurlu Bir Gününüz Olurr İnşallah

Bendee Saat 9 'da Uyandım. Eşim Geldi Yorgun BiR Şekilde. Geçti Uyumaya.
Canım Benim Kıyamam ben onaa Sabaha Kadar Uyumamak ne zor bişey

Yarından İtibaren Direksiyon derslerim başlıyo. 4 günüm yoğun geçer.
Cumartesi günü Direksiyon sınavım var. İyicee hazırlanmam lazım

canlarım günaydınnnnnnn, nasılsınız bakimmm , gece yazışıyonuz gündüz yoksunuz ortalarda, bende sabahtan beri oku oku anca bitirdim , hemde akşam çok yazmayın demedim mi ben size hehehheh

şimiden afiyet olsunn canımm iyi akşamların olsunnn

sağolasın tatlı yaptım kurabiyeyi bi güzel oldu anlatamam, hatta eşimin kurabiyeyle arası yoktur o bile çok beğendi şekeri az olduğu için,tarif eden arkadaşımızında ellerine sağlık çokgüzel bi tarif paylaşmış bizle :)))

canım bende aldım puzzle ama sadece kenar çerçevesini yaptım masanın üzüerinde beni bekliyor şuan ama iş ve ev arasında koşturmaktan fırsat bulamıyorum ki yapmaya, gel banada yardım et birazcık olur mu :)))) , benim ki daha basit hemide

Takıl bize karabiberim

canım tarif için teşekkür ederim. ama size takılmak ne mümkün yetişemiyorum ben size vallah ....

iyi eglenceler karabiberim.....

tünaydın tünaydın herkese

Sana da tunaydin nuarinim naber

hadi başarılar canım eminim yaparsınn ama ehliyeti alınca bırakma arabayı sürekli kullan pratik kazan ben alalı 7 sene oldu hala pratik eksikliğnden çok trafiğe çıkamıorum anca yakın mesafelere gidebiliormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…