- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.561
kocişş kalk bu akşam erken yatak dediii hancekimm iii dedim bende soğan suyumu yapimm valla çok apart topar olmuşşş
Günaydınnn meleğimmm,annem kahvaltıya gelecekte masayı hazırlıyorum:)))Sen nasılsın??
Günaydın nazımmm,nasılsın??Bilemedim bende patır kütür çıktın gibi oldu evet ya bezen eşler hadi dediğinde buraya yazılamıyor bile sende haklısın
afiyet olsun hancekimmm bende şimdi yapyom tek başıma
Afiyet bal şeker olsun bitanemm,bende annemi bekliyorum işte kalksam olur gelmek üzeredir bitanemm.Görüşürüz sonra yine ben ara ara telden girerim..Öpüyorum koccaman balımmm dikkat et kendine yorma gözlerini puzzle yapıcam diye
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :)
Esirinim (Yeni Versiyon) (Ferhat Göçer) - YouTube
harika bişi iyi dinlemeler :)
maş maş . inşallah şu evıme qeçdıqım zaman bende ıyıce kaynasırım hancekım ılebende devamini getirimmm
cok cana yakinn,sevecenn,caliskan ,elinden her is gelenn,doruyu yanlisi ayiran,haksizliga gelmeyen,dorunun yaninda olan,evli esine ömrüm diyenn esini cok seven antalyada yasayan kedicigi olan oglu yani , ayrica esinin ailesini cok seven onlarda hancekimi sever tabi bebis hasretiyle yanan güzel bi anne adayiibenim suan aklima gellen bunlarrrr
aglama minikkusum bi isim vardi kk da geldimmmunutmadim atla arkama hadiii kemeri bagla ya bismillahhhhhhhhh
bende severim ferhat göçeri cnm
günaydınnlarrrr arkadaşlarrr :)
Kızlar buqün fransadan bir tanıdıqımız qelıyor şimcik kocacıqım qelcekmıs yemeqe qıtcekmısız sizi cok optum fazla kaynatmayın yetısemıyorum yayarım saaat qeçmıişi okumakla kalıyom hadın kendınıze çokkkkk ıyı bakın canlarımmmm
şimiden afiyet olsunn canımm iyi akşamların olsunnn
valla yasakımm her halde dün puzzle mı alırken böle çokkkkkkkkk zeki olduğumu falan sandımmmkafayı yicemmm çokk zorr bi puzzle almışımmm akşamdan beri renlerini ayırlmaya çalışıorum bitin renklermi bir birine benzerrr ppfff
Takıl bize karabiberim
iyi eglenceler karabiberim.....Kızlar buqün fransadan bir tanıdıqımız qelıyor şimcik kocacıqım qelcekmıs yemeqe qıtcekmısız sizi cok optum fazla kaynatmayın yetısemıyorum yayarım saaat qeçmıişi okumakla kalıyom hadın kendınıze çokkkkk ıyı bakın canlarımmmm
tünaydın tünaydın herkese
Sana da tunaydin nuarinim naber
Canlarımm Günaydın Hepinizee
Güzel,Mutlu Ve Huzurlu Bir Gününüz Olurr İnşallah
Bendee Saat 9 'da Uyandım. Eşim Geldi Yorgun BiR Şekilde. Geçti Uyumaya.
Canım Benim Kıyamam ben onaaSabaha Kadar Uyumamak ne zor bişey
Yarından İtibaren Direksiyon derslerim başlıyo. 4 günüm yoğun geçer.
Cumartesi günü Direksiyon sınavım var. İyicee hazırlanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?