- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #2.581
canlarım günaydınnnnnnn, nasılsınız bakimmm , gece yazışıyonuz gündüz yoksunuz ortalarda, bende sabahtan beri oku oku anca bitirdim , hemde akşam çok yazmayın demedim mi ben size hehehheh
sağolasın tatlı yaptım kurabiyeyi bi güzel oldu anlatamam, hatta eşimin kurabiyeyle arası yoktur o bile çok beğendi şekeri az olduğu için,tarif eden arkadaşımızında ellerine sağlık çokgüzel bi tarif paylaşmış bizle :)))
canım bende aldım puzzle ama sadece kenar çerçevesini yaptım masanın üzüerinde beni bekliyor şuan ama iş ve ev arasında koşturmaktan fırsat bulamıyorum ki yapmaya, gel banada yardım et birazcık olur mu :)))) , benim ki daha basit hemide
canım tarif için teşekkür ederim. ama size takılmak ne mümkün yetişemiyorum ben size vallah ....
İyiyim canim eve gidiyorum okul bitti. artik gecmis okiuyamiyorum var mi gelisme
datlım yardımına ihtiyacım vaaaheves ettim kuru patlıcan dolması yapcemm ama nasıl yapcam tabiki bilmiorum nettekiler çok karışıkkk sende vardır kolay bi tariff ben şimdi hazırlık olsun die patlıcanlar sıcak suyada koydum bekletcem 1-2 saat olumu sende gelirisnn
canım niye kaynmatın ki daha iyi olmaz mi
bilmiorummm ki cankuşumm hiç yapmadımmmarketteki kadın 1-2 saat sıcak suda beklet acısıda çıkar bide yumuşar dedi ne duyarsam onu yapyomm
bilmiyorum ben öyle yapmıyorum,kaynar
suda 3-4 dk kadar haşlayıp
süzüyorum
bende mi öle yapsam ama koydum suya olumuki şimdi sonra napyon canımmm içini falan
kuzucum ben şu malzemeleri katıyorum kıyma,soğan,sarımsak,yağ,salça, biber ve maydanoz,
pirinç, tuz, karabiber, pulbiber, nar ekşisi ve toz sumağı iyice karıştırıp dolduruyorup 1 saat pışıryorum
lorinee hoş geldin canımsın kuzucugunda iyidir inşallahselam kizlar hafif basim agriyo ama yinede buradan geri kalmak istemiyorumnazim bilmiyorum ben ki sana yardimci oliyim hancegim olaydi bak hemen nasil soylerdi sana
biz gece yatmak bilmiyoruz sabahta kalkmak o yuzden gece boyunca sohbet muhabbet
selam kizlar hafif basim agriyo ama yinede buradan geri kalmak istemiyorumnazim bilmiyorum ben ki sana yardimci oliyim hancegim olaydi bak hemen nasil soylerdi sana
biz gece yatmak bilmiyoruz sabahta kalkmak o yuzden gece boyunca sohbet muhabbet
kuzucum ben şu malzemeleri katıyorum kıyma,soğan,sarımsak,yağ,salça, biber ve maydanoz,
pirinç, tuz, karabiber, pulbiber, nar ekşisi ve toz sumağı iyice karıştırıp dolduruyorup 1 saat pışıryorum
hoş geldinn cnmmm hancekim burdaydı sabah anneciği kahvaltıya geldi sonra muhabbete dalmıştırpançoyada başlamıştı ya belki bi yandanda onu yapyodurr geçmiş olsun buarada canım benimde başım ağrıodu mümkün oldğunda dinlen sen sessizce
lorinee hoş geldin canımsın kuzucugunda iyidir inşallah
hmmm ben zeytinyağlı yapcam canımmm nar ekşisini nereyen koyuyorsun iç malzemeyemianam ne zormuş yawww
olsada yesek nazimm cabuk yappppp
evet canım içine koyuyorum ekşili bu tarifim,sen koymayabilirsin
hosbulduk tatlikomevet hayatim dun soylemisti valla o bi eliyle panco yapar diger eliyle de dolma sarar saricakti belki bugun annesiyle sarar
hosbulduk canimmm ya be sana nu desem nasil olur senin nickini baya baya zorlaniyorumiyiyiz teyzosu 6+0 haftalik olduk
inşallahh canım bakalım yapabilcekmiyimmçabuğundan geçtim artıkkk oy lorimmmm biz ble yemek diorzzz amaa unutuoz kız senii canın çekmesnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?