Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım bende aldım puzzle ama sadece kenar çerçevesini yaptım masanın üzüerinde beni bekliyor şuan ama iş ve ev arasında koşturmaktan fırsat bulamıyorum ki yapmaya, gel banada yardım et birazcık olur mu :)))) , benim ki daha basit hemide
olu canım ederimmm zaten bu puzzle stres atayım die aldım beni iyice strese sokcak gibi akşam öle daldım başladım ama daha otumadım başına bu hızla 3-5 yıla anca biter:98::98::98: neresinde başlıcamı şaştım

selam canalrrr nasılsınızzz bakemmm bişey sorcam kuru patlıcan dolmasını yapan varmı aranızsa ben hiç yapmadım da denemek için yapmak istiorummm ama
et yemedğimden zeytinyağlı yağcammm

datlım yardımına ihtiyacım vaaa heves ettim kuru patlıcan dolması yapcemm ama nasıl yapcam tabiki bilmiorum nettekiler çok karışıkkk sende vardır kolay bi tariff ben şimdi hazırlık olsun die patlıcanlar sıcak suyada koydum bekletcem 1-2 saat olumu sende gelirisnn

canım niye kaynmatın ki daha iyi olmaz mi

canım niye kaynmatın ki daha iyi olmaz mi

bilmiorummm ki cankuşumm hiç yapmadımm marketteki kadın 1-2 saat sıcak suda beklet acısıda çıkar bide yumuşar dedi ne duyarsam onu yapyomm

selam kizlar hafif basim agriyo ama yinede buradan geri kalmak istemiyorum nazim bilmiyorum ben ki sana yardimci oliyim hancegim olaydi bak hemen nasil soylerdi sana

biz gece yatmak bilmiyoruz sabahta kalkmak o yuzden gece boyunca sohbet muhabbet

bende mi öle yapsam ama koydum suya olumuki şimdi sonra napyon canımmm içini falan

kuzucum ben şu malzemeleri katıyorum kıyma,soğan,sarımsak,yağ,salça, biber ve maydanoz,
pirinç, tuz, karabiber, pulbiber, nar ekşisi ve toz sumağı iyice karıştırıp dolduruyorup 1 saat pışıryorum

kuzucum ben şu malzemeleri katıyorum kıyma,soğan,sarımsak,yağ,salça, biber ve maydanoz,
pirinç, tuz, karabiber, pulbiber, nar ekşisi ve toz sumağı iyice karıştırıp dolduruyorup 1 saat pışıryorum

olsada yesek nazimm cabuk yappppp

lorinee hoş geldin canımsın kuzucugunda iyidir inşallah

hoş geldinn cnmmm hancekim burdaydı sabah anneciği kahvaltıya geldi sonra muhabbete dalmıştır pançoyada başlamıştı ya belki bi yandanda onu yapyodurr geçmiş olsun buarada canım benimde başım ağrıodu mümkün oldğunda dinlen sen sessizce

hmmm ben zeytinyağlı yapcam canımmm nar ekşisini nereyen koyuyorsun iç malzemeyemi anam ne zormuş yawww

lorinee hoş geldin canımsın kuzucugunda iyidir inşallah

hosbulduk tatlikom evet hayatim dun soylemisti valla o bi eliyle panco yapar diger eliyle de dolma sarar saricakti belki bugun annesiyle sarar

hosbulduk canimmm ya be sana nu desem nasil olur senin nickini baya baya zorlaniyorum iyiyiz teyzosu 6+0 haftalik olduk

caney istedigini diyebilirsin canim keseyi görmeye nezaman gidecen,benimde adet daha gelmedi beklemedeyim daha

inşallahh canım bakalım yapabilcekmiyimm çabuğundan geçtim artıkkk oy lorimmmm biz ble yemek diorzzz amaa unutuoz kız senii canın çekmesnnn

nazimm ilk yapiyosun ya guzel olur tabiki canim cekiyo da yapacak bisey yokki surekli biseyler cekiyo ama karsiliginda havami alip oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…