- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.921
414 3 414 arıcannn canımm sonraa ordan yönlendio seni sen dahili bölümleri seccen sonra ordan dinle 12. olması lazımmm genetik tanı merkesi dicekk ordann sana tarih ve saat vercek 1 saat önceden gityonn hata daha erken git içerde hemşire kim gelmişse erken açıo kayıtt
cerrahpaşa çok büyükkk sen içeri girrinncee aşaya dopruu inn baya garanti bankasının ordann incenn aşaya sonra sağda ambar bilemm ne yazyo o binanın ön tarafıı genetik merkezi içeri girince 6. kata çıkcakk bide kapıdan girişş 4. kat zatiiyani 2 kat çık yukarı sola dön orda kzçe va penceden kayıt açtır gir içerii bide 3 düşük yaptım de yoksa bakmıolarr
derlese kadın doğumcumu ylaldı hayır ben kendim araştırmaya gittim de
canım ya ukalalık degil sakın yanlış anlamayın lütfen ama şu nazar boncugunu kullanmasak cünkü adinimizde nazar boncugunun yeri yoktur. maşşaaalllaaahhhhh teyzesi baya büyümüz bizim minik kuşumuz inşşallah annesinin kucagına zamanında konacakk amiinn
Ben cerrah pasada staj yaptim :)
canım ilk gebeliğimde alltan hep baktı görünmüyordu, 2.sinde hep üstten baktı hiç alttan bakmadıaaa inşallah ben kalp atışınıda duyarım çünkü tam yumurtlama günü yumurtladım yani tam döllendi benim yumurtam inşallah yaa bende çifte mutluluk yaşarım peki canım alttan mı baktı dr yoksa üstten mi
maşşallh miniğimizeee
10. haftadasın dimii cankuşummm
Kadere bak isim dusuyo simdi saol canim. yarin arayayim incelesinler benide :)
Temizlie gel dedim hiccc duymamazliktan geliyo moreye baksen
ohhh ne güzelll beaaa deseydin yaa baa ben o kada dolandım içinde deli oldumm dün saba saba
Bende yakıyı duymuştum hatta duyduğum zaman yakıyı almıştım ama eşim yapıştırmamıştı o zaman,geçengün belimi incitince yapıştırdı anam 3 saat zor dayandım onun yakıcı acısına sayesinde soğuk duş aldım ki benim acı eşiğim yüsektir kolay canım yanmaz ama o ne biçim bişeydi bilemedim:))))))
canım ilk gebeliğimde alltan hep baktı görünmüyordu, 2.sinde hep üstten baktı hiç alttan bakmadı
9. haftadayım kuzum....
kızz gömemşşimm cann kuşşşş gelirivirinn ne olcakkk
siler parlatırımmmm
canım ilk gebeliğimde alltan hep baktı görünmüyordu, 2.sinde hep üstten baktı hiç alttan bakmadı
ohh maşşallah ne güzel benim dr da üsten bakıyo kıs heyecan yaptım şimdi valla neyse ben pazartesi gidem ertelemeyim bari..
9. haftadayım kuzum....
Cok buyuk canim ora heryeri bende bilmiyom ki:) guzel kan alirim vampir gibi
kızlarr
biz 10 dakika önce afyon termal villa aldık 1 haftalık ömür boyu ayyy pek bir mutlu oldum Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin daha iyileride sizlere nasip olsun inşallahh
Çok teşekkürler canım kan testine gitcem azsonra hadi hayırlı haberlerle döneyim inşaallah dua edin bana :)))allah tamamına erdrsinnn canımmmmmmm
ordaki kızıl saçlı genç yaşllardan bi hemşiree vaa çok ii
şıpp die alyoo kan ben kokuorum diee beni çok rahatlattıı sağ olsunnn
Hancegim olsaydi supurgee binmisti bilem ooooo seni zorla getirmek lazimhamis olmasa bu kizceleride sacindan sururdum ama omaz simdi
kızlarr
biz 10 dakika önce afyon termal villa aldık 1 haftalık ömür boyu ayyy pek bir mutlu oldum Allah hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin daha iyileride sizlere nasip olsun inşallahh
Çok teşekkürler canım kan testine gitcem azsonra hadi hayırlı haberlerle döneyim inşaallah dua edin bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?