Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakım o zaman kocana bunu göster sen bülesin de

gösrettim valla namazini zor kildi kacti yok evde su anndiyoki bende abartsam iyice kötü olun diyo bende alla allaa böyle kalesiz olmaktan daha iyidir dedim sen hasta oluncada bende seni umursamiycam sende bise yok diycem deyince tirsti

Son düzenleme:
ben kaçım artıkın biraz işlerime bakım akşama tekrar gelirmiyim bilmem

sagimda melek solumda melekkkk3.melekim olcakmi bi beklim bakalimmm

2 meleğinn olsunn inş... olmaz diye birşey yok yeter ki RABBİM nasipp etsinnn canlarrr....
otur melekimmmm basimin üstünde yerin var artikinnndal valla nolcekkiiyaw ama artikin topik topik gezmek yok bizimsinn unutmaa buraya gelcen her zamann

gelirimm gelirimmm...zatenn kk den başka arkadaşımm yokk sizlerden başka...kafamı ancak böyle dağıtabiliyorumm...kocişi bile alıştırdımm...anlata anlata bu aralar geliyolarr bana yinee zatenn dün gece hiççç uyuyamadımm düşün düşün sabahı ettim...saat 7 uyumuşummm...

anladim ruyam melekim ruyamin mazereti varmis yawww
yasakım ben de kaçıverimm gari kociş gelcek ben daha yemek yapmadım................:18::18: gelince yemek olmazsa beni yer gari........... akşama gelivercem seni görürsem girerim.........

ayy baya gec yatmissin melekim gece gelseydin keske buraya bazi kislarla 3 kadar burdaydik valla

gösrettim vaal namazini zor kildi kacti yok evde su anndiyoki bende abartsam iyice kötü olun diyo bende alla allaa böyle kalesiz olmaktan daah iyidir dedim sen hastaoluncada bende seni umursamiycam sende bise yok diycem deyince tirsti

yasakım iyi yapmışsın adamlar asabını bozuyo insanın arada hakediyolar valla

yasakım ben de kaçıverimm gari kociş gelcek ben daha yemek yapmadım................:18::18: gelince yemek olmazsa beni yer gari........... akşama gelivercem seni görürsem girerim.........

tamam ruyam yine bugün baya konustuk bunada sükürrrryaw yesin herifin seni ne var bulmus böyle güzel kisceyiiii yemeden durumu heccc

ruyam elinden gelecek bisey var o güzel yüzcüklerini gösreterecen bana melekimde sesciklerini duyuracak bide hap tedavisi tamamdirrrr

kiscem simdi yemek icin cikiyom müsadenle insalalh aksam gelirsen görüselimmmm allaha emanet olllll

ruyam elinden gelecek bisey var o güzel yüzcüklerini gösreterecen bana melekimde sesciklerini duyuracak bide hap tedavisi tamamdirrrr

tamam yasakım............... hadi ben çıkıverom gari...............öptüm hepinizi.............

melekim ruyam arkanizdayim benimde yemekim yok halennn
senin de mi yok yemekin................ ko0cişlerimiz pek hamarat kızçelerlen evlenmiş be yavv... Bu kadar hamarat olmayalım yasakım..........Azcıkın rahat olalım.............

Amin canım benim inşAllah.. :)

Bi kaybımız var galiba, çok üzüldüm..

Ne zaman istersen o zaman paylaş hiç sorun değil..

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

evet canımm maleseff ölee rabbimmm azatmasınnn çoğaltın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…