- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.121
yasakım o zaman kocana bunugöster sen bülesin de
yASakım.................o gün ben SLM yi bilem zor yazdım annemlerdedim o da beni çağırdı gel yanıma diye....:18::18::18:..ben de SLM yazıp çıkıverdim....
sagimda melek solumda melekkkk3.melekim olcakmi bi beklim bakalimmm
otur melekimmmmbasimin üstünde yerin var artikinnn dal valla nolcekkii yaw ama artikin topik topik gezmek yok bizimsinn unutmaa buraya gelcen her zamann
ben kaçım artıkın biraz işlerime bakımakşama tekrar gelirmiyim bilmem
ben kaçım artıkın biraz işlerime bakımakşama tekrar gelirmiyim bilmem
yasakım ben de kaçıverimm garianladim ruyammelekim ruyamin mazereti varmis yawww
2 meleğinn olsunn inş... olmaz diye birşey yok yeter ki RABBİM nasipp etsinnn canlarrr....
gelirimm gelirimmm...zatenn kk den başka arkadaşımm yokk sizlerden başka...kafamı ancak böyle dağıtabiliyorumm...kocişi bile alıştırdımm...anlata anlatabu aralar geliyolarr bana yinee zatenn dün gece hiççç uyuyamadımm düşün düşün sabahı ettim...saat 7 uyumuşummm...
gösrettim vaal namazini zor kildi kacti yok evde su anndiyoki bende abartsam iyice kötü olun diyo bende alla allaa böyle kalesiz olmaktan daah iyidir dedim sen hastaoluncada bende seni umursamiycam sende bise yok diycem deyince tirsti
yasakım ben de kaçıverimm garikociş gelcek ben daha yemek yapmadım................:18::18: gelince yemek olmazsa beni yer gari........... akşama gelivercem seni görürsem girerim...... ...
melekim ama aksam bi ara gelki dua tamamlandimi bi bakkk
görüşürüzz cancaazımm...öptümm çokkk...
yasakım ben de kaçıverimm garikociş gelcek ben daha yemek yapmadım................:18::18: gelince yemek olmazsa beni yer gari........... akşama gelivercem seni görürsem girerim...... ...
tamam ruyam yine bugün baya konustuk bunada sükürrrryaw yesin herifin seni ne var bulmus böyle güzel kisceyiiii yemeden durumu heccc
Başa gelmeyen bilemez canım......Ben de bazen çok sinirli oluveriyom...KOcişden çıkarıveriyom hırsçıklarımı.................Erkekler azcıkın odunsu oldukları için anlamazlar canım...:44::44::44::44:...Ben anlayıveriyom seni ama uzakız çok elimden bişey gelmiyor canım.....
gelmeye çalışıcam kızlar öptüm hepinizi
heee doğru deyiverdinama ben yine de yapiim yemekçiklerimi sonra görüşürük.....
ruyam elinden gelecek bisey var o güzel yüzcüklerini gösreterecen banamelekimde sesciklerini duyuracak bide hap tedavisi tamamdirrrr
senin de mi yok yemekin................melekim ruyam arkanizdayim benimde yemekim yok halennn
Amin canım benim inşAllah.. :)
Bi kaybımız var galiba, çok üzüldüm..
Ne zaman istersen o zaman paylaş hiç sorun değil..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kutukutu pensem cankusum bende bi cikim artikinnnnyemek isine baslimm aksam survivor varda o baslamadan yemek ne yenmesi lazimm ona bakiyomda allaha emanet ol hoscakall
yapma böyle bitanem bak burda yeni tanistik dua ediyoz birbiimize yeni bastan baslamis sayyy üzülmek yok hormonlari bozma basina is cikarma moral cok önemliiiimore duymasin kizar sana moral bozana kiziyo haklida haniii elimize üzülünce bisey gecmeyecekkk yolumuza yilmadan devamm bak görürsün hamilel istemizde yer alacannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?