- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.141
Aynen ya bende çok korkuyorum..
Doktor bana kese mese demedi..
15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi..
Çok korkuyorum ters birşey vardır diye..
Kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum..
21 Mart'ta beta yaptırdım değerim 495,1'di..
Hamilesin dedi, ama ultrasonda birşey göremedi..
Normal mi bu durum sizce kızlar?
Son adet tarihim 16 Şubat..
kızçelerim nasılsınız bakalım.......Size çok alıştım ,,,, fırsat bulur bulmaz size koşuyorum.................. ...
batim geldi bugün ruyam biraz agrim var amam iyiyimmm yinede
kiscemm tiroid zorluyo beni bisey yemiyom kilo veremiyomm sacim inceldi tirnagim zayifladi hemen sinirleniyom evde hepicigi var vala uyku bozuklugu dahil bunlara
nisanin dördünde endokronolojiden randevu aldim hemen gidimdebi an önce hapima baslama lazimm
oooooooo ne güzel herkesler okumuş az kalmış....
Allah kabul etsin inşallahhh
bende seni öpüm gel yanıma
allah razı olsun herkesten allahım hepimize nasip etsin hamilelik ben 3 tane okumuştum 2 tane daha okucam galiba :26:
ben de seni öpüverdim gariii...... yasakım benim fazla fırsatım olmuyor....Size cevapı bilem zor yazıyom... KARAMELİM ,,,, çok üzüldüm yaaa ,, AllaHIm sabır versin ,,, çok geçmeden yine hamile kalır inşllh..... ben de çok üzüldüm..... şimdik ben de çıkıcam işlerim var.....Sen de kendine dikkat et yasakım , hormonlarına....
kesinlikle haklısın...ben biraz fazla bağlandımm sanırım bebeğimeee...kaybetmek canımı sonradan sonradan acıttı...biraz da duygusal oluca bennn çokk üzüldümmm...ama kesinlikle çokk haklısınnn...RABBİM hayırlısıyla sana da en güzelinden bir evlat nasipp eder inş...
kıslar sizler iyiki varsınız düşük olan moral sizinle olunca hemen tavan yapıyo iyiki varsınızminel canım benim son adet 14 şubat benim yumurtlamadan 14 gün sonra degerim 156ydı sonra dr karından usg ile baktı şu an bişey yok dedi 10 gün sonra gel bakalım dedi burdan aldıgım bilgilerle bu normalmiş. bende pazartesi gidecem dr bakalım ne diyecek
kiscelerimm karamelim özelden bana yazmis üzgün güzel kiscemm buraya yazamamis kanamasi baslamis hastaneye gitmis bhcg düsmeye baslamis bebisini yerlesemeden kaybediyomusss karamelim cok gecmis olsun bitanem hayirlisi böyleymis demekii eger zaten yerlesemiyosa saglikli bi embriyo degil böyle olmasi demmekki daha hayirlii rabbim sabirlar versin inslalahh sana inslalah yine yakinda yüzün gülerrrr bu sefer yawrun sana sikica tutunurrrr:26:
melekim vala miyaw garpuz 3000 de unutmayin herkesler davetli
2.melekim bizim bide garpuz sefamiz var sende olacan unutmaaaaa
benim pabucum dama gitti yoksaaaaaaaaaaaaaaa
ben kaçım artıkın biraz işlerime bakımakşama tekrar gelirmiyim bilmem
ayy baya gec yatmissin melekim gece gelseydin keske buraya bazi kislarla 3 kadar burdaydik valla
kiscem simdi yemek icin cikiyom müsadenleinsalalh aksam gelirsen görüselimmmm allaha emanet olllll
ya ben ne dicemi bilmiyorum dondum kaldım çok üzüldümRabbim karamelime sabır versin ve en yakın zamanda bebişine kavuştursun amin..
nazımmm ikimiz varız galiba topikte sert bir kahve içiyorum gel beraber içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?