- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.161
inşallah canım keşke yanında olabilseydik...bizde çokk üüzüüldükkk arzummRabbim kimsye yaşatmasın inşallahh çok zorr
inş. hemen toparlanıp geli karamelmmm
içelimmm arzumm du ben yapemmm hemennn
inşallah canım keşke yanında olabilseydik...
ellerine saqlık cnm....ya ben hergün sade türk kahvesi içiyorum acaba bebişin tutunmasına zarar falan verirmi :26:
mrb öle baknyodm yazınızı gördm yazm dedm benede türk kahvesi bağımlılığı varvazgeçemyorm bundan yaa...:26:bebek istiyorm bende çalışmalar devam ama korkyorm olurda bebeğe zarar verir yada bebeğin olmasını geciktirir die
mrb öle baknyodm yazınızı gördm yazm dedm benede türk kahvesi bağımlılığı varvazgeçemyorm bundan yaa...:26:bebek istiyorm bende çalışmalar devam ama korkyorm olurda bebeğe zarar verir yada bebeğin olmasını geciktirir die
veee...............
5000
valal canım bana doktorr abartmadıkca güne 1-2 bardağın zararı olmaz demişti bende en fazla 2 tane içyommm
buarada hoşş geldinnnn aramızaa hepimiz aynı drumdayızzz bebek istior ve sabırla beklioruzzz
:
hoşbuldumm ... yahu bu kahve ok tm da telvesini yiyorm asıl bağımlılık noktam o bide bebek için silkeletmeyi dencem bu arada arnnızda deneyen var mı
deneyenle vaa can kuşummmm bende bu ay denicemmm
gülmekten yapabişcemi pek sanmıorum ama deniem genede
bugünde reql olmadan akşamı ettim darısı yarının başına
ama çookkkk akıntım var :26::26::26:
evet yaaa bende aynen öle gülmektem nasıl olcek bilmyorm bu akşam bakalm ilk denemeyi yapcz silkeleterek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?