Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çarşambaya kadar reql olmazsam yaparım cnm

inş.. arzum yaaa sen genede ne olursa olsunn umudunu kaybetme olumuu şükrett hiç olmasa 2 evladın vaaa
3. sü Rabbimdenn hayrıslı ile gelir inş..

bazenn aşada hiç kızçe olmuoo arzum ilknurum yazıp çıkıomusnuzzz :26:

alış veriş yapasımmm vaa yaaa böleee mağazalarıı alt üst etmek isitorummmm

inşallahhh işe yarardaa bize umut olursunn ilknuurmmm

burdaym ilhanazzzm inşallah tuttarda bende size yazarm bakalm bu ay inş olur doktorm artık sıkıntı yok dedi prolaktinim yüksekti şimi normalmmiş bakalm ilaç falan vermcem sana demişti bundan önce 1 tane bebeğimi kaybettm 1 sene önce 2 buçuk aylık 1 tane olduysa yine olur demişti bakalm artık isteyen herkesn bebişi olurrrrr

hayırlısı olsunn canımm
bende şubattaa bir tane kaybettimmm
şimdiii kendi uğraşlarım ve buradakii canlarınnn desteğiylee dün gittim kan phtı testi yaptırdımm :26::26:
sonucu beklicem bakalımmm

moremm saatt 22 de ovu testımı yapıcammm yawww altıma yapıcamm bekle beklee saat bı 10 olmadııııı

duaa edın bana kızceler cıft cızgı cıksın buseefer de yaww

sanırısım ben gec yumurtluyormm :26::26:

inş.. arzum yaaa sen genede ne olursa olsunn umudunu kaybetme olumuu şükrett hiç olmasa 2 evladın vaaa
3. sü Rabbimdenn hayrıslı ile gelir inş..

nazımm hamdolsun Rabbime bana nur topu gibi 2 evlat verdi ama inanırmısın aradan çok zaman geçtiqi için çocuklarım bana arkadaş gibi oldular evde küçük çocuk olmadıqı çin sanki hiç çocuk yok gibi hepimiz büyüqüz Rabbim müsade ederse bir mucize daha istiyoruz..hayırlısı bakalım

çookk geçmiş olsunn eee batn ne zaman ne kadar süre kaldı şimdi adetne

daha var canımmm ama bu ay kaçırıdımm yumurtacıklarımının süresinii
inşallahh bu ayy hemm ovulasyon testi takip etcem hepde aslan pençesi ile civan perçemini kaynatcamm

inş... arzummm yawww Rabbim gönlüne göre versinnn

iimmm moree nerdesin yoktun bugünn hiçç
gece gene dibine vurmuşunuzzz
uyaamadın mı naptınnnn

moremm bugun yoktum yenı evımıze gıttık bı kac ısımız vardı onları hallettıkk sonradan ordan donustede yıgenıme gıttım bebegını sevmeye

ancak sımdık gelebıldımm ve dırek kk geldımm

dun gecede herzamankı gıbı gece nobetındeydık yasakım ben hancekımle hancekımn de uykuusu yoktu galıba oda uyuyamadı sohbetcıkelr ettık sonracıma benım bı anda uyku bastırmaya devam ettı bende kacmadan uyuyayım en ıyısımı dedım kızcelere tabı onlarda sasırdılar hemen uyu uyu dedılerr sonra kaçtımm

daha yeni başladınnnn edaamm bu hafta görüsün çifti kımtsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…