- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.201
moremm saatt 22 de ovu testımı yapıcammm yawww altıma yapıcamm bekle beklee saat bı 10 olmadııııı
duaa edın bana kızceler cıft cızgı cıksın buseefer de yaww
sanırısım ben gec yumurtluyormm :26::26:
moremm bugun yoktum yenı evımıze gıttık bı kac ısımız vardı onları hallettıkk sonradan ordan donustede yıgenıme gıttım bebegını sevmeye
ancak sımdık gelebıldımm ve dırek kk geldımm
dun gecede herzamankı gıbı gece nobetındeydık yasakım ben hancekımle hancekımn de uykuusu yoktu galıba oda uyuyamadı sohbetcıkelr ettık sonracıma benım bı anda uyku bastırmaya devam ettı bende kacmadan uyuyayım en ıyısımı dedım kızcelere tabı onlarda sasırdılar hemen uyu uyu dedılerrsonra kaçtımm
daha var canımmm ama bu ay kaçırıdımm yumurtacıklarımının süresinii
inşallahh bu ayy hemm ovulasyon testi takip etcem hepde aslan pençesi ile civan perçemini kaynatcamm
daha yeni başladınnnn edaamm bu hafta görüsün çifti kımtsee
görüdmmm moree malum geçmişi okuyorummm
yaww yasakıma kızarkene 3 oldunuzz
gece uykusu önemli aksatmayınnn
edacım hamiş kalınca reqle yakında çift çizgi çıkıyor diyorlar ovu testinde:26: bende önceki gün yaptım çift çizgiydi bakalım bekleyip görücez doqrumuymuş
niee moree bişey mi oldu kürlerdennn :44::44::44::44:ayyy yoookk ben öle otlarla falan daha uğraşmcam kür müş falan cııkkkkk yok yaneee
edacım hamiş kalınca reqle yakında çift çizgi çıkıyor diyorlar ovu testinde:26: bende önceki gün yaptım çift çizgiydi bakalım bekleyip görücez doqrumuymuş
nazım ben gec adet goruyorumyaa yasakımda ole dedı sen geç yumurtluyor olablırsın dediii
hmm ozaman olabilii edaammmm sen hergn yapyon demiii adetten 2 güün sonramı başladı
niee moree bişey mi oldu kürlerdennn :44::44::44::44:
ewet morem hergun yapıyorum ewet adetten 2 sonra basladımmm
veeee sımdıkkkkk gıdıyorummmm ovu testı yapmaya
inş... arzummm yawww Rabbim gönlüne göre versinnn
evet yaa kürtajan sonra 2 ay sonra çörekotu bal tarçın kullandm hormonlar alt üst olsu prolaktin hormonum yükselmiş meğer kaç aydır o yüzden olmuomuş bebiş ve şimdi yeni maydonoz sutyunu kaynatp içiyodm oda illtihap içinmiş ii gelyomuş idrar yoluna bebeğin olmasınıda güçleitryomuş o yüzdn silkeletme falan yola devammmm
:26::26::26: oylemiiiiiii bak bilmiyordumm engınsenacımm walla benım bugun 4.gnum bakalımm
hmm anladımmm canımmm
işte herkesee göre değişio demekki bu kürlerr
bende biyerde okumutum kızçenin birinde de kist yapmıştı baltarçınn
bende ovu. topiqinde okudum cnm ne kadar doqru bilmiyorum....ama bikaç kişi vardı reqline 1-2 gün kala ovu testinde çift çizgi görüpte hamiş olduqunu öqrenen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?