Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

buryukumm bende kan pıhtısı için aldım ya işte cerrahpaşadan sende öle direk al ordann
genetiğee

hoşbulduk kuzummmmmmm.
naptın canım kan vercektin.ne dediler?
inşallah bişi çıkmaz da tez zaman da bebişine kavuşursun.göbüşün dolsun:)))

gittmmm canımm dün verdim kanı 1 ay sonraa arıcam sonuçlar içinn

ben 3 tene düşük oldu dedimmm baksınla diee yoksa yapmıolarmış testii

nese kanı verdim temmuzada genel incele randevusu verdi :94::94::94::94:

sende gitt canımm

buryukumm bende kan pıhtısı için aldım ya işte cerrahpaşadan sende öle direk al ordann
genetiğee

ya kafam nie karıştı biliyon mu?ben çapaya genetik için gitmiştm.bağcılarda bir iki kan faktörüne bakıldı.genetikçi onları da istedi ama beni hemotolağa gönderdi sonucunu onlar değerlendircek,tahlili de onlar yapmalı,kanı ben alırsam bidaha randevu alıp hematoloğa göstermen gerekcek dedi.
senin sonuc çıkarsa kim değerlendircek nazım?bilgin var mı?
ben cerrahpaşada genetikte kromozomuma baktırdım ama değerlendirme için bidaha randevu istediler ben de nasılsakendi doktorum bağcılarda bakcak die randevu almadm.
yaaa napem şimdi.
hayalim olaydı ona da bi danışırdım...

[/COLOR]

ayy evet onuda kullandm bekarken sivilcelerm için ama onun bebek düşürmede kullanıldğnıu bilyorm onuun için onuda kullnmka istmyorm

canımmm biizm brdaa loorimiz va o yaptı soğan kürünü hamile kaldı bende yaptımm
bu ay yeni bittiii
tabi sen bilirsinnnn gene

hmm anladımmm buryukummm :26::26::26:

valla ben işte nuarinim deyincee nazım sende git muhakkak araştır die bende öle başladımm

bakalımmm iştee eğer kan pıhtısı çıkarsa dün gittiğim doktara gitemm artık kendisi nere yönlendirse onu yapcamm :26::26::26:

hayırlısı şu 1 ayıda atlatsam rahatlıcamm

sabah yaptım canım çift çizgi çıktı yine
son 5 dakikadır reql sancılarım arttı sanırım kırmızılar gelicek :18:

inş.. kırmızılar gelmess arzumm inş.. bizde çokk rahatlıcass

belkimmm bebeğinin sinyalidirr regl sancılarına benzioya ilk belirtilerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…