Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
siz nasılsınız kızlar anlatı verin gariiiiiiiiiiiii

canımcım bugün teyzoşumu gönderdik bi dondurma alıyım canım çekti dedim çantada unutmuşum yaw yiyemedim içtim resmen hehehehe

melekim ben bugün bisey yapmadim evdeyim disari cok soguk böyle duruyom evde
yasakımsen gel buraya burda resmen yaz geldi

melekim kiscem rabbim okudugumuz dualarimizi kabul etsin göbüsünü ikizle doldursun insallahhhh
amiiiiin canım hepimize varsin allahım
canımcım bugün teyzoşumu gönderdik bi dondurma alıyım canım çekti dedim çantada unutmuşum yaw yiyemedim içtim resmen hehehehe

canım anne gittimi erzuruma:26:

tamam morem anladım ama bugün okuyamam misafirim gelecek işim var

artık ne zaman okursann bitanmm sonrada şükür namazını kılcann Rabbimm dualarını kabul etsinnn saana şifa versinnn evlatcını verisn inş.. [/QUOTE]
amiiiiiiiiiiin canım arkadaşım hepimize......yanlız ben daha zikzak için okumadım bana okudu yazmışsın ya

ben deldim kızcem sen nerdesin bugün pazar kimsecikler yok topik sinek avlıyo yawww

canım bu habere sevinilmez ama ben senin için sevindim inş gerisi gelirde sende tedavin için bi yol çizersin[/QUOTE]

inşallah çizebilirim hayırlı bi yol melekim, bu da başlangıç olsun hayırlı haberler için inşallah :)

ipekim nasida saydin öyle masalalhhhhhh

hee yaa hemencik sayıvermişşim öle :))

ipekim bu senin icinndi

hihihihihi

tanışalım yawww 29 yıllık bir adet destina 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş deniyom bi kaç ay içinde inşallah tüpçü olacam

insalah rabbim tüpcü olmadan versin destinammmmm

kiscem bende tam 3 yil icinde 5 kez hamiel kaldim ama hepsini kaybetim tüm testler sonucunda sadece kan pihtilasmasi bulundu 3.bebekten itibaren ignesini olyuorum aspirin kullaniyom yine kaybediyorum en son düsügü 3 ay önce yaptim simdi korunmadayim halen...rabbim insallah hepimize versin hayirlisiylaaa

yasakım destinam benim tüpçü arkedeşlerden tanıştırıyım ben sizi
ama inş tüp değilde doğal gaz istiyoz biz onlaa

tanışalım yawww 29 yıllık bir adet destina 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş deniyom bi kaç ay içinde inşallah tüpçü olacam

yaww neka tatlı kısa ve öz anlatmışın destinammmmm yenitürküden armağan olsun destinaaa çok güzeldir

anaaaaaaa valla ipekim de gelmiş osgeldin ipekim uçankuşum

buyrun benimm

artık ne zaman okursann bitanmm sonrada şükür namazını kılcann Rabbimm dualarını kabul etsinnn saana şifa versinnn evlatcını verisn inş..
amiiiiiiiiiiin canım arkadaşım hepimize......yanlız ben daha zikzak için okumadım bana okudu yazmışsın ya

ben deldim kızcem sen nerdesin bugün pazar kimsecikler yok topik sinek avlıyo yawww

canım bu habere sevinilmez ama ben senin için sevindim inş gerisi gelirde sende tedavin için bi yol çizersin[/QUOTE]

inşallah çizebilirim hayırlı bi yol melekim, bu da başlangıç olsun hayırlı haberler için inşallah :)

hee yaa hemencik sayıvermişşim öle :))

hihihihihi [/QUOTE]

ipekim bak bundan sonra degisiklik yapacan stres yok artik kendinden gelecek bu kirmizilarrr

inslalh rabbim sizlere dogal yollan meleklerinizi göndersinnnnn

yaww neka tatlı kısa ve öz anlatmışın destinammmmm yenitürküden armağan olsun destinaaa çok güzeldir

buyrun benimm

ipekim osbuldu melekim ana benim aklima gelmemisti doru ipekimin adi ucankus olsun artikinnnn yakisirrr
kızcelerim siz muhabbet ede koyun ben sizi yokluyom arasıra bi yandan da işlerime bakıyom......

ipekim bak bundan sonra degisiklik yapacan stres yok artik kendinden gelecek bu kirmizilarrr

yawww yasakım ben bu defakinde de ilk önce idare ettim bekledim ama gelmedikçe insan daralıyo kötü oluyo ister istemez yasakım .. nasıl çıkarym aklımdan memikler acıodu kaç zamandır hala bile hassaslar .. burda kızçeler kırmızılarım geldi die ağlıodu ben hala bekliodum .. dr ilaç vermiodu ben bekliodum .. veriodu yne bekliodum nasl unutym nasl uzulmıyım yasakımm ?? elim kolum bağlı hissediydum çok zorlu süreçlerdi gerçekten .. bugn son günümdü bilion dimi yasakım ?? yarn dr gidicektm hala gelmese başka tedavi gecicektik şimdi yarn muayene olucam inşallah herşey iyi olusa belkim de ovul gelişime de başlarık deneme bilem yaparım belkim yasakım kendimi normal hiissediyrum şimdi brazck en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…