- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.521
meraba yasakhayal senin memleket nire bacım gııııımelekim ben bugün bisey yapmadimevdeyim disari cok soguk böyle duruyom evde
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
siz nasılsınız kızlar anlatı verin gariiiiiiiiiiiii
hoşbulduk kuzucum nassın gıııı
meraba yasakhayal senin memleket nire bacım gııııı
yasakımsen gel buraya burda resmen yaz geldimelekim ben bugün bisey yapmadimevdeyim disari cok soguk böyle duruyom evde
amiiiiin canım hepimize varsin allahım
melekim kiscem rabbim okudugumuz dualarimizi kabul etsin göbüsünü ikizle doldursun insallahhhh
canımcım bugün teyzoşumu gönderdik bi dondurma alıyım canım çekti dedim çantada unutmuşum yaw yiyemedim içtim resmen hehehehe
yasakımsen gel buraya burda resmen yaz geldi
canım anne gittimi erzuruma:26:
destina gel kiscemm tanisalim
ben yasakhayal ama kislar kisaca yasak derrr
yasakımsen gel buraya burda resmen yaz geldi
canım anne gittimi erzuruma:26:
tamam morem anladım ama bugün okuyamam misafirim gelecek işim var
ipekim nasida saydin öyle masalalhhhhhh
ipekim bu senin icinndi
tanışalım yawww 29 yıllık bir adet destina 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş deniyom bi kaç ay içinde inşallah tüpçü olacam
yasakım destinam benim tüpçü arkedeşlerden tanıştırıyım ben sizi
ama inş tüp değilde doğal gaz istiyoz biz onlaa
tanışalım yawww 29 yıllık bir adet destina 4 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş deniyom bi kaç ay içinde inşallah tüpçü olacam
anaaaaaaa valla ipekim de gelmiş osgeldin ipekim uçankuşum
amiiiiiiiiiiin canım arkadaşım hepimize......yanlız ben daha zikzak için okumadım bana okudu yazmışsın yaartık ne zaman okursann bitanmm sonrada şükür namazını kılcannRabbimm dualarını kabul etsinnn saana şifa versinnn evlatcını verisn inş..
anaaaaaaa valla ipekim de gelmiş osgeldin ipekim uçankuşum
yaww neka tatlı kısa ve öz anlatmışın destinammmmmyenitürküden armağan olsun destinaaa çok güzeldir
buyrun benimm
inslalh rabbim sizlere dogal yollan meleklerinizi göndersinnnnn
yaww neka tatlı kısa ve öz anlatmışın destinammmmmyenitürküden armağan olsun destinaaa çok güzeldir
buyrun benimm
kızcelerim siz muhabbet ede koyun ben sizi yokluyomipekim osbuldu melekimana benim aklima gelmemisti doru ipekimin adi ucankus olsun artikinnnn yakisirrr
ipekim osbuldu melekimana benim aklima gelmemisti doru ipekimin adi ucankus olsun artikinnnn yakisirrr
ipekim bak bundan sonra degisiklik yapacan stres yok artik kendinden gelecek bu kirmizilarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?