Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

rabbim tamamina erdirsin inslalahhhh

sahiiimiiiiiiiiii çok sevindimm :124::124::124::124::124::124::124::124: amiiin inşallah hepimizin yüzü güler en kısa zamanda hayırlısıyla

Evet canm teşekkür edrim, İnşallah yüzünüzü güldürür rabbim , ,nş canım

güzel hafta sonlari gerci burasi soguk güzellik bilem yokkis yapasimda yok bahar temizligi yapilmak zorunda ama ne zaman haftaya baslarim artikin havalar biraz isinsinda burdaa

yaparsın yasakım yaparsınn daha temizlilk için erken hele bi nisan olsun .. galiba sen gelikene ben çıkmışm yasakım .. görüşebilcezmi bugn nazım da yok ?? melekim de yok ?? zikzakım da yok ?? örtmenm canım benm ?? ptesisevmezm nerelerde?? karamelim ve emricimin durumu netleştimi şimdi noldu ??? ababby ?? buryukum ?? monarosamm ?? kutuklupesem nerelerde yawww ???

kızçelerim kimsecikler yok yahuu herkesin kötü olarak haber verdiği kırmızılar nihayet bana da geliyo galiba :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: hafif bi lekelenmem oldu ama umarım gerisi de gelir bilmeyenler de şaşırıcak bu kızçeye neye seviniyo böle diye ???? ama işte buna sevinebilmek bile var hayatta gerisini siz düşünün artık

yarın sabah gidip kan vericem inşallah .. akşama da dr kontrolüm var bakalım hayırlısı rabbimden

melekimmm sen şimdii ozaman toplam da 6 tane daha okucann :26::26::26::26:
2 tane kendiden kalan 2 tane ababyım ve nuarinim içinn :26::26::26::26:​
tamam morem anladım ama bugün okuyamam misafirim gelecek işim var
[/QUOTE]

artık ne zaman okursann bitanmm sonrada şükür namazını kılcann Rabbimm dualarını kabul etsinnn saana şifa versinnn evlatcını verisn inş.. [/QUOTE]
amiiiiiiiiiiin canım arkadaşım hepimize......yanlız ben daha zikzak için okumadım bana okudu yazmışsın ya
ben deldim kızcem sen nerdesin bugün pazar kimsecikler yok topik sinek avlıyo yawww

canım bu habere sevinilmez ama ben senin için sevindim inş gerisi gelirde sende tedavin için bi yol çizersin

allahim ya vala bi regl haberine bu kadar sevinebilirdim ya valla ipekim icime bi mutluluk geldiii

du bi halay cekecem insallah yakinda bununicinde cekecemmm

ipekim nasida saydin öyle masalalhhhhhh

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
siz nasılsınız kızlar anlatı verin gariiiiiiiiiiiii

Allah kabul etsin inşallahhh
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…