- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.541
kızcelerim siz muhabbet ede koyun ben sizi yokluyomarasıra bi yandan da işlerime bakıyom......
yinemi hemen gidiyon melekimmm
sende yakinda ruyam gibi 3 harf yazarsinnnn
ipekim osbuldu melekimana benim aklima gelmemisti doru ipekimin adi ucankus olsun artikinnnn yakisirrr
kızcelerim siz muhabbet ede koyun ben sizi yokluyomarasıra bi yandan da işlerime bakıyom......
ivet bundan sonra ipekim uçankuşum olsun
yinemi hemen gidiyon melekimmm
sende yakinda ruyam gibi 3 harf yazarsinnnn
yawww yasakım ben bu defakinde de ilk önce idare ettim bekledim ama gelmedikçe insan daralıyo kötü oluyo ister istemez yasakım .. nasıl çıkarym aklımdan memikler acıodu kaç zamandır hala bile hassaslar .. burda kızçeler kırmızılarım geldi die ağlıodu ben hala bekliodum .. dr ilaç vermiodu ben bekliodum .. veriodu yne bekliodum nasl unutym nasl uzulmıyım yasakımm ?? elim kolum bağlı hissediydum çok zorlu süreçlerdi gerçekten .. bugn son günümdü bilion dimi yasakım ?? yarn dr gidicektm hala gelmese başka tedavi gecicektik şimdi yarn muayene olucam inşallah herşey iyi olusa belkim de ovul gelişime de başlarık deneme bilem yaparım belkim yasakımkendimi normal hiissediyrum şimdi brazck en azından
kızcelerim hepiniz şimcik bu nickleri nerdenbuldunuz deyin bana bi merak ettim valaaaaaa:26::26::26:
destinam anlatsana kız naptın erzurumdakayak yaptın mı hiçççççç
kızcelerim hepiniz şimcik bu nickleri nerdenbuldunuz deyin bana bi merak ettim valaaaaaa:26::26::26:
ruyam 3 harf mi yazıo
yok ben ruyam gibi3 harfcik yazmamdahemen size bakıyom hem işime
akşam misafir var biraz daha yapılacak işlerim var
deli kız yine güldürdün benivalal benimki birazcik calinti sayilir melekimm.simdi ben bundan 5 yil önce bi ferdi tayfur sitesi vardi bende ferdi hayrani oldugum icin orayada üyüydimm simdik kapandi o site ama neyse orda bi oglaninn nikiydi herkeste cok begeniyodu bende simdi kk ya üye olrken aklima bisey gelmedi bu oglanin nick igeldi öylece ismim oldu yasakhayalll
melekim sende söyle niye melek ve niye 181 ..melek kuzum olsun diyemi koydun yosam kizin olrsa melek mi koyacan adinii
kelebek gibi uçarım arı gibi sokarm
yaw bende ocakta yemeğim vaa bakm da gelem
o benm iişte uçankuşişyerinde de aniden çıkmak sorunda kalıyrum ya basenleri
ipekim biliyorum ucankusum da hani bu niye ilk basta gecikti ben onu sorguluyom onun icin önceden ne oldu böyle olduki biraz hayatinda degisiklik yap demek istedim artik havalar isindi isten kalan hafta sonunda gez isin streyli demistin kafana takma biseyler yani ipekimm yaw gecikme olmasin yine dr git endokronolojiyi ihmal etme hayit yada sogana yine basla iyice sküldükten sonraaasende biseyle yap herkesler gibii isteee
melekim benim nickimi herifim koydu ben napsam die düşünüyodum ama kızım olursa adını kesinlikle destina koymam
deli kız yine güldürdün beni
demek çalıntı heeeeeeeeee
yasakım benimde aklıma bişey gelmedi dedğin gibi melek adını seviyodum bide ben buraya tüp bebek yaptıranlardan bilgi almak için üye oldum....ben sade melek olsun istedim melek yaptım olmadı sonra 1 ekledim yine olmadı sonra 1 yanına 8 ekledim yine olmayınca bu sefer 181 yaptım al sana melek 181 oluverdim anlıcan
ama bi kızcem olursa melek koymayı isterim melek günahsızlığın masumluğun temizliğin ismi çünkü
melek nazlım koymak isterim nazlı olacak ya o yüzden
ay melekim seninkide komikmis yaw rakam kismi 181 de varsa napacaktim yine 1 mi ekliycedin oda varsa bi 1 daha böyle giderdi artikinndoru valal benimki biraz calinti sayilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?