Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızcelerim hepiniz şimcik bu nickleri nerden buldunuz deyin bana bi merak ettim valaaaaaa:26::26::26:

ipekim osbuldu melekim ana benim aklima gelmemisti doru ipekimin adi ucankus olsun artikinnnn yakisirrr

kelebek gibi uçarım arı gibi sokarm

kızcelerim siz muhabbet ede koyun ben sizi yokluyom arasıra bi yandan da işlerime bakıyom......

yaw bende ocakta yemeğim vaa bakm da gelem

ivet bundan sonra ipekim uçankuşum olsun

o benm iişte uçankuş işyerinde de aniden çıkmak sorunda kalıyrum ya basenleri

destinam anlatsana kız naptın erzurumda kayak yaptın mı hiçççççç

Son düzenleme:

ipekim biliyorum ucankusum da hani bu niye ilk basta gecikti ben onu sorguluyom onun icin önceden ne oldu böyle olduki biraz hayatinda degisiklik yap demek istedim artik havalar isindi isten kalan hafta sonunda gez isin streyli demistin kafana takma biseyler yani ipekimm yaw gecikme olmasin yine dr git endokronolojiyi ihmal etme hayit yada sogana yine basla iyice sküldükten sonraaasende biseyle yap herkesler gibii isteee

kızcelerim hepiniz şimcik bu nickleri nerden buldunuz deyin bana bi merak ettim valaaaaaa:26::26::26:

valal benimki birazcik calinti sayilir melekimm.simdi ben bundan 5 yil önce bi ferdi tayfur sitesi vardi bende ferdi hayrani oldugum icin orayada üyüydimm simdik kapandi o site ama neyse orda bi oglaninn nikiydi herkeste cok begeniyodu bende simdi kk ya üye olrken aklima bisey gelmedi bu oglanin nick igeldi öylece ismim oldu yasakhayalll

melekim sende söyle niye melek ve niye 181 ..melek kuzum olsun diyemi koydun yosam kizin olrsa melek mi koyacan adinii

Son düzenleme:
melekim benim nickimi herifim koydu ben napsam die düşünüyodum ama kızım olursa adını kesinlikle destina koymam

deli kız yine güldürdün beni
demek çalıntı heeeeeeeeee
yasakım benimde aklıma bişey gelmedi dedğin gibi melek adını seviyodum bide ben buraya tüp bebek yaptıranlardan bilgi almak için üye oldum....ben sade melek olsun istedim melek yaptım olmadı sonra 1 ekledim yine olmadı sonra 1 yanına 8 ekledim yine olmayınca bu sefer 181 yaptım al sana melek 181 oluverdim anlıcan
ama bi kızcem olursa melek koymayı isterim melek günahsızlığın masumluğun temizliğin ismi çünkü

melek nazlım koymak isterim nazlı olacak ya o yüzden
melekim sende söyle niye melek ve niye 181 ..melek kuzum olsun diyemi koydun yosam kizin olrsa melek mi koyacan adinii

yasakım bu ilk defa değil ki bende pko var ya ondan böle gecikmelerim önceden de oluodu arasıra ( ben sadece dr kontrolünde demeler yaparken olucağını düşünmemiştim, çünkü hep muayene hep kontrol şeklinde gidiodu da ondan bu defa böle çok etkilendim ( bir de geç kalıyorum bebişe daha fazla diye de üzüldüm deneme yapamıyorum diye ( hatta içimi kötü korkular sarmıştı bu süreç yıpratıcı olunca insan bazen böle oluo demekki yasakım

ama senin demek istediğini anladım ben, onu yapmaya hep çalışyrum, kafam dağılsın geziymm alışveriş yapymm filan die .. işte bazen isteksizlikten neka zorlarsan da olmuo du yasakım bak şimdi daha iyi hissedyrum ama mesela :) şimdi adet bitiminden 7 gün sonra yazıodu tarif bende var soğan denicem inşallah canım :) dr da ovulasyon geliştirici verirse ikisini beraber kullanırım belki sorarım burda sizede?? hayıt içemedm yasakım evde koca bi kavanoz hayıtlı çay karışımı var kaldı ölece .. ama civanperçemi içebilyrum zorla da olsa, hatta dün akşam içtim bilymusn acaba etkisi oldumu bu sökülmede, bugn de yaptım içtim ynede iyice sökülsün die ??

ay melekim seninkide komikmis yaw rakam kismi 181 de varsa napacaktim yine 1 mi ekliycedin oda varsa bi 1 daha böyle giderdi artikinndoru valal benimki biraz calinti sayilirrrr

ay melekim seninkide komikmis yaw rakam kismi 181 de varsa napacaktim yine 1 mi ekliycedin oda varsa bi 1 daha böyle giderdi artikinndoru valal benimki biraz calinti sayilirrrr

düşünsenize yawwwwwwwwwww melek 181111111111111111111111111111111111111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…