- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.561
ucankus ipekimmmm
ruyam geldi bikere sadece slm yazdi gitti ipekimm yawww
deli kız yine güldürdün beni
demek çalıntı heeeeeeeeee
yasakım benimde aklıma bişey gelmedi dedğin gibi melek adını seviyodum bide ben buraya tüp bebek yaptıranlardan bilgi almak için üye oldum....ben sade melek olsun istedim melek yaptım olmadı sonra 1 ekledim yine olmadı sonra 1 yanına 8 ekledim yine olmayınca bu sefer 181 yaptım al sana melek 181 oluverdim anlıcan
ama bi kızcem olursa melek koymayı isterim melek günahsızlığın masumluğun temizliğin ismi çünkü
melek nazlım koymak isterim nazlı olacak ya o yüzden
yasakım bu ilk defa değil kibende pko var ya ondan böle gecikmelerim önceden de oluodu arasıra ( ben sadece dr kontrolünde demeler yaparken olucağını düşünmemiştim, çünkü hep muayene hep kontrol şeklinde gidiodu da ondan bu defa böle çok etkilendim ( bir de geç kalıyorum bebişe daha fazla diye de üzüldüm deneme yapamıyorum diye ( hatta içimi kötü korkular sarmıştı bu süreç yıpratıcı olunca insan bazen böle oluo demekki yasakım
ama senin demek istediğini anladım ben, onu yapmaya hep çalışyrum, kafam dağılsın geziymm alışveriş yapymm filan die .. işte bazen isteksizlikten neka zorlarsan da olmuo du yasakım bak şimdi daha iyi hissedyrum ama mesela :) şimdi adet bitiminden 7 gün sonra yazıodu tarif bende var soğan denicem inşallah canım :) dr da ovulasyon geliştirici verirse ikisini beraber kullanırım belki sorarım burda sizede?? hayıt içemedm yasakım evde koca bi kavanoz hayıtlı çay karışımı var kaldı ölece .. ama civanperçemi içebilyrum zorla da olsa, hatta dün akşam içtim bilymusn acaba etkisi oldumu bu sökülmede, bugn de yaptım içtim ynede iyice sökülsün die ??
ipekim bade güzel bi isimde icki diyolar yaw onun anlamina :26:yettiimmm
hadi yaww çok komikmiş bu
nazlı koyarsan nazlı olabilimiş melekim olmasın bence, hem sen bu defa istanbuldan karnında bi kızçeyle dönücen adı da bade olucak, sen ona bademmm die sevicennne de olsa acıbademden gelmiş olcak kızçen :))))))) inşallah hayırlısıyla bebişin olsun da melekim adını bade melek koyarsın canımmm
düşünsenize yawwwwwwwwwww melek 181111111111111111111111111111111111111
ben duamı okudummm kızcemmm nazımızaa soylersın olurmu burda olursam ben soylerım olmasam sen soyleyıverırsınn fıstıgımm,
allah kabul etsınnnn ınsalllahhhhh bolbebıslı topık olur ınsalllahh
senin herifin de az değil heben hiç duymamıştım destinayı anlamı ne:26:
ne afilli bi isimheeeeeeeeeeee
kıslar benim herif acıkmış yemek vakti hepsinizi öptüm yine gelcem haaa muhabbetiniz iyiymiş
anlaiyorum seni ipekim cünkü cok pkolu kis tanidim kk ...ama sen sogani kesin yapacann hic tadini begenmedim ne yokk ipekim görecen kistin kücükmüs o bilem gider hemde gününde batinda gelir bebek yolu acilacak iyice insalalhh......amakolay degil dememsi kolay diyebilirsin ama valla gecen yine burda bi kis baslik acmis pkolu regl bile zor oluyodummm sadece dua ettim süreklii reglim gelimeyince yine gecikti sandim hic umudum yoktu cift cizgi cikti yazmiss .neden sendede olmasinnolacak ben bunu biliyorumm cünkü pko bebege engel degil sadece biraz daha oyaliyooo ama sen bunu yenecen moralle tedaviyleee yenecenn
kıslar benim herif acıkmış yemek vakti hepsinizi öptüm yine gelcem haaa muhabbetiniz iyiymiş
azunu yidiğim yawyettiimmm
hadi yaww çok komikmiş bu
nazlı koyarsan nazlı olabilimiş melekim olmasın bence, hem sen bu defa istanbuldan karnında bi kızçeyle dönücen adı da bade olucak, sen ona bademmm die sevicennne de olsa acıbademden gelmiş olcak kızçen :))))))) inşallah hayırlısıyla bebişin olsun da melekim adını bade melek koyarsın canımmm
destianm çook özletme gel hemenkıslar benim herif acıkmış yemek vakti hepsinizi öptüm yine gelcem haaa muhabbetiniz iyiymiş
ipekim bade güzel bi isimde icki diyolar yaw onun anlamina :26:
destinayi bende ilk defa duydum anlaminida bilmiyommm
burnumu tıkar içerim yasakım soğanı yapcam evetkistim zaten gitmiştir benm şimdi, bak yarn dr gitmiş dicek bana biliom :13::13: evet yasakım Rabbim bana o günleri de göstersin inşallah ben de çok dua ediyorum hep Rabbimden istiyorum şifamı, şimdi her hafta mubarek bir zatın mezarına gidip dua edicem inşallah canım, hepimiz için ama hepiciğimiz için edicem inşallah :)))))) (senin mevzu aklımda da öğrenemedim henüz geçicem o bilgiyi) bu arada zikzakıma ne zamana kadardı ?
afiyet olsunnnnn
ipekim sende söyle ipeki anladıkta pure nerden çıktı:26::26::26:
ölemiymiş yawwhiç duymadımm ...
destina bana da rum ismi gibi gelirdi anlamı yazdı kader demekmiş italyanca kökenliymiş sanırım ?? şarkısı var ben onu severim yeni türküden işte
ipekim sende söyle ipeki anladıkta pure nerden çıktı:26::26::26:
azunu yidiğim yawo ne güzel laf öyle bade güzel de ipekim onun anlamına içki diyolar o yüzden bilemem şimcik.....,
benim inş kızcem olursa acıbadem değilde tatlı badem olsun acıbadem bebişi olacak inş....
destianm çook özletme gel hemen
he iste ipekim öyle ismdiden tadi cirkin yapabilirmiyim ne düsünmeyecen icecen artikin zehir olsa icilecek napalimmm...benim konumdada eger alabilirsen ipekimm alamazsan canin sagolsunn...allah razi olsun kiscemmm rabbim ettigimiz dualarin onlarca katini versin bizlere...zikzaka carsamba son gün ipekimmmm....
yasakım bugün yemekciklerinhazırmı yosam herifin yemeğemi götürcek seni......
şöleki, pure ingilizce saf demek, ipek de ipek zaten aslında benm adım ipek değil, ben ipekinde ingilizcesini yazym dedm ondan varmş galiba, snra ben genel anlamda mantığını düşünerek safipek olarak değerlendirdim nikimi .. sonra tabi biraz da komik oldu çünkü patates puresi misali püreipek oluverdi işte böle, herkesler de böle bilince artıkın değiştiremedim aslında nick değişiosa değiştireym diyorum da incelemdm hiç ???
yaa onu bilmiodum ben, o zamn sende bade koymazsın kızçem, berra koyarsın onun anlamı güzelmiş heralde :))
yaww nazlı değilim yasakım kendimi zorladm inan ama bazıları da gitmiyo işte( hiç bi zaman kendimi şartlamam ben öle olumsuz etkilenmym die .. ben dualarımı birine okutmaya çalışıcam yasakım, inan adet beklemiodum hiç tesadüf oldu bu akşam okucaktım, dün de biraz işim vardı kaldı, yoksa zikzakıma geçtiğini de biliodum ama asla bıraktığmdan değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?