Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ucankus ipekimmmm

yettiimmm

ruyam geldi bikere sadece slm yazdi gitti ipekimm yawww

hadi yaww çok komikmiş bu

nazlı koyarsan nazlı olabilimiş melekim olmasın bence, hem sen bu defa istanbuldan karnında bi kızçeyle dönücen adı da bade olucak, sen ona bademmm die sevicenn ne de olsa acıbademden gelmiş olcak kızçen :))))))) inşallah hayırlısıyla bebişin olsun da melekim adını bade melek koyarsın canımmm

anliyorum seni ipekim cünkü cok pkolu kis tanidim kk ...ama sen sogani kesin yapacann hic tadini begenmedim ne yokk ipekim görecen kistin kücükmüs o bilem gider hemde gününde batinda gelir bebek yolu acilacak iyice insalalhh......amakolay degil dememsi kolay diyebilirsin ama valla gecen yine burda bi kis baslik acmis pkolu regl bile zor oluyodummm sadece dua ettim süreklii reglim gelimeyince yine gecikti sandim hic umudum yoktu cift cizgi cikti yazmiss .neden sendede olmasinn olacak ben bunu biliyorumm cünkü pko bebege engel degil sadece biraz daha oyaliyooo ama sen bunu yenecen moralle tedaviyleee yenecenn

Son düzenleme:
kıslar benim herif acıkmış yemek vakti hepsinizi öptüm yine gelcem haaa muhabbetiniz iyiymiş

ipekim bade güzel bi isimde icki diyolar yaw onun anlamina :26:

Son düzenleme:
ben duamı okudummm kızcemmm nazımızaa soylersın olurmu burda olursam ben soylerım olmasam sen soyleyıverırsınn fıstıgımm ,

allah kabul etsınnnn ınsalllahhhhh bolbebıslı topık olur ınsalllahh

ben duamı okudummm kızcemmm nazımızaa soylersın olurmu burda olursam ben soylerım olmasam sen soyleyıverırsınn fıstıgımm ,

allah kabul etsınnnn ınsalllahhhhh bolbebıslı topık olur ınsalllahh

allah kabul etsin edammm ben simdi mesaj atarim nazim bugün mesgul gec gelebilir misafiri varmis dün söyledii

burnumu tıkar içerim yasakım soğanı yapcam evet kistim zaten gitmiştir benm şimdi, bak yarn dr gitmiş dicek bana biliom :13::13: evet yasakım Rabbim bana o günleri de göstersin inşallah ben de çok dua ediyorum hep Rabbimden istiyorum şifamı, şimdi her hafta mubarek bir zatın mezarına gidip dua edicem inşallah canım, hepimiz için ama hepiciğimiz için edicem inşallah :)))))) (senin mevzu aklımda da öğrenemedim henüz geçicem o bilgiyi) bu arada zikzakıma ne zamana kadardı ?

kıslar benim herif acıkmış yemek vakti hepsinizi öptüm yine gelcem haaa muhabbetiniz iyiymiş

afiyet olsunnnnn

azunu yidiğim yaw o ne güzel laf öyle bade güzel de ipekim onun anlamına içki diyolar o yüzden bilemem şimcik.....,
benim inş kızcem olursa acıbadem değilde tatlı badem olsun acıbadem bebişi olacak inş....
destianm çook özletme gel hemen

he iste ipekim öyle ismdiden tadi cirkin yapabilirmiyim ne düsünmeyecen icecen artikin zehir olsa icilecek napalimmm...benim konumdada eger alabilirsen ipekimm alamazsan canin sagolsunn...allah razi olsun kiscemmm rabbim ettigimiz dualarin onlarca katini versin bizlere...zikzaka carsamba son gün ipekimmmm....

Son düzenleme:
ölemiymiş yaww hiç duymadımm ...

destina bana da rum ismi gibi gelirdi anlamı yazdı kader demekmiş italyanca kökenliymiş sanırım ?? şarkısı var ben onu severim yeni türküden işte

saol ipekim ögrenmis olduk böylecee

yasakım bugün yemekciklerin hazırmı yosam herifin yemeğemi götürcek seni......

ipekim sende söyle ipeki anladıkta pure nerden çıktı:26::26::26:

şöleki, pure ingilizce saf demek, ipek de ipek zaten aslında benm adım ipek değil, ben ipekinde ingilizcesini yazym dedm ondan varmş galiba, snra ben genel anlamda mantığını düşünerek safipek olarak değerlendirdim nikimi .. sonra tabi biraz da komik oldu çünkü patates puresi misali püreipek oluverdi işte böle, herkesler de böle bilince artıkın değiştiremedim aslında nick değişiosa değiştireym diyorum da incelemdm hiç ???

yaa onu bilmiodum ben, o zamn sende bade koymazsın kızçem, berra koyarsın onun anlamı güzelmiş heralde :))

yaww nazlı değilim yasakım kendimi zorladm inan ama bazıları da gitmiyo işte ( hiç bi zaman kendimi şartlamam ben öle olumsuz etkilenmym die .. ben dualarımı birine okutmaya çalışıcam yasakım, inan adet beklemiodum hiç tesadüf oldu kaç zamandır olmadığm için sanmydum bu akşam okucaktım, dün de biraz işim vardı kaldı, yoksa zikzakıma geçtiğini de biliodum ama asla bıraktığmdan değil yani

Son düzenleme:
yasakım bugün yemekciklerin hazırmı yosam herifin yemeğemi götürcek seni......

ah melekimm anasi gile gitti biraz önceeeyemekciginide yedi gönülsüz olarak kurufasulyeyi cok sevmezde ben kendim icin yapmistim cünkü en sevdigim yemmekkktirsmis biraz aama dünden sonraa hastaligima baktirdim dün tiroidime neye oku bak sinirlilik depresyon hepicigini bu yapiyo ona göre dedimmmtemem dediibak lenn daaha fazla sinirlendirme her an elimden bi kaza cikabilir hapima baslayana kadar böyle dedimmmm temem dedii

Son düzenleme:

ipekim ben adini ipek biliyodum yaw püreyide dedigin gibi patates püresini sevdigi icin koydu galiba diyodummyaw nickini degistirme bizlerin alismasida zor olur biz ipeke alistik cünkümmyabanci gibi gelirsin bize yosammm

sogan gercekten kötü degil belki iki gün bi zorlar ondan sonra su gibi geliyoooben okurdum iepkim senin yerine ama bende dün hastalandim iyiki önce okumusum yosamm bende okuyamayacaktimm...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…