Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

habbitem yine morluk sislik iner baska seyi yok demii kiriklari ne önemli degil demi ickanam ne giib biseyi yoktur insalalhh rabbim ailesine bagislasin insalahhhhh:26:

Kaburga kemiklerinden biri ciğere saplanmış su toplyormuş,diğer kaburgalar için demir korse takar sanırım onu sormamışım doktora,bu geceyi atlatırsa yaşar diyor doktoru Allahın izniyle atlatacak inanıyorum ya elini tuttum eniştemm sen güçlü insansın atlatırsın biz yanındayız hepimiz buradayız dedim elimi sıktı o andan sonra konuşamadım zaten çıktım hemen...

geçmiş olsun yogun bakımdamı???

polikistik over var( 2 aydır bekliyorum 24 yaşındayım..

Benimde can arkadaşımda vardı hayatım pko hemde kendi tabiriyle patates çuvalı gibi,hayıt otunu kullandı o ve şuan hamile 6 aylık oldu maşallah kızımız olacak hemde:)))Hayırlısıyla üzme kendini seninde güzel haberlerini alacağız hepberaber sevineceğiz bitanemmmm

:26::26::26:insalalh bisey olmayakk rabbim sifasini verirr habbitemm

habıbtelerımm yarın bende tahlıl sonuclarımı almaya gıdecem ınsallah bısey cıkmazzz dua edın banaa

hilalim simdilik iki yeter zikzak arkadasimiza okuyozz simcik sonra herkese sira gelecek insalalhhhhh

kis süle ciddimisinnnn

evet ciddiyim hatta dagıta bile bilirim isterseniz yada okumayan olursa??ama haber verin yeter ... bu devirde tatlı dil yılanı deliginden çıkarmıyor ama ben maşaAllah bi kanatlarım eksik[/QUOTE]

o zaman listeyi yapan arkadasimizaa mesaj atim seni eklesin hilaimmm..sen o zamamn carsambaya kadarrr zikzak nickli arkadasimiza iki tane oku meryem suresini ikide tilavet secdesi yap insallahhhh.....sira sana gelincede hepmiz sana okuruz rabbim dualarimizi kabul etsin insalalhhhhh

Son düzenleme:
tüm arkadaşların temennisi ve duaları için teşekkür ederim..bilmukabele....İnşaaah cümle isteyenlere nasip olur o duyguları tatmak ..... :!:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…