- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.821
cankuusm harika bi kiscesinn valla nasida güzel anlattin zopigimizizii
Evet hayatımmmm antalyadayım ama sen hala siz diyorsunn alış bitanemmm hani diyemiyorsan bile hançek de yawww garip hisssettim kendimi
polikistik over var( 2 aydır bekliyorum 24 yaşındayım..
habbitem yine morluk sislik iner baska seyi yok demii kiriklari ne önemli degil demi ickanam ne giib biseyi yoktur insalalhh rabbim ailesine bagislasin insalahhhhh:26:
Evet hayatımmmm antalyadayım ama sen hala siz diyorsunn alış bitanemmm hani diyemiyorsan bile hançek de yawww garip hisssettim kendimi
Kaburga kemiklerinden biri ciğere saplanmış su toplyormuş,diğer kaburgalar için demir korse takar sanırım onu sormamışım doktora,bu geceyi atlatırsa yaşar diyor doktoru Allahın izniyle atlatacak inanıyorum ya elini tuttum eniştemm sen güçlü insansın atlatırsın biz yanındayız hepimiz buradayız dedim elimi sıktı o andan sonra konuşamadım zaten çıktım hemen...
polikistik over var( 2 aydır bekliyorum 24 yaşındayım..
Kaburga kemiklerinden biri ciğere saplanmış su toplyormuş,diğer kaburgalar için demir korse takar sanırım onu sormamışım doktora,bu geceyi atlatırsa yaşar diyor doktoru Allahın izniyle atlatacak inanıyorum ya elini tuttum eniştemm sen güçlü insansın atlatırsın biz yanındayız hepimiz buradayız dedim elimi sıktı o andan sonra konuşamadım zaten çıktım hemen...
:) doğru söze ne hacet :))) bende antalyadayım...
geçmiş olsun yogun bakımdamı???
:26::26::26:insalalh bisey olmayakk rabbim sifasini verirr habbitemm
Oooow neresindesin bitanemmm
hilalim simdilik iki yeter zikzak arkadasimiza okuyozz simcik sonra herkese sira gelecek insalalhhhhh
kis süle ciddimisinnnn
habıbtelerımm yarın bende tahlıl sonuclarımı almaya gıdecem ınsallah bısey cıkmazzz dua edın banaa
habıbtelerımm yarın bende tahlıl sonuclarımı almaya gıdecem ınsallah bısey cıkmazzz dua edın banaa
bayındırdayım yada çallı ç.yoluna yakın iş yerimde bayındırdaki hastane bir şey olursa beklerim ona göre....
tüm arkadaşların temennisi ve duaları için teşekkür ederim..bilmukabele....İnşaaah cümle isteyenlere nasip olur o duyguları tatmak ..... :!:
Evet canımm yoğun bakımda şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?