- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.801
canımm sende hoşgeldinn topiğimizee
a.s hilalimmmmmhosgeldin kiscemmm aramizaa...
güzel kiscemm katilmak istersen olur neden olmasin yarin listeyi yapan arkadasimiz var ilhanazz adi onla konuss listeye eklesinnn insallahhama hilalim sunu basta söylümde eger kususra bakmaz yanlis anlamazsann böyle isim yazdirip haber vermeyen kislar oldu zamaninda okumayan olduu eger gercektenn hani okurumm habersiz birakmam diyosann tabi seve seve eklerizz canim benimmm
gece bereketi varr maslalahh güzel kislarimiz gelddiiiii
Vallahi çok hoş buldum topigi ve sizleriii samimi ve sıcak bir yer burası ....
aslında böyle bir dua yapıldıgını bilmiyordum yaklaşık 2 saat önce meryem süresinin tamamını okudum diyebilirim est.Kusur kusuru görendedir :) ben öyle bişey görmedim
Nasılsınn habibtemmm
çok sevdim burayı ben yhaaa...hepinizden Allah razı olsun:)) hayırlı ugurlu nurlu tek taşta 2 kuş olsun inşaAllah..
kiscem ne güzel esprilisinn hee
allah kabul etsin hilalimmm simdi süle bakim sartlari kabul ediyosan ilhnanzima mesaj atacammm seni eklesin diye. carsambaya kadar iki meryem suresi okurmuusn sirasiyla herkese 41 meryem suresi okuyozzzzz
Aminnnnn gülüüüüüm inşallah Allahım ağzından duysun..
Benim bat 1 nisan hayırlısı bakalım
Sendende Allah razı olsun bitanemm biz burda hepimiz birimiz mantığıyla severiz birbirimizi sende hoşgeldin aramıza tekrar
Vallahi çok hoş buldum topigi ve sizleriii samimi ve sıcak bir yer burası ....
2 mi senin için 4 okurum oky??*
ben iyimde sen nasilsin yaw habibtem enisten nasi simdi yaw nasi düsmüss bu adammmmm
aynenn öyledirr hilalimm hiç yabancılık çekmezsin hem bi sorun varsa sorarsınn hem de sohbet edip stres atarsınn kızçelerin hepsi birbirinden hoşturr
canım sen ne zamandır bekliyosun bebeğini anlat biraz kaç yaşındasın
hilalim yanilipta baska topklere gitme burasi gibisi yokk yeni aramiza gelen kislarimizi bilem aylardir taniyomusuz gibi davranirizzzz hic ayrim yapmayizz yeni geldi diyeee
Görene kara iyi sayılırdım habibtem gördükten sonra daha kötü oldum Allahım tez zamanda şifasını verir inşallah çocuklarına bağışlasın inşallahh...Ya eniştem demir ve kaynak ustası organize sanayide elemanlarıyla beraber çatıya sac kaynağı yapıyorlarmış 2 gün süren bi fırtına vardı burda o esnada fırtına sacı havalandırmış eniştemde sacla beraber uçmuş aşağı((Vücudu davul gibi olmuş yüzü gözü heryeri mosmor yaaa
efendimiz ne demiş müminin mümine duası kabul olur demiş (sav)siz antalyadamı oturuyorsunuz?
Görene kara iyi sayılırdım habibtem gördükten sonra daha kötü oldum Allahım tez zamanda şifasını verir inşallah çocuklarına bağışlasın inşallahh...Ya eniştem demir ve kaynak ustası organize sanayide elemanlarıyla beraber çatıya sac kaynağı yapıyorlarmış 2 gün süren bi fırtına vardı burda o esnada fırtına sacı havalandırmış eniştemde sacla beraber uçmuş aşağı((Vücudu davul gibi olmuş yüzü gözü heryeri mosmor yaaa
aynenn öyledirr hilalimm hiç yabancılık çekmezsin hem bi sorun varsa sorarsınn hem de sohbet edip stres atarsınn kızçelerin hepsi birbirinden hoşturr
canım sen ne zamandır bekliyosun bebeğini anlat biraz kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?