Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aslında böyle bir dua yapıldıgını bilmiyordum yaklaşık 2 saat önce meryem süresinin tamamını okudum diyebilirim est.Kusur kusuru görendedir :) ben öyle bişey görmedim [/QUOTE]
kiscem ne güzel esprilisinn hee
allah kabul etsin hilalimmm simdi süle bakim sartlari kabul ediyosan ilhnanzima mesaj atacammm seni eklesin diye. carsambaya kadar iki meryem suresi okurmuusn sirasiyla herkese 41 meryem suresi okuyozzzzz

Vallahi çok hoş buldum topigi ve sizleriii samimi ve sıcak bir yer burası ....

hilalim yanilipta baska topklere gitme burasi gibisi yokk yeni aramiza gelen kislarimizi bilem aylardir taniyomusuz gibi davranirizzzz hic ayrim yapmayizz yeni geldi diyeee

Son düzenleme:
aslında böyle bir dua yapıldıgını bilmiyordum yaklaşık 2 saat önce meryem süresinin tamamını okudum diyebilirim est.Kusur kusuru görendedir :) ben öyle bişey görmedim
allah kabul etsin hilalimmm simdi süle bakim sartlari kabul ediyosan ilhnanzima mesaj atacammm seni eklesin diye. carsambaya kadar iki meryem suresi okurmuusn sirasiyla herkese 41 meryem suresi okuyozzzzz[/QUOTE]

2 mi senin için 4 okurum oky??*

çok sevdim burayı ben yhaaa...hepinizden Allah razı olsun:)) hayırlı ugurlu nurlu tek taşta 2 kuş olsun inşaAllah..

Aminnnnn gülüüüüüm inşallah Allahım ağzından duysun..
Benim bat 1 nisan hayırlısı bakalım
Sendende Allah razı olsun bitanemm biz burda hepimiz birimiz mantığıyla severiz birbirimizi sende hoşgeldin aramıza tekrar

allah kabul etsin hilalimmm simdi süle bakim sartlari kabul ediyosan ilhnanzima mesaj atacammm seni eklesin diye. carsambaya kadar iki meryem suresi okurmuusn sirasiyla herkese 41 meryem suresi okuyozzzzz

2 mi senin için 4 okurum oky??*[/QUOTE]

hilalim simdilik iki yeter zikzak arkadasimiza okuyozz simcik sonra herkese sira gelecek insalalhhhhh

kis süle ciddimisinnnn

efendimiz ne demiş müminin mümine duası kabul olur demiş (sav)siz antalyadamı oturuyorsunuz?

Vallahi çok hoş buldum topigi ve sizleriii samimi ve sıcak bir yer burası ....

aynenn öyledirr hilalimm hiç yabancılık çekmezsin hem bi sorun varsa sorarsınn hem de sohbet edip stres atarsınn kızçelerin hepsi birbirinden hoşturr
canım sen ne zamandır bekliyosun bebeğini anlat biraz kaç yaşındasın

2 mi senin için 4 okurum oky??*

hilalim simdilik iki yeter zikzak arkadasimiza okuyozz simcik sonra herkese sira gelecek insalalhhhhh

kis süle ciddimisinnnn [/QUOTE]

evet ciddiyim hatta dagıta bile bilirim isterseniz yada okumayan olursa??ama haber verin yeter ... bu devirde tatlı dil yılanı deliginden çıkarmıyor ama ben maşaAllah bi kanatlarım eksik

ben iyimde sen nasilsin yaw habibtem enisten nasi simdi yaw nasi düsmüss bu adammmmm

Görene kara iyi sayılırdım habibtem gördükten sonra daha kötü oldum Allahım tez zamanda şifasını verir inşallah çocuklarına bağışlasın inşallahh...Ya eniştem demir ve kaynak ustası organize sanayide elemanlarıyla beraber çatıya sac kaynağı yapıyorlarmış 2 gün süren bi fırtına vardı burda o esnada fırtına sacı havalandırmış eniştemde sacla beraber uçmuş aşağı((Vücudu davul gibi olmuş yüzü gözü heryeri mosmor yaaa

cankuusm harika bi kiscesinn valla nasida güzel anlattin zopigimizizii

habbitem yine morluk sislik iner baska seyi yok demii kiriklari ne önemli degil demi ickanam ne giib biseyi yoktur insalalhh rabbim ailesine bagislasin insalahhhhh:26:

efendimiz ne demiş müminin mümine duası kabul olur demiş (sav)siz antalyadamı oturuyorsunuz?

Evet hayatımmmm antalyadayım ama sen hala siz diyorsunn alış bitanemmm hani diyemiyorsan bile hançek de yawww garip hisssettim kendimi

hancekimmm çokk geçmiş olsun rabbim şiifasını versinn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…