Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet ciddiyim hatta dagıta bile bilirim isterseniz yada okumayan olursa??ama haber verin yeter ... bu devirde tatlı dil yılanı deliginden çıkarmıyor ama ben maşaAllah bi kanatlarım eksik

o zaman listeyi yapan arkadasimizaa mesaj atim seni eklesin hilaimmm..sen o zamamn carsambaya kadarrr zikzak nickli arkadasimiza iki tane oku meryem suresini ikide tilavet secdesi yap insallahhhh.....sira sana gelincede hepmiz sana okuruz rabbim dualarimizi kabul etsin insalalhhhhh[/QUOTE]

tamam çok sevinirim inş..

tamam çok sevinirim inş..[/QUOTE]

attim hilalalimm yarin ekler insalalhhh carsambaya kadar haber ver kiscemm okuyuncada ya bana yada listeyi yapan kiscemize mesaj atki belki burda kalabalikta görmeyebilizz mesaj daaha iyi

Son düzenleme:
attim hilalalimm yarin ekler insalalhhh carsambaya kadar haber ver kiscemm okuyuncada ya bana yada listeyi yapan kiscemize mesaj atki belki burda kalabalikta görmeyebilizz mesaj daaha iyi

tamam anlaştık ozaman....[/QUOTE]

hilalim yaw sen daha taze gelinmissinbide masalalhhh hizliisinn hemen cevap yaziyon yeni gelen kislar ilk basta zorluk cekmislerdi sen hic öyle degilsinn 40 yildir kk da gibisinn

Son düzenleme:

buyrunnnnnn kızcelerımmmmm kahvecıkklerr geldiiii yaww cok canımmm cektıı bu saatee nedenn se zatı uyuyamıyommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…