- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #27.841
edamm ne demek inşallah iyi çıkarr yaaa sen kalbine bir şey getirme için rahat olsunn canımm
Ben şuan meltemdeyim ama evim hırmada sana şuan çok yakınım:))Medstardamısın kuzzumm???
Allahın izniyle tertemiz çıkacak bitanemmm sıkma kendini iyi düşünki iyi olsun habibte edammm benimmmm
habıbtelerımm yarın bende tahlıl sonuclarımı almaya gıdecem ınsallah bısey cıkmazzz dua edın banaa
evet ciddiyim hatta dagıta bile bilirim isterseniz yada okumayan olursa??ama haber verin yeter ... bu devirde tatlı dil yılanı deliginden çıkarmıyor ama ben maşaAllah bi kanatlarım eksik
kızçelerimm benn kaçtımm hepinizi öpüyorumm
hastalara şifa diliyorum inşallah rabbim devasını verirr
kızçelerimm benn kaçtımm hepinizi öpüyorumm
hastalara şifa diliyorum inşallah rabbim devasını verirr
habbitemmm insalah iyi cikacak
o zaman listeyi yapan arkadasimizaa mesaj atim seni eklesin hilaimmm..sen o zamamn carsambaya kadarrr zikzak nickli arkadasimiza iki tane oku meryem suresini ikide tilavet secdesi yap insallahhhh.....sira sana gelincede hepmiz sana okuruz rabbim dualarimizi kabul etsin insalalhhhhh
tamam çok sevinirim inş..
bizede yaz sonucu hemen edammmmmınsallahh habıbtemmm agzıııınıı yidümmmmm
attim hilalalimm yarin ekler insalalhhh carsambaya kadar haber ver kiscemmokuyuncada ya bana yada listeyi yapan kiscemize mesaj atki belki burda kalabalikta görmeyebilizz mesaj daaha iyi
bizede yaz sonucu hemen edammmmm
tammm habıbtemmm hemen yazarım geldıgımde ogleden sonra gıdıcemm zatı
HAAYYYYIIIIIIIIIRRRRRRR anladım ben seniiiiii
rabbim insalah hayirli sonuclar almayi nasip etsin
edam bidasina doktora sadece kan testi sonucunu almaya git insalalhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?