Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ooooooooooohhhh habibtemmm yaaaaa sen varya harikasın harikaaaaa:)))))Benimde istiyo ama nitsem bilemedim:))))

Ama bu kahve sohbetsiz bişeye benzemez bide konu açalım please:)))

habıbtemmm senın canının cektıgını anladıgım ıcın zati hemencıkk yaptımm ben afıyet olsunnnn

Süt ne oldu habibtemm yalan oldu dimi????

habbitem tiroidden bi gram veremiyorum vala onuda icerde kilo alirsam diye korkuyommm :18::18::18::18:ama tama söz yarin bi deniycemm simcik sütüm yok evde yarin alimda yagsiz süt icimm bari

Sende al kahvemiz çok meşhurdur bizim içç sende afiyet bal şeker olsunnnn,sohbetten kopma hemşerim benim:))

habıbtemmm senın canının cektıgını anladıgım ıcın zati hemencıkk yaptımm ben afıyet olsunnnn

Sen bitanesinnn habibtemmm canımmmm beni bilirsin ben her saniye isterim kahve potansiyelim çok yüksek:)))Cumartesi dünürümle kaç fincan içtiğimizi sayamıyoruz:))))Oda benim gibi kahvekolik çıktı Allah bozmasın çok iyi anlaşıyoruz

habbitem tiroidden bi gram veremiyorum vala onuda icerde kilo alirsam diye korkuyommm :18::18::18::18:ama tama söz yarin bi deniycemm simcik sütüm yok evde yarin alimda yagsiz süt icimm bari

Bişiiiicik olmaz yağsız alacakmışsın zaten hiçbişiiicik olmaz habibtemm benim içde şu uyku problemini yenelim ama bugün bi yere gidemezsin:))))

ayy yatmadan önce bi sacimi tarim edamin esi gibi:108::108::108::108::108::108::108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…