- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.061
Canlarımm Hepinize GünaydınnBen Geldimm
İyisiniz Hepiniz İnşallahÖzledimm Kızçeler sizii
Bu arada Bişey soracam kızlar. Hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
Hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor
Nolurrr birinizz söylesinnn bana yawww
Hosgeldin canim sorunun cevabini tam hatirlamiyorum ama ilk baslarda artmisti sanki hic dikkat etmemistim
Yaw ipeem bu ne menu bole sabah sabah
Gunaydin canommmm ne guzel gormussun keseni rabbim tamamina erdirsin insallahKızlar günaydın,
hepinize mutlu, huzurlu,hayırlı bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta hep güzel haberler alırız
nasılsınız bakalım, ipekim ne durumdasın gelmiştir inş.
kırmızılar, erginsena canım sen nasılsın seninde kırmızılar gelmemiştir inş.
:13: :13: :13:
Bu arada biz dün doktordaydık çok şükür kesemiziii gördük,
rabbime şükürler olsun, en kısa sürede sizlerde görün inşallah canlarımm
Günaydın tatlım, örtmenim :))
mrb eskişehirden 26 yaşında evli mutlu 1.5 yaşında şirin bir sıpalı küçücük bir oğlu olan çalışan bir hatunum:))
pardon ya benim aklım hep kızlardada o bakımdan kız sandım....
belkim 2. kız gelecektir
canomm günaydın nasılsın cnm....Kızlar günaydın,
hepinize mutlu, huzurlu,hayırlı bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta hep güzel haberler alırız
nasılsınız bakalım, ipekim ne durumdasın gelmiştir inş.
kırmızılar, erginsena canım sen nasılsın seninde kırmızılar gelmemiştir inş.
:13: :13: :13:
Bu arada biz dün doktordaydık çok şükür kesemiziii gördük,
rabbime şükürler olsun, en kısa sürede sizlerde görün inşallah canlarımm
Günaydın tatlım, örtmenim :))
hoşgeldin canım hiç hamile kalmadım ama kalanlardan akıntı meselesini çook duyudm sanırım ilk başlarda çook oluyomuş akıntı
Gunaydin canommmm ne guzel gormussun keseni rabbim tamamina erdirsin insallah
Cocukta yaptin kariyerderabbim mutlulugunu daim etsin. bebis istiyo musun ikinci
Hosgeldin melegim
Ole melegim bos koymamak lazim topigimizi. bundan sonra sabahlari yoklama aliyorum gec geleni
Hosgeldin gii gel seni de opem
Senin bat bana yakindi dimi
İpeem bak hersey yoluna giriyo yarasin sifa olsun o caylarcanım ben akıntı kısmını pek yaşamadım sanırım bilemyrumki ?? her akıntıyı gebelikle ilişkilendirmemek de doğru olabilir, üşütünce olur bilirsiniz, yumurtlama zamanı olur, hafif ilthap varsa vs vs inşallah belirtilerin hayıra vesile olcun beraycım :)
aslanpençesi alıcam o daha yok da civanperçemini içiyrum, ben adaçayıyla karıştırıodum snra adaçayını karışmasın gibi bişe okudum .. bugn pençe alıcam onla karıştırp içicem civanı örtmenim :))) adet olunca iyi hissettm işte ben de örtmenm, hormonlara da bakılcak, bugn akşam muayene de olabilicem , belkim 10 güne ka deneme bilem yapabilirim örtmenim :))))))
KIZLAR YENİ VERİLEN GÖREVE SADIK KALICAM SABAH NÖBETÇİSİM KAHVE FİNCANLARINI İÇİP KAPATALIM BAKALIM NEYSE HALİMİZ ÇIKSIN FALİMİZZ BU ARADA KIZIM DEĞİL OĞLUM VAR ŞİRİN SIPACIK O:)
o zaman ben bi sigarayakım izin veriyonmu örtemenim
iyiyim kızcem sabah nöbetine başladımişte gececi kızcelerden devraldım nöbeti
canım benim bebiş tedaviyle oldu bilemiyorum ki ilaçlar akıntı yapmış bana.sende idrar yolu enf.olmasın
günaydın kısçelerrr
kıss ipekimm kahveler çok güzel görünüyor seç beqen alhangisi başdönmesine iyi geliyorsa ben onu alayım cnm
rabbim gönlünde olanı bunaltmadan versin inşallah arkadaşım canımcım ben birini 3 yılda zor doğurdum inşallah kız olacağını bilsem nasipse hemen 2.doğururm valla:))))
günaydın kısçelerrr
kıss ipekimm kahveler çok güzel görünüyor seç beqen alhangisi başdönmesine iyi geliyorsa ben onu alayım cnm
canomm günaydın nasılsın cnm....
kırmızılar gelmedi çok başım dönüyor ama reql aqrılarımda devam ediyor...bebiş belki vardır diye vücudum beni kandırmaya çalışıyor ama ben kül yutmam
valla arkadaşımrabbim gönlünde olanı bunaltmadan versin inşallah arkadaşım canımcım ben birini 3 yılda zor doğurdum inşallah kız olacağını bilsem nasipse hemen 2.doğururm valla:))))
melekim geri sayıyosun artıkın canım, hiç kalmadım değil o cümle, henüz kalmadım olacak, inşallah sen bu yaz buraya 2 gelip 3 dönüceksin, Rabbim muvvaffak eder seni inşallah, dualarım seninle, gelince de hep dua edicem sana istanbuldayken, inşallah o zamana kadr ben de hamiş olurum da, dualarım çifter çifter kabul olur inşallah quzum benm
geldi canommm yaa evet geldi sonunda, akşam dr gidicem muayene, sbaah da kan verdimkesecik göründü demek çok sevindimm
hoşgeldin canımm buyur tabiki her zaman beklerizz
o zaman ben bi sigarayakım izin veriyonmu örtemenim
iyiyim kızcem sabah nöbetine başladımişte gececi kızcelerden devraldım nöbeti
Gunaydin canommmm ne guzel gormussun keseni rabbim tamamina erdirsin insallah
Cocukta yaptin kariyerderabbim mutlulugunu daim etsin. bebis istiyo musun ikinci
valla arkadaşımbenimde olursa eğer inş ustalık eseri olacak çünkü artıkın bı işte usta olduk
aaahhhhhhh ipekim uçankuşum yine şiir gibi konuşmuşsun be yawww can evimden vurdun beni dayanamadım öpücem valla
allah razı olsun canım inş bu sefer göbüşü dolu dönücem memlekete
hamile kalıncada boğaz köprüsünden tüm istanbula ben hamileyim diye bağırcam kameralar falan da gelirse artıkın benim sıpa karnımda ünlü olur vallaa
sende mi tüpçülerdensin yosamyok canımcıım ya ne kariyeri 4 yıllık evliyim 15 gün oldu işe başlayalı devlete atamam oldu daha yappıcaz bakalım...
benim bebiş tedaviyle oldu 2.çok zor yani tekrar o aşamaları göze alamıyorum
özür dilerim örtmenim :18:İpeem bak hersey yoluna giriyo yarasin sifa olsun o caylar
No smoking
çok şükür canım, çok sevindim senin adına neşeli olmandan anlamalıydım aslında
inşallah tahlillerinde güzel çıkar bakalım ne dicek dr, yalnız ne olur bu ay soğan suyunu dene, anlattım bana olan etkilerini biliyosun :)))
sağol canım çok şükür gördük küçücük bir kesemiz var şimdilik
iyi yapmışsın tatlım bizim gece kuşlarının çenesi düşmüş akşam yine, bugün geç gelirler herhalde
aminn canım inşallah , çok şükür gördük, darısı sana inşallah tatlım...
Canım benim arada başım döner sürekli diyet modunda olduqum için vücut bir türlü dengeyi kuramadı...yani ben bunu belirtiye yormuyorum...hayal kırıklıqı zor oluyor sonrasında...tamam canım ben şimdi sert bir türk kahvesi yapıyorum veee kendime geliyorumen iyisi kahvedir baş dönmesine canım, kendine getirir insanı ... inşallah geçer yaa sen de son zamanlarda ağrı sancı baş dönmesi(((((((((
3 yılda da olsa gelmiş işte bebişin maşallah subhanallah inşallah burda uğraşan didinen bütün kızçelerimize hayırlı kapılarından nasip olsun hayırlıs sağlıklı bebişler
canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..o regl ağrıların bebek 3 aylık olsada oluyor sen bol bol dinlen
günaydın kısçelerrr
canomm günaydın nasılsın cnm....
kırmızılar gelmedi çok başım dönüyor ama reql aqrılarımda devam ediyor...bebiş belki vardır diye vücudum beni kandırmaya çalışıyor ama ben kül yutmam
canım özel olmassa problem ne tedavi oluyormusun tecrübem çokta yardımcı olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?