Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoşgeldin canım hiç hamile kalmadım ama kalanlardan akıntı meselesini çook duyudm sanırım ilk başlarda çook oluyomuş akıntı

Hosgeldin canim sorunun cevabini tam hatirlamiyorum ama ilk baslarda artmisti sanki hic dikkat etmemistim

Yaw ipeem bu ne menu bole sabah sabah

örtmenim ben herkesin zevkine hitap etmek istedim, damak tadına hangisi uygunsa buyruuuuuuuunnnnnnnnnnn kahvaltı sonrası güzel giderrr, yalnız ben henüz açım da :26: bişeler yesem de gelsem hemencik örtmenm izin kağıdı alabilimiyim :26::26::26::26:

Gunaydin canommmm ne guzel gormussun keseni rabbim tamamina erdirsin insallah
mrb eskişehirden 26 yaşında evli mutlu 1.5 yaşında şirin bir sıpalı küçücük bir oğlu olan çalışan bir hatunum:))

Cocukta yaptin kariyerde rabbim mutlulugunu daim etsin. bebis istiyo musun ikinci

pardon ya benim aklım hep kızlardada o bakımdan kız sandım....
belkim 2. kız gelecektir

rabbim gönlünde olanı bunaltmadan versin inşallah arkadaşım canımcım ben birini 3 yılda zor doğurdum inşallah kız olacağını bilsem nasipse hemen 2.doğururm valla:))))

Son düzenleme:
günaydın kısçelerrr
kıss ipekimm kahveler çok güzel görünüyor seç beqen al hangisi başdönmesine iyi geliyorsa ben onu alayım cnm

canomm günaydın nasılsın cnm....
kırmızılar gelmedi çok başım dönüyor ama reql aqrılarımda devam ediyor...bebiş belki vardır diye vücudum beni kandırmaya çalışıyor ama ben kül yutmam

Son düzenleme:
hoşgeldin canım hiç hamile kalmadım ama kalanlardan akıntı meselesini çook duyudm sanırım ilk başlarda çook oluyomuş akıntı

melekim geri sayıyosun artıkın canım, hiç kalmadım değil o cümle, henüz kalmadım olacak, inşallah sen bu yaz buraya 2 gelip 3 dönüceksin, Rabbim muvvaffak eder seni inşallah, dualarım seninle, gelince de hep dua edicem sana istanbuldayken, inşallah o zamana kadr ben de hamiş olurum da, dualarım çifter çifter kabul olur inşallah quzum benm

örtmenim ben de çıkıcam artıkın bana bi izin kağıdı imzalayıversen
hadi millet öptüm hepicinizi
süpürgeme atlıyım artıkın

Cocukta yaptin kariyerde rabbim mutlulugunu daim etsin. bebis istiyo musun ikinci

yok canımcıım ya ne kariyeri 4 yıllık evliyim 15 gün oldu işe başlayalı devlete atamam oldu daha yappıcaz bakalım...
benim bebiş tedaviyle oldu 2.çok zor yani tekrar o aşamaları göze alamıyorum

Son düzenleme:
İpeem bak hersey yoluna giriyo yarasin sifa olsun o caylar

KIZLAR YENİ VERİLEN GÖREVE SADIK KALICAM SABAH NÖBETÇİSİM KAHVE FİNCANLARINI İÇİP KAPATALIM BAKALIM NEYSE HALİMİZ ÇIKSIN FALİMİZZ BU ARADA KIZIM DEĞİL OĞLUM VAR ŞİRİN SIPACIK O:)

o zaman ben bi sigara yakım izin veriyonmu örtemenim

iyiyim kızcem sabah nöbetine başladım işte gececi kızcelerden devraldım nöbeti

No smoking

canım benim bebiş tedaviyle oldu bilemiyorum ki ilaçlar akıntı yapmış bana.sende idrar yolu enf.olmasın

Yok Canım.Çünkü bundan 2 hafta önce wc 'ye çıktığımda çok yanmam oluyodu,idrar yollarımda.
Normaldede Yanıyodu. Ben Üşüttüğümü anladım zaten. Hemen sağlık ocağına gittim
Doktor ilaç yazdı bana Onları içtim geçti yanması filan. :16
Yani şuanda enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum

günaydın kısçelerrr
kıss ipekimm kahveler çok güzel görünüyor seç beqen al hangisi başdönmesine iyi geliyorsa ben onu alayım cnm

en iyisi kahvedir baş dönmesine canım, kendine getirir insanı ... inşallah geçer yaa sen de son zamanlarda ağrı sancı baş dönmesi (((((((((

rabbim gönlünde olanı bunaltmadan versin inşallah arkadaşım canımcım ben birini 3 yılda zor doğurdum inşallah kız olacağını bilsem nasipse hemen 2.doğururm valla:))))

3 yılda da olsa gelmiş işte bebişin maşallah subhanallah inşallah burda uğraşan didinen bütün kızçelerimize hayırlı kapılarından nasip olsun hayırlıs sağlıklı bebişler

canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..o regl ağrıların bebek 3 aylık olsada oluyor sen bol bol dinlen

Son düzenleme:
valla arkadaşım benimde olursa eğer inş ustalık eseri olacak çünkü artıkın bı işte usta olduk

aaahhhhhhh ipekim uçankuşum yine şiir gibi konuşmuşsun be yawww can evimden vurdun beni dayanamadım öpücem valla
allah razı olsun canım inş bu sefer göbüşü dolu dönücem memlekete
hamile kalıncada boğaz köprüsünden tüm istanbula ben hamileyim diye bağırcam kameralar falan da gelirse artıkın benim sıpa karnımda ünlü olur vallaa

geldi canommm yaa evet geldi sonunda, akşam dr gidicem muayene, sbaah da kan verdim kesecik göründü demek çok sevindimm

hoşgeldin canımm buyur tabiki her zaman beklerizz

çok şükür canım, çok sevindim senin adına neşeli olmandan anlamalıydım aslında
inşallah tahlillerinde güzel çıkar bakalım ne dicek dr, yalnız ne olur bu ay soğan suyunu dene, anlattım bana olan etkilerini biliyosun :)))

sağol canım çok şükür gördük küçücük bir kesemiz var şimdilik

o zaman ben bi sigara yakım izin veriyonmu örtemenim

iyiyim kızcem sabah nöbetine başladım işte gececi kızcelerden devraldım nöbeti

iyi yapmışsın tatlım bizim gece kuşlarının çenesi düşmüş akşam yine, bugün geç gelirler herhalde

aminn canım inşallah , çok şükür gördük, darısı sana inşallah tatlım...

canım özel olmassa problem ne tedavi oluyormusun tecrübem çokta yardımcı olmak isterim

yok canımcıım ya ne kariyeri 4 yıllık evliyim 15 gün oldu işe başlayalı devlete atamam oldu daha yappıcaz bakalım...
benim bebiş tedaviyle oldu 2.çok zor yani tekrar o aşamaları göze alamıyorum
sende mi tüpçülerdensin yosam
İpeem bak hersey yoluna giriyo yarasin sifa olsun o caylar

No smoking
özür dilerim örtmenim :18:
:18::18:
maşşallah ne çeneli hatunlar konuş konuş bitmiyo lafları

Canım benim arada başım döner sürekli diyet modunda olduqum için vücut bir türlü dengeyi kuramadı...yani ben bunu belirtiye yormuyorum...hayal kırıklıqı zor oluyor sonrasında...tamam canım ben şimdi sert bir türk kahvesi yapıyorum veee kendime geliyorum
canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah..o regl ağrıların bebek 3 aylık olsada oluyor sen bol bol dinlen

inşallah canım ama hamiş deqilim reqlim geçti ama ben test yapmadım...

canım günaydın ben iyiyim çok şükür,
seni merak ettim bat geçti bir test yapsan artık olmaz mı , ya da kan tahlili yaptırsan,
ben senden ümitliyim, bebiş belirtileri gösteriyorsun sanki

canım özel olmassa problem ne tedavi oluyormusun tecrübem çokta yardımcı olmak isterim

canım yok ya ne özeli tüm kk biliyo zaten canım 7 yıl oldu nerdeyse evleneli eşimde sorun var 4 kez başarısız tüp denedik ama olmadı şimdi yine inş tedaviye başlıcam yakın zamanda inş bu sefer eli boş göbeği boş dönmem ordan ...
derdi veren allahım dermanınıda verir inş .......
senin neydi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…