Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Organik ipeem normal mis :)))) mutlu olmana sevindim canim. hep iyi hisset kendini aslanpencesi civan percimi aldim diyodun yapiyon mu

Canlarımm Hepinize Günaydınn Ben Geldimm

İyisiniz Hepiniz İnşallah Özledimm Kızçeler sizii

Bu arada Bişey soracam kızlar. Hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
Hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor
Nolurrr birinizz söylesinnn bana yawww

Kızlar günaydın,
hepinize mutlu, huzurlu,hayırlı bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta hep güzel haberler alırız

nasılsınız bakalım, ipekim ne durumdasın gelmiştir inş.
kırmızılar, erginsena canım sen nasılsın seninde kırmızılar gelmemiştir inş.
:13: :13: :13:

Bu arada biz dün doktordaydık çok şükür kesemiziii gördük,
rabbime şükürler olsun, en kısa sürede sizlerde görün inşallah canlarımm

Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari

Günaydın tatlım, örtmenim :))

mrb hamile olduğumda ilk aylarda ilk günlerde çok akıntım vardı beyaz kokusuz bir sıvı iştebirde çok wc gidiyordum sonra baktım ki hamişim:))

ne demeekkkk lütfen herkes buyursunn seçin beğenin için canlarımmm

Eki Görüntüle 667233 Eki Görüntüle 667234 Eki Görüntüle 667235
eline sağlık ipekim uçankuşum

günaydın canoooommmmm

yap örtmenim yawww hizaya sok şu kızceleri
bu ne böle sabaha kadar oturulurmu heç bak ben sabah 8 dedin mi kk da nöbete başlıyom

Sana plaket takacam meleegim ornek kk kullanicisi
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Korkma ipeem sen torpillisin caktirma
ben yeniyim benide alın benide alın

Hosgeldin canim ise kabul edildin. sabah kk nobetcisi

canım ben akıntı kısmını pek yaşamadım sanırım bilemyrumki ?? her akıntıyı gebelikle ilişkilendirmemek de doğru olabilir, üşütünce olur bilirsiniz, yumurtlama zamanı olur, hafif ilthap varsa vs vs inşallah belirtilerin hayıra vesile olcun beraycım :)

Organik ipeem normal mis :)))) mutlu olmana sevindim canim. hep iyi hisset kendini aslanpencesi civan percimi aldim diyodun yapiyon mu

aslanpençesi alıcam o daha yok da civanperçemini içiyrum, ben adaçayıyla karıştırıodum snra adaçayını karışmasın gibi bişe okudum .. bugn pençe alıcam onla karıştırp içicem civanı örtmenim :))) adet olunca iyi hissettm işte ben de örtmenm, hormonlara da bakılcak, bugn akşam muayene de olabilicem , belkim 10 güne ka deneme bilem yapabilirim örtmenim :))))))

yap örtmenim yawww hizaya sok şu kızceleri
bu ne böle sabaha kadar oturulurmu heç bak ben sabah 8 dedin mi kk da nöbete başlıyom

geldi canommm yaa evet geldi sonunda, akşam dr gidicem muayene, sbaah da kan verdim kesecik göründü demek çok sevindimm

mrb eskişehirden 26 yaşında evli mutlu 1.5 yaşında şirin bir sıpalı bir hatunum:))

hoşgeldin canımm buyur tabiki her zaman beklerizz

Son düzenleme:
KIZLAR YENİ VERİLEN GÖREVE SADIK KALICAM SABAH NÖBETÇİSİM KAHVE FİNCANLARINI İÇİP KAPATALIM BAKALIM NEYSE HALİMİZ ÇIKSIN FALİMİZZ BU ARADA KIZIM DEĞİL OĞLUM VAR ŞİRİN SIPACIK O:)

KIZLAR YENİ VERİLEN GÖREVE SADIK KALICAM SABAH NÖBETÇİSİM KAHVE FİNCANLARINI İÇİP KAPATALIM BAKALIM NEYSE HALİMİZ ÇIKSIN FALİMİZZ BU ARADA KIZIM DEĞİL OĞLUM VAR ŞİRİN SIPACIK O:)

pardon ya benim aklım hep kızlardada o bakımdan kız sandım....
belkim 2. kız gelecektir

Hosgeldin canim sorunun cevabini tam hatirlamiyorum ama ilk baslarda artmisti sanki hic dikkat etmemistim
ne demeekkkk lütfen herkes buyursunn seçin beğenin için canlarımmm

Eki Görüntüle 667233 Eki Görüntüle 667234 Eki Görüntüle 667235

Yaw ipeem bu ne menu bole sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…