- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #28.041
yap örtmenim yawwwYapmam mi meleem sen iste yeter gec gelen tek ayak ustunde beklicek bundan gayri
melekim uçankuş burda buyrun hoşbuldum size bi sabah kahvesi mi ısmarlasam ne yapam bilemedim?? ne içersiniz salep, çikolata, çay kahve ???
mersahım benm zaten çok az olur, dün geldi kendileri sanıyorum, bugn itibariyle gelen giden yok ama olsun, akşam dr gidicem zaten muayeneye, sabah gittm kan verdm hormonlara bakılsın die? ynede bi rahatladım mersahım bilsen çok değişik hissedyrum kendimi normal biri gibi hissedyrum ...
Gunaydinnnn kk nin guzel anneleri, aday ve aday adaylari
ben yeniyim benide alın benide alın
Canlarımm Hepinize GünaydınnBen Geldimm
İyisiniz Hepiniz İnşallahÖzledimm Kızçeler sizii
Bu arada Bişey soracam kızlar. Hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
Hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor
Nolurrr birinizz söylesinnn bana yawww
aboooooooowww o ne kelime öyle ben kayım şöle biraz gel otur yanıma anlat hele kendini kimsin
eline sağlık ipekim uçankuşumne demeekkkk lütfen herkes buyursunnseçin beğenin için canlarımmm
Eki Görüntüle 667233 Eki Görüntüle 667234 Eki Görüntüle 667235
Kızlar günaydın,
hepinize mutlu, huzurlu,hayırlı bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta hep güzel haberler alırız
nasılsınız bakalım, ipekim ne durumdasın gelmiştir inş.
kırmızılar, erginsena canım sen nasılsın seninde kırmızılar gelmemiştir inş.
:13: :13: :13:
Bu arada biz dün doktordaydık çok şükür kesemiziii gördük,
rabbime şükürler olsun, en kısa sürede sizlerde görün inşallah canlarımm
Günaydın tatlım, örtmenim :))
Sana plaket takacam meleegim ornek kk kullanicisiyap örtmenim yawwwhizaya sok şu kızceleri
bu ne böle sabaha kadar oturulurmu heç bak ben sabah 8 dedin mi kk da nöbete başlıyom
Korkma ipeem sen torpillisin caktirma:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ben yeniyim benide alın benide alın
Canlarımm Hepinize GünaydınnBen Geldimm
Bu arada Bişey soracam kızlar. Hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
Hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor
Organik ipeem normal mis :))))mutlu olmana sevindim canim. hep iyi hisset kendini aslanpencesi civan percimi aldim diyodun yapiyon mu
yap örtmenim yawwwhizaya sok şu kızceleri
bu ne böle sabaha kadar oturulurmu heç bak ben sabah 8 dedin mi kk da nöbete başlıyom
hoşgeldin aramızamrb eskişehirden 26 yaşında evli mutlu 1.5 yaşında şirin bir sıpalı bir hatunum:))
eline sağlık ipekim uçankuşum
günaydın canoooommmmm
Kızlar günaydın,
hepinize mutlu, huzurlu,hayırlı bir hafta diliyorum, inşallah bu hafta hep güzel haberler alırız
nasılsınız bakalım, ipekim ne durumdasın gelmiştir inş.
kırmızılar, erginsena canım sen nasılsın seninde kırmızılar gelmemiştir inş.
:13: :13: :13:
Bu arada biz dün doktordaydık çok şükür kesemiziii gördük,
rabbime şükürler olsun, en kısa sürede sizlerde görün inşallah canlarımm
Günaydın tatlım, örtmenim :))
mrb eskişehirden 26 yaşında evli mutlu 1.5 yaşında şirin bir sıpalı bir hatunum:))
Sana plaket takacam meleegim ornek kk kullanicisi
Korkma ipeem sen torpillisin caktirma
Hosgeldin canim ise kabul edildin. sabah kk nobetcisi
iyiyim kızcem sabah nöbetine başladımGünaydın melekimm nasılsın?
mrb hamile olduğumda ilk aylarda ilk günlerde çok akıntım vardı beyaz kokusuz bir sıvı iştebirde çok wc gidiyordum sonra baktım ki hamişim:))
KIZLAR YENİ VERİLEN GÖREVE SADIK KALICAM SABAH NÖBETÇİSİM KAHVE FİNCANLARINI İÇİP KAPATALIM BAKALIM NEYSE HALİMİZ ÇIKSIN FALİMİZZ BU ARADA KIZIM DEĞİL OĞLUM VAR ŞİRİN SIPACIK O:)
Hosgeldin canim sorunun cevabini tam hatirlamiyorum ama ilk baslarda artmisti sanki hic dikkat etmemistimCanlarımm Hepinize GünaydınnBen Geldimm
ne demeekkkk lütfen herkes buyursunnseçin beğenin için canlarımmm
Eki Görüntüle 667233 Eki Görüntüle 667234 Eki Görüntüle 667235
Ya bendede Var o.Hatta Bende su gibi geliyor.Bazen hissediyorum resmen ıslaklık var yani.
Sanki altıma çiş yapmışım gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?