Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlar günaydın hepinizeee

Her zamanki duamla başlıyorum güne: Allah her kadının gönlüne göre versin tez vakitte göbekleri kucakları bebekle dolsun. Sağlıkla huzurla o yavruları büyütmeyi nasip etsin Rabbim...

canım günaydın ben iyiyim çok şükür,
seni merak ettim bat geçti bir test yapsan artık olmaz mı , ya da kan tahlili yaptırsan,
ben senden ümitliyim, bebiş belirtileri gösteriyorsun sanki

Canommm sorma yaaa dün akşam ciddi ciddi reql oldum sandım kaç defa wcye gittim psikolojim bozuldu en sonunda erkenden yatıp uyudum sabah kalktım hala reql olmamışım ama kasıklarım reql olacakmışım gibi aqrıyor ve sürekli bir akıntı var oldum sanıyorum gidiyorum yok ama olucak gibiyim bugün her an bekliyorum...test yap demeyin nolur negatifi görmek istemiyorum...bugün olurum büyük ihtimalle...olmazsam söz çarşamba günü yapıcam

aynı sorunumuzbenim eş de say azdı bende polikistik over vardı biz 1,5 yılda 3 deneme de allaha şükür oldu benim ank.maya da dr.osman denizhan özgün :))diğer ikiside anatolia da oldu çokkk paralar harcadık nerdeyse bir ev parasıı (rabbim en ümitsiz denememde verdi şükürler olsun sanada inşallah en kısa zamanda bebişini versin...

rabbim gönlünde olanı bunaltmadan versin inşallah arkadaşım canımcım ben birini 3 yılda zor doğurdum inşallah kız olacağını bilsem nasipse hemen 2.doğururm valla:))))
İnsallah gonlune gore verir rabbim
örtmenim ben de çıkıcam artıkın bana bi izin kağıdı imzalayıversen
hadi millet öptüm hepicinizi
süpürgeme atlıyım artıkın

efeett gelmezolasıcalar benim 5, senin 3 nisandı sanırsam

4 nusan gibi bakalim pes pese inletelim topigi. Ama umidim yok nedense

Kizceler izin verdim ama onve ben kaciyorum

İnşallah gebesindir canım... test yap ya da yapma demeyeceğim ama benim hamileliğimi öğrendiğimde durum aynen böyleydi... sanki çok şiddetli regl olacakmışım gibi bir ağrım vardı..Meğer bebişmiş o
şuan mutluluğunu geciktiriyor ve yanlış yere kahve içiyor olabilirsin benden söylemesi...

Regl olmuşsun hayırlısıyla çok sevindim rahatlamana... Şimdi ya doktor yada ovülasyon testiyle takip ediceksin dimi yumurtlamanı??
Rabbim bu ay bekletmesin hemen versin bebeğini inşallah

amiiiiiiiiiiin canım inş
bizde aynı nerdeyse bi ev parası döktük bizim 3 tanesi izmirde bi tanesi de istanbul da oldu
inş bu sefer son olur

Hosbuldummm pazartesımmm nasılsın canımmm nasıl gecıyo hamılelıkkk

Allaha şükür iyiyim canım. sağlık olsun başka duam yok... hamileliğim bol bulantılı bol kusmalı geçiyor ama şükrediyorum, olsun diyorum....

Eskiden bu kusmaların abartıldığını dikkat çekmek için falan olduğunu düşünürdüm Kimlerin günahını aldıysam Allah affetsin... İstemeden kusuluyormuş vallahi...

edaaaaaaaaaaam gece kuşum hoşgeldin ........
nasıldı dün gece mesaisi

melekimmmmm hosbuldummm moremmm dun gece guzeldııı yyaww sohbetler baya koyuyduuu bırde hılal kızımız geldı yenıı ounla tanıstıkk sohbetcıkler ettıkk sız yktunuz sız erkencısınızz malesef habıbtem yasakımla bızı uyku tutumuyr gece kusuyuzz

kahve bebişe zararlımı canım :26:

hoşgeldin edammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…