Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaww yasakımmm sen böle dedikçe başka şey içyomm sanyom du resimleri çekcemm bakam aynımıı :26::26::26::26:

yaw bi cek bana miamorem göndermisti oda tadini sevmemis ben sevdim ilginc ama ya benim daamk zevkim farkli ya sizinkii..ben normalde aciyi cok severim acep ondanm iaci tadini almiyommm aliskin oldugum icinn

sen aciyi severmisin yemeklerde nede

yaww yasakımmm sen böle dedikçe başka şey içyomm sanyom du resimleri çekcemm bakam aynımıı :26::26::26::26:

morem ama ben bu ay icmisycem bu ay sogan yaptim zaten gelecek aya ne kürü yapacamm o yüzden onu gelecek batimda icecemm her ay bi kür ayarliyom kendimeee

çok severimm moreee o ama bu başka gelyo ama böle belime kada ağrım oluo onu içincee

girme moree oraya çık çıkk

dur bakemm hemen bulduğun depreyona girionnn aşk olsunn hemen bölee çökmek olumu beaaa ii düşünn iii

insan o kirmizilari görünce iste giriyor böyle depresyona..bir yandan diyorum herseyde vardir bir hayir, bir yandanda neden olmuyor diyorum...herkes SIKIR SIKIR dogruyor.... cok üzülüyorum bu duruma

evet benimkide bunlarrrrryaw keske yakin olsaydik ben alirdim verin icmiyosaniz derdimmmm

sunlardaki güzellige bak bide cirkin diyosunuzzzz

aman ii içim rahatları bak şimdii
aynı demekki çaylar ama ben beğenmedimmm hayıtı içtim onunda tadı ii deil ama bunla kada değilll :120::120::120::120::120::120::120::120:

bencedeee

aam ben ünlüleri tutuyom onu söylüm gönüllülerden alektirikk alamadimmm

ümüt karannnn ciyim bennnn aslinda mancoda iyi oglannn onuda sevdimm

bende karancıyımmmm

evet yaa bu senekii gönülllüler çok negatiff hiç birini sevemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…